10/6/10

«Για μένα η πολιτική δεν είναι καριέρα» (Γ. Παπανδρέου)

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου
Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Αυτό το τεράστιο ψεύδος εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Πρωθυπουργός της... διασποράς με τα λειψά ελληνικά.
Από το 1922 το όνομά του ή μάλλον το επώνυμό του, κυριαρχεί στην Ελλάδα ενώ ο ίδιος πρωταγωνιστεί στο πολιτικό σκηνικό για τρις δεκαετίες!
Καμία μοναρχία στην Ελλάδα δεν είχε τόση μακροημέρευση.
Επειδή αυτός αγνοεί την ελληνική Ιστορία υπολαμβάνει ότι την αγνοούν και όλοι οι Έλληνες.
Τον χειροκροτούν οι βουλευτές του γιατί είναι βολεμένοι. Ξεπεσμός ατομικός και πολιτικός. Χρειάζεται πλέον εμπτυσμός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την διαπίστωση ότι οι πολιτικές εξελίξεις γίνονται με ταχύτατο ρυθμό, θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν η πολιτικές πρωτοβουλίες του Πατριωτικού κινήματος ακολουθούν τον ίδιο ρυθμό. Με δεδομένο την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος και την ανάγκη εύρεσης ενός νέου, η αντίπαλη πλευρά κινείται στα γνωστά μονοπάτια.
Οι Πατριώτες τι κάνουν ;;
Τι θα ψηφίσουμε στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές; Και αν δεν είναι μόνο δημοτικές;
Είναι καιρός για ψήφο στο κόμμα της παραλίας ή του φραπέ;;
Που είναι η πολιτική πρόταση που θα δώσει προοπτική;
Τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις έπαιξαν τον ρόλο τους, όμως μέχρι εδώ. Οι επιστολές των «εξεγερμένων» στα διάφορα blogs το ίδιο, όπως και οι δηλώσεις συμπαράστασης και συμπάθειας.

Αν οι Πατριώτες δεν κινηθούν γρήγορα και αρνηθούν τις ιστορικές στιγμές θα είναι συνυπεύθυνοι, και αν δεν είναι αφελείς τότε θα είναι συμμέτοχοι. Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες. Όταν το σπίτι πάρει φωτιά, δεν σε ενδιαφέρει με ποιο χέρι κρατάς την μάνικα.

Ένας συνοδοιπόρος

Ανώνυμος είπε...

Καμμία χούντα στην Ελλάδα δεν έχει τέτοια μακροημέρευση όσο η χούντα των Παπανδρέου. Από τον παππού Γεώργιο που ήταν λακές και φερέφωνο των Άγγλων έως τον εγγονό που είναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ και ουχί Έλληνας. Ο Τζέφρυ είναι ενεργούμενο. Έχει τοποθετηθεί από τα αφεντικά του πρόεδρος της διεθνούς σοσιαληστρικής. Πιστεύει στην Ελλάδα των κινέζικων κεφαλαίων και των πακιστανο-ινδών μεταναστών-εργατών. Στην ινδοκίνα της ευρώπης δηλαδή και ουχί στη Δανία του Νότου. και κοροϊδεύει ακατάπαυστα τον Ελληνικό λαό. Ο Γιωργάκης αισθάνεται τόσο έλληνας όσο εγω εσκιμώος....