12/6/10

ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Κατασκεύασαν ιστορικό βομβαρδισμού… που δεν συνέβη ΠΟΤΕ !!!

Έστησαν μνημείο για ανύπαρκτους ήρωες που δεν υπήρχαν ΠΟΤΕ!!!

Κάποιοι έβγαλαν λεφτά από τον δήθεν βομβαρδισμό!!!

Κάποιοι αυτοαναγορεύθηκαν σε ήρωες από την δήθεν εχθροπραξία!!!

Κάποιοι απέκτησαν αποκλειστικό δημοσιογραφικό θέμα!!!


Και μήπως όλοι μαζί συμμετέχουν, στο σχέδιο

Αμφισβήτησης της πραγματικής ιστορίας, των αληθινών ηρώων, των αγώνων και του πολέμου στην Κύπρο…


Τι συμβαίνει και σιωπούν οι εθνοπροδοτικές κυβερνήσεις;

Παρόλο που γνωρίζουν, όλο το θέμα με όλες τις λεπτομέρειες.



Διαβάζουμε το θέμα στην σελίδα της ΑντιΠαρακμής:


http://antiparakmi.blogspot.com/2010/06/1966.html




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αθέατοι Καταδρομείς στην Κύπρο το 1966. Κάποιοι προσπαθούν να βεβηλώσουν την Ιστορία για προσωπικά οφέλη;
Η ΑντιΠαρακμή έγινε τελευταία δέκτης μιας καταγγελίας για πιθανή διαστρέβλωση της πρόσφατης ιστορίας της Κύπρου, και ειδικότερα των οδυνηρότατων γεγονότων που ακολούθησαν την τουρκανταρσία του 1963.

Πιο συγκεκριμένα, έλαβε τα παρακάτω έγγραφα από τον Σύλλογο "Βετεράνοι Κύπρου 1974" (Σύλλογος Ελλαδιτών πολεμιστών του 1974, που επί χρόνια επιτελεί πολύ σοβαρό έργο) που αφορούν ένα γεγονός το οποίο φέρεται να έχει λάβει χώρα στον Πενταδάκτυλο της Κύπρου στις 31 Ιουλίου του 1966.

Σύμφωνα με αυτό το (υποτιθέμενο) περιστατικό, οκταμελής ομάδα από Ελλαδίτες καταδρομείς, οι οποίοι φέρονται να δρούσαν ινκόγκνιτο στον Πενταδάκτυλο από το 1964 μέχρι το 1967, δέχτηκαν επίθεση με βόμβες ναπάλμ από τουρκικά αεροπλάνα.
Κατά την επίθεση σκοτώθηκαν οι 6 και επέζησαν μόνο οι 2 (σύμφωνα με τους 2 επιζώντες).
Εις μνήμη των (υποτιθέμενων) νεκρών στήθηκε από ιδιώτες μνημείο σε λατομείο στην Λεμεσό (με την χρηματοδότηση Έλληνα Κύπριου επιχειρηματία)- χωρίς να έχουν ζητήσει άδεια από οποιαδήποτε επίσημη αρχή για την ανέγερση του μνημείου ως όφειλαν (μπορείτε να δείτε το σχετικό έγγραφο στο τέλος της ανάρτησης - η ανέγερση οποιουδήποτε μνημείου πρέπει να ακολουθεί συγκεκριμένες διαδικασίες της Κυπριακής Δημοκρατίας) .
http://4.bp.blogspot.com/_x9JpPsQ7P5w/TA-NbH4u5PI/AAAAAAAAAQE/GuS3ex5YaYM/s400/photo+mnimeiou.jpg

Έγγραφα από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς (της Κύπρου), από το Γενικό Επιτελείο Στρατού (της Ελλάδος) μαζί με πλήθος άλλων εγγράφων που μας δόθηκαν από τον Σύλλογο «Βετεράνοι Κύπρου 1974» -και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου από το Σύλλογο "Β.Κ.-74" - αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ καταγεγραμμένο τέτοιο περιστατικό (βομβαρδισμού με βόμβες Ναπάλμ στις 31 Ιουλίου του 1966 και θάνατος Ελλαδιτών καταδρομέων).

Επιπλέον, όπως επιβεβαιώνουν τα αρμόδια γραφεία του ΓΕΣ (από την Ελλάδα) τα στοιχεία των φερόμενων ως νεκρών όχι μόνο δεν βρέθηκαν σε κανένα σχετικό έγγραφο αλλά ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ούτε καν στα Στρατολογικά Μητρώα στους φερόμενους ως τόπους καταγωγής τους! Η ΑντιΠαρακμή κατέχει αντίγραφα της αλληλογραφίας αυτής, μαζί με πλήθος άλλων εγγράφων που μας δόθηκαν από τον Σύλλογο «Βετεράνοι Κύπρου 1974» - τα οποία ο Σύλλογος "ΒΚ -74" θέτει στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου .

Η ΑντιΠαρακμή έκανε έρευνα σε εφημερίδες της εποχής (και συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν και λίγες μέρες μετά την 31 Ιουλίου 1966, ημερομηνία κατά την οποία έγινε ο υποτιθέμενος βομβαρδισμός) και ΔΕΝ εντόπισε κανένα δημοσίευμα για βομβαρδισμό στον Πενταδάκτυλο. Είναι από απίθανο μέχρι αδύνατον να συνέβησαν βομβαρδισμοί το 1966, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί ούτε από τους κατοίκους της περιοχής, ούτε από την Εθνική Φρουρά Κύπρου, αλλά ούτε και από την Ελληνική Μεραρχία που διέθετε πλήθος στρατοπέδων στον Πενταδάκτυλο.

Πριν παραθέσουμε τα έγγραφα θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου "Βετεράνοι Κύπρου 74" κ. Αργυρόπουλος σε τηλ/κή επικ/νία που είχαμε μαζί του:
"η Ελληνική Ιστορία είναι γεμάτη από ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ σελίδες ΗΡΩΙΣΜΟΥ και ΔΟΞΑΣ και δεν έχει ανάγκη από πλαστές ιστορικές σελίδες.
Κάποιοι επιχειρούν πολύ βρώμικα παιχνίδια εις βάρος της ιστορικής αλήθειας αλλά -το χειρότερο- κάποιοι άλλοι τους το επιτρέπουν (ίσως και να το επιδιώκουν).
Οι "Βετεράνοι Κύπρου 74" είμασταν αυτοί που ενδιαφέρθηκαν και κίνησαν όλες τις σχετικές διαδικασίες για να μην παραποιηθεί η ιστορική αλήθεια . Με την ολοκλήρωση της έρευνάς μας, ενημερώσαμε εγγράφως στις 7 Ιουλίου 2009 την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Κύπρου.

Με προβληματίζει το γεγονός ότι παρά τις (προφορικές) υποσχέσεις του Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι θα διερευνηθεί το θέμα και θα αποκατασταθεί η αλήθεια, τηρείται ακόμη σιγή."

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ριξτε μια ματιά http://christofidis.blogspot.com/2009/04/1963-1966.html