10/6/10

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Για την Πρωινή Γραμμή στην ΝΕΤ της 08.06.2010

Την τρίτη 08.06.2010 στις 11 το βράδυ, ομάδα Ρουμάνων επιτέθηκε σε Αφγανό έξω από μαγαζί ΙNTERNET Αφγανών επί της οδού Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα.
Μετά από 10 λεπτά ήρθε στο σημείο του συμβάντος ο Θανάσης Κουρκουλας από το Κυριακάτικο Σχολείο Μεταναστών και κάλεσε ασθενοφόρο στο οποίο αρνήθηκε να επιβιβαστεί ο τραυματίας ο οποίος απομακρύνθηκε από το σημείο που έλαβε χώρα το συμβάν τηλεφωνώντας .
Το πλήρωμα του ασθενοφόρου τους είπε ότι πρέπει να φύγουν και δεν μπορούν να ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ τον “τραυματία” Αφγανό και το ασθενοφόρο έφυγε.
Μετά από λίγο εμφανίστηκε στο σημείο και η κα Ιωάννα Κούρτοβικ δικηγόρος και κάλεσαν εκ νέου το ασθενοφόρο το οποίο ήρθε για 2η φορά . Τ
ο πλήρωμα του ασθενοφόρου διαμαρτυρήθηκε ότι δεν μπορεί να τους καλούν και να τους διώχνουν και να τους ξανακαλούν μιας και έχουν πολλές κλήσεις να ανταποκριθούν.
Ο « βαριά τραυματισμένος» Αφγανός που έκοβε όλη αυτή την ώρα βόλτες, μιλώντας στο τηλέφωνο και έπαιζε’ με το EKAB και με την ζωή κάποιου άλλου που πραγματικά κινδύνευε , αποφάσισε με την παρουσία της κας Κούρτοβικ και του κου Κούρκουλα να επιβιβαστεί τελικά στο ασθενοφόρο στις 1 τα ξημερώματα περίπου.

Όλοι οι κάτοικοι που παρακολουθούσαν το περιστατικό και έμειναν άγρυπνοι, από τις 11 έως τις 1 μετά τα μεσάνυχτα ,κατέβηκαν στο δρόμο και άρχισαν να διαμαρτύρονται για την κοροϊδία του «δήθεν τραυματισμένου» και την άσκοπη κλήση του ΕΚΑΒ 2 φορές , την στιγμή που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση με τα ασθενοφόρα και πόσο εγκληματικό είναι να το φωνάζεις για « ΠΛΑΚΑ».
Πόσο μάλλον, εν μέσω κρίσης και κάτω από την απειλή της χρεοκοπίας και μετά την μείωση μισθών και συντάξεων για τους Έλληνες φορολογούμενους, ένας ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ , που δεν πληρώνει ούτε ένα ευρω για την νοσηλεία του και με την υποστήριξη του κου ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ εκπροσώπου μιας οργάνωσης(;) του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και μιας δικηγόρου της κας ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ , που τελευταία , υπερασπίζεται μόνιμα ΜΟΝΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ χρησιμοποιεί και εμπαίζει
-το αγαθό της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ και
-την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ που εμείς πληρώνουμε και ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ , μιας και στο περιστατικό προσήλθαν τουλάχιστον 8 μηχανές της Δύναμης ΔΕΛΤΑ και 2 περιπολικά της Άμεσης Δράσης .
ΟΛΗ Αυτή Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ Έναν ΑΦΓΑΝΟ ΜΟΝΟ.

Θεωρούμε απαράδεκτη και προσβλητική την αναμετάδοση του συμβάντος με ψευδή στοιχεία από την εκπομπή ΠΡΩΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ της ΝΕΤ, από την κα Μ.Μπεκιάρη καθώς και το ντροπιαστικό σχόλιο του κου Αρβανίτη για το ότι « πολλά τέτοια γεγονότα συμβαίνουν σε αυτήν την περιοχή» .

Να υπενθυμίσουμε , αν και είναι υποχρεωμένοι , λόγω ιδιότητας και επαγγέλματος, να γνωρίζουν ότι ,στην περιοχή βρίσκεται ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑθΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ , ομάδες οι οποίες ξεκαθαρίζουν τους λογαριασμούς τους μεταξύ τους καθημερινά με μαχαιρώματα, ξυλοδαρμούς αλλά και βιασμούς και ληστείες μεταξύ τους αλλά και εναντίον των ελλήνων κατοίκων, για αυτό και οι κάτοικοι δεν κυκλοφορούν τα βράδια και για αυτό έχουμε κάνει 4 συγκεντρώσεις διαμαρτυρίες για αυτήν την ανυπόφορη κατάσταση.

Η ΝΕΤ , ο κος Αρβανίτης και η κα Μπεκιάρη οφείλουν και επιβάλλεται να αποκαταστήσουν την αλήθεια για τα πραγματικά γεγονότα και να μάθουν να κάνουν την δουλειά τους . Όσον αφορά την προπαγάνδα που γίνεται μέσα από την ΝΕΤ, που και αυτήν ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, θέλουμε δεν θέλουμε , είτε με την αποσιώπηση γεγονότων η με την ολική διαστρέβλωση τους , να την κρατήσουν για τον εαυτό τους.
Δεν φτάνει που οι γειτονιές της Αθήνας υποφέρουν από την κατ εξακολούθηση πολιτική αλητεία, έχουμε και τα μισθοδοτούμενα φερέφωνα , κατ΄ εντολή της κυβέρνησης, άσχετους δημοσιογράφους να σχολιάζουν και τις ανοησίες τους πάνω σε ψευδή στοιχεία, στοχοποιώντας ανθρώπους, επιχειρήσεις και συνοικίες.

Αναμένουμε την άμεση διάψευση των γεγονότων καθώς και του σχολιασμού , των απαράδεκτων δημοσιογράφων της ΠΡΩΙΝΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ της ΝΕΤ.

Οι Κάτοικοι του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ,

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-Οι μέρες τους είναι λίγες.
-Μακάρι η κα. Κουρτοβικ να υπερασπίζονταν έτσι και οποιονδήποτε Έλληνα που έχει υποστεί μεταναστευτική βία.
-Για άλλη μια φορά, η αριστερά καταφέρνει να στρέψει πολύ κόσμο εναντίον της.

Ανώνυμος είπε...

Η κοπέλα μου δουλεύει σε ένα ξενοδοχείο στην Ομόνοια και παιδιά αναγκάζομαι κάθε βράδυ να πηγαίνω να την πέρνω γιατί φοβάτε μην την κλέψουν και όχι μόνο!!

Η κατάσταση είναι φοβερή.

Κάθε μέρα μου λέει και διαφορετική ιστορία που τυχαίνει σε πελάτες του ξενοδοχείου που είναι κυρίως τουρίστες.

Αλλοδαποί τους κλέβουν πορτοφόλια,αλυσίδες απο τον λαιμό τους και ότι βρίσκουν.

Γιατί κ. Χρυσοχοίδη θα πρέπει οι άνθρωποι αυτοι να τους συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

Εγώ όποτε και αν πήγα στο εξωτερικό γιατί δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Που είναι οι πεζές περιπολίες?

Φυλάνε τα καγιέν στην Εκάλη.

Η περίφημη ομαδα ΔΕΛΤΑ τι κάνει φυλάει τα πεζοδρόμια γύρω απο τα εξάρχεια.

Γιατί κ. Χρυσοχοίδη συντηρείτε αυτη η κατάσταση απο κάποιους
διοικητές και κάποιους γαλονάδες οι οποίοι πέρνουν "καφέδες" και εγώ δεν ξερω τι
άλλο και διατηρούν το παρεμπόριο,την πορνεία,τα ναρκωτικά,το real estate κ.τ.λ.

Μόνο εμείς τους βλέπουμε ή εσείς κάνετε πως δεν τους βλέπετε.

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα κάποιοι λίγοι αστυνομικοί οι οποίοι όμως παλεύουν μόνοι τους.

Εσείς κ. Χρυσοχοίδη μας λέγατε ότι θα βγουν όλοι στους δρόμους.

Που είναι;

Γιατί ακόμα εκατοντάδες αστυνομικοί να φυλάνε τους μεγαλογιατρούς,επιχειρηματίες,δημοσιογράφους,πρώην πολιτικούς.


Υ.Γ 1 Συγνώμη για τις μπερδεμένες σκέψεις μου αλλά είμαι πολύ αγανακτισμένος."

http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2010/06/blog-post_4328.html

Ανώνυμος είπε...

H εν λόγω φωτογραφία δεν έχει βγει ούτε στην Τουρκία, ούτε στη κατεχόμενη πατρίδα μας αλλά στο Παν. Κύπρου…

Με αισθήματα θυμού, αποτροπιασμού αλλά και λύπης για τη κατάντια μας πληροφορηθήκαμε εχθές αργά το βράδυ πως στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και συγκεκριμένα έξω από το κτήριο των αθλητικών εγκαταστάσεων στην Πανεπιστημιούπολη, κυματίζει δίπλα από άλλες σημαίες και η Τούρκικη σημαία.

Πραγματικά δεν μπορούμε να βρούμε κάποια λογική εξήγηση για την ύπαρξη της σημαίας στο πανεπιστήμιο σε απόσταση 1 km από τουρκοκρατούμενη περιοχή.
Με λάβαρο αυτή τη σημαία έγινε η απόβαση στη Κερύνεια, η κατάληψη του 35% της πατρίδας μας, οι βίαιες σφαγές και ο εκτοπισμών πέραν των 200 000 πολιτών.
Αν είναι ποτέ δυνατό να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στις ελεύθερες περιοχές και ιδίως στο ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα του τόπου, το Παν. Κύπρου.

Ως Ανεξάρτητη Φοιτητική ΈΠΑΛξη θα θέσουμε το θέμα στις αρχές του Πανεπιστημίου ζητώντας επιτακτικά την υποστολή της εν λόγω σημαίας υπενθυμίζοντας του κάτι το οποίο ίσως έχουν ξεχάσει: βρισκόμαστε σε μια κατεχόμενη πατρίδα την οποία κατακρατούν στρατιώτες και πολιτικοί που ορκίζονται στην εν λόγο σημαία.

epalxi.net

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα να αρχίσουν να πέφτουν μηνύσεις και αγωγές σε όλους αυτούς τους παραστρατιωτικούς τις Σνοφ ή ότι ήταν.
Έσφαξαν, έκαναν απαγωγές, έκλεψαν, ρήμαξαν.
Πρέπει να πληρώσουν επιτέλους.
Οι εισαγγελείς σε αυτή τη χώρα τι κάνουν; Έλεος πια.

Ανώνυμος είπε...

Να που έγιναν και οι Μακεδόνες Χαμουτζίδες τώρα με τη "Νότια Μακεδονία."

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΝΏΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να βρεθεί να κάνει πόθεν έσχες στην κ.Κούρτοβικ και σε αυτόν τον ανεκδιήγητο Κούρκουλα.
Πολλά μέλη ΜΚΟ έχουν αποκτήσει ξαφνικά περιουσία.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι κάτοικοι δεν ρίχνουν μια αγωγή στον κ. Αρβανίτη και τους λοιπούς;

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να συλλάβουν , όλους τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , εντός δυο ωρών , διαφορετικά θα εκτελεστούν χωρίς δική με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ανοίξει , ένας γενικός εισαγγελέας κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
έναν λογαριασμό στην τράπεζα Ελλάδος επιστροφής των κλεμμένων συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις συλλαμβάνετε ο κλέφτης του δημοσίου χρήματος και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται εντός των δυο ωρών , από το laptop του γενικού εισαγγελέα στο λογαριασμό τις τράπεζας Ελλάδος
για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα εκτελείται αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες , μαζί με τον στρατό , και τα σώματα ασφάλειας και συντονισμένα να συλλάβουν , όλους τους κλέφτες του δημοσίου χρήματος , τους πρωθυπουργούς ,υπουργούς ,βουλευτές ,
σε όλους όσους αναμείχτηκαν με δημόσιο χρήμα , εισροές χρημάτων από την ευρωπαϊκή ένωση , επιδοτήσεις από την ευρωπαϊκή ένωση , εξοπλιστικά προγράμματα , δημόσια έργα , ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. από το 1981 μέχρι και τώρα , εντός και εκτός Ελλάδος , και να επιτρέψουν τα κλεμμένα , εντός δυο ωρών , διαφορετικά θα εκτελεστούν χωρίς δική με συνοπτικές διαδικασίες , πρέπει να ανοίξει , ένας γενικός εισαγγελέας κοινής αποδοχής των οργανωμένων πολιτών στρατιωτικών και σωμάτων ασφαλείας ,
έναν λογαριασμό στην τράπεζα Ελλάδος επιστροφής των κλεμμένων συνδεδεμένο με κωδικό σε laptop που θα τον χειρίζεται μόνο ο γενικός εισαγγελέας , και μόλις συλλαμβάνετε ο κλέφτης του δημοσίου χρήματος και αν ΔΕΝ μεταφέρει όλα τα κλεμμένα που έχει κλέψει από την Ελλάδα μέχρι και τελευταίας δεκάρας και τα έχει σε οφσόρ εταιρίες , τράπεζες εξωτερικού ,σε ακίνητα εντός και εκτός Ελλάδος , περιουσία ,ή γραμμένη σε άλλους για να μην φαίνεται εντός των δυο ωρών , από το laptop του γενικού εισαγγελέα στο λογαριασμό τις τράπεζας Ελλάδος
για την επιστροφή των κλεμμένων , τότε θα εκτελείται αυτός η οικογένεια του τα παιδιά του τα εγγόνια του.
Δεν υπάρχει άλλο περιθώριο χρόνου πρέπει να αναλάβουμε το χρέος μας απέναντι στην Ελλάδα μας και τις επόμενες γενιές .
ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ
ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ,ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Στέλιος Καζαντζίδης - Έρχονται χρόνια δύσκολα

http://www.youtube.com/watch?v=EZg6gGlt2LQ

Ανώνυμος είπε...

«Οι τεκτονικές δυνάμεις πρέπει να αγωνισθούν υποστηρίζοντας την σημασία του κοσμικού κράτους και την κατάλυση της όποιας θρησκευτικής επιρροής».

«Δια τον λόγον αυτόν» τόνισε ο Γάλλος Αρχηγός της Μασονίας: «Ενδιαφερόμαστε να ανοίξωμε ένα Γραφείο στις Βρυξέλλες για να αντιμετωπίσωμε την επίδραση των θρησκευτικών δογμάτων στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς».

Υπεστήριξε ακόμη ότι: «παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν σύντομα η Τεκτονική σκέψις θα κατοχυρώση την ελεύθερη σκέψη στα Ευρωπαϊκά Ιδρύματα» και συμπλήρωσε: «Το πρώτο μας καθήκον είναι να προωθήσουμε την έννοια του Ευρωπαίου πολίτη άσχετα εάν είναι Εβραίος, Χριστιανός, ετερόφυλος, ομοφυλόφυλος η οτιδήποτε άλλο».

Το σημαντικό είναι ότι σε όλα τα ανωτέρω συμφώνησε πλήρως ο Πρόεδρος της Ε.Ε. εξαίροντας μάλιστα την δήθεν διαχρονική προσήλωση και συμβολή της Μασονίας στις ανθρώπινες αξίες την ελευθερία και την δικαιοσύνη με τρόπο δήθεν αδογμάτιστο και δήθεν ειρηνικό. Συμφώνησε επίσης και στο αίτημα του Γάλλου αρχηγού της Μασονίας για την προώθηση του χωρισμού Εκκλησίας και Κράτους στις Ευρωπαϊκές χώρες και τον υπερτονισμό των προχριστιανικών καταβολών της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Το πραγματικό γεγονός που καταγγέλεται ανωτέρω ερμηνεύει σαφώς την φορά των πραγμάτων εφ' όσον είναι πασίδηλον ότι ο κρυπτογραφικά αναφερόμενος Θεός της Μασονίας, όπως αποδεικνύει η εσωτερική βιβλιογραφία των στοών, ο Εωσφόρος, από καταβολής κόσμου αγωνίζεται ως ανθρωποκτόνος να δολοφονήση την ανθρωπίνην ψυχήν.

Συνεπώς δεν πρέπει να εκπλησσώμεθα δια την μεθοδική απομείωσι των Χριστιανικών αξιών και δομών των Ευρωπαϊκών κοινωνιών αλλά αντιθέτως να αναλάβωμεν ο καθείς εις τον τομέαν του εκστρατείαν αποκαλύψεως των σχεδιαζομένων διότι μόνον το άπλετον φως και η αλήθεια του ζώντος Θεού θα κατακαύσουν τον ιστόν της σιωνιστικής εωσφορικής αράχνης που στήνεται τώρα έντονα στην Ευρωπαϊκή
Ηπειρο.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ο Πειραιώς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Πειραιεύς 9 Ιουνίου 2010

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Πυκνώνουν οι αποδείξεις ότι η Ευρωπαϊκή οικογένεια στοχοποιείται και πάλιν από τις διεθνιστικές εωσφορικές δυνάμεις του κόσμου τούτου και ότι επιδιώκεται να διαρραγούν και να αποκοπούν οι χριστιανικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ηπείρου.

Οι πρόσφατες αποφάσεις του λεγομένου Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δια την αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων της Χριστιανικής πίστεως και την απαγόρευση του θρησκευτικού όρκου με το κακόπιστο και παραπλανητικό επιχείρημα της δήθεν προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αποδεικνύουν τα ανωτέρω όταν κυρίως ληφθή υπ' όψιν ότι επιμελώς αποκρύπτονται και σημαντικαί εξελίξεις από τα Μ.Μ.Ε. και παραμένουν στην αφάνεια δια να «προστατευθούν» οι βυσσοδομούντες κατά της Εκκλησίας του Χριστού διαστρεβλωταί της αληθείας.

Ένα τέτοιο γεγονός που απεκρύβη από τα ΜΜΕ είναι η εδώ και 2 χρόνια προσέγγιση και συζήτηση που έχει δρομολογηθεί ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Μασωνία και την Ευρωπαϊκή Ένωσι. Στις 8 Απριλίου του 2008 αντιπροσωπεία Μασόνων με επί κεφαλής τον Μ. Διδάσκαλο της Μ. Στοάς της Γαλλίας Ζάν Μισέλ Quillardet έγινε δεκτή από τον Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στη συνάντηση αυτή οι τέκτονες ισχυρίστηκαν ότι δήθεν η Μασονία διεμόρφωσε τις αξίες της Ευρωπαϊκής Ηπείρου και ότι δήθεν η ελευθερία της συνειδήσεως, η δημοκρατία και οι ατομικές ελευθερίες, οι βασικές αξίες του Διαφωτισμού, της Αναγεννήσεως και του Ουμανισμού οφείλονται στον Τεκτονισμό και πρέπει να διαφυλαχθούν από κάθε απόπειρα επιστροφής του δήθεν θρησκευτικού φονταμενταλισμού.

Απαίτησαν από την Ε.Ε. να αποτελέσουν οι βασικές Αρχές του Τεκτονικού «ιδεώδους» τον γνώμονα των εκπαιδετικών συστημάτων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής οικογένειας και να εξαρθούν οι προχριστιανικές ρίζες της Ευρώπης που αναφέρονται στον αρχαίο Ελληνικό και Ρωμαϊκό Πολιτισμό.

Οι Γάλλοι Μασόνοι που ηγούνται αυτών των συντονισμένων κινήσεων οργάνωσαν διεθνείς Μασονικές συναντήσεις το 2008 και 2009 στην Ελλάδα και την Τουρκία ενώ το 2010 η διάσκεψη θα γίνη στην Πορτογαλία.

Κατά την συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΕ συνεφωνήθη να παραχωρηθη θέσις μόνιμης αντιπροσωπείας της Μασονίας στις Βρυξέλλες όπως δήλωσε ο προαναφερόμενος Μ. Διδάσκαλος της Μ. Στοάς της Γαλλίας στην Βελγική Εφημερίδα Le Soir:

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ;
ΜΑΧΗ ΔΙΑΔΟΧΗΣ;

ΝΕΟΣ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ - ΒΟΡΙΔΗ...


ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΘΕΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ...


Άγριος σκοτωμός με φωνες και απειλές εκατέρωθεν, μεσημεριάτικα στα γραφεία του ΛΑΟΣ.

Ο Βορίδης, που ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, έθεσε και τυπικά την πρόθεσή του στον Καρατζαφέρη.
Ο Καρατζαφέρης πού ποτέ δεν έβλεπε με καλό μάτι τον Βορίδη στο ΛΑΟΣ, -- δεδομένου ότι τούς χωρίζει άβυσσος πνευματική, μορφωτική, πολιτική, πολιτιστική ακόμα και αισθητική -- αρνήθηκε να του δώσει το Ο.Κ., λέγοντάς του, ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο άν προηγουμένως υπέβαλε την παραίτησή του από... βουλευτής!!!

Έτσι και με δεδομένο ότι δεν θα εξελέγετο, θα είχε απαλλαγεί και από την παρουσία του...

'Ολα γίνονται γιά τον εξής λόγο:
Στο ΛΑΟΣ, "περιέργως πως", -- πολλά διαδίδονται -- έχει ξεκινήσει πρόωρα η μάχη της... διαδοχής.!!!


Άν, ο Βορίδης οριζόταν περιφερειάρχης θα είχε μία ευκαιρία δημοσιότητος, αφού στο κόμμα και την Κ.Ο. ο Καρατζαφέρης τον έχει στο περιθώριο...
Ο Άδωνις , πού θέλει να μπεί στη διεκδίκηση της... διαδοχής και έχει την υποστήριξη του κομματικού μηχανισμού, μόνο και μόνο επειδή ο Καρατζαφέρης αντιπαθει τον Βορίδη, δεν θέλει και αυτός την υποψηφιότητα Βορίδη.

Έτσι με πρόσχημα ότι αντιδρούν οι βουλευτές, ο Καρατζαφέρης αρνείται την υποψηφιότητα Βορίδη.
Τό επεισόδιο, έχει βάθος και συνέχεια .!
Ο Βορίδης τουλάχιστον προς το παρόν υπομένει και περιμένει...

http://politikosafari.blogspot.com/2010/06/blog-post_2329.html

Ανώνυμος είπε...

KAI MH XEIΡΟΤΕΡΑ!

Ο ληστής περίμενε στο ασανσέρ
Είχε καταφέρει να μπει στην πολυκατοικία και περίμενε τον πρώτο ένοικο



Η γυναίκα που επέστρεφε στο σπίτι μετά τη δουλεία της δεν περίμενε μόλις άνοιξε την είσοδο της πολυκατοικίας ότι θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με το ληστή.
Ο δράστης τη χτύπησε, της....

έκοψε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, άρπαξε το κινητό από το χέρι της αλλά και της τσάντα της με το πορτοφόλι που περιείχε 120 ευρώ.
Παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας κανείς δεν πρόλαβε να τη βοηθήσει. Ο δράστης βγήκε από την πολυκατοικία και εξαφανίστηκε.


http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=30363&catid=4

Ανώνυμος είπε...

Να σταλεί οπωσδήποτε και στο blog OSTRIA το κείμενο της διαμαρτυρίας σας, να δούμε θα τολμίσει να το δημοσιεύσει, γιατί κι αυτό προχθές διατυμπάνιζε τη "ρατσιστική επίθεση" σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΜΚΟ "Απελάστε το Ρατσισμό" !!! Σα σχόλιο δεν μπορεί να μπει παρά μόνο επώνυμα, γιατί βλέπεις θέλουν να στοχοποιούν τις αντιδράσεις !

Ανώνυμος είπε...

Παιδια συνεχιζουμε τις υπογραφες!!!
Αντε 400.000 μεινανε, εχουμε ηδη 600.000.
Δεν ειναι σιγουρο οτι θα ευοδοθουν οι προσπαθειες αλλα ποτε δεν ξερεις!

Τωρα που πλησιαζουν οι εκλογες και ολοι αυτοι θα ψηφισουν μπορει οι Συνελληνες να αφησουν τα κουτσομπολαδικα και να βαλουν καμια υπογραφη!
Ελα παιδια, βαλτε ενα χερακι!

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...