9/6/10

Κόμμα Αλβανών Μεταναστών Ελλάδας εμφανίστηκε στο facebook..

γράφει ο Βασίλειος Στυλιανέσης
http://eoniaellhnikhpisti.blogspot.com/2010/06/facebook.html

Σελίδα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης "Facebook", δημιούργησαν οι πρωτεργάτες του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα. Μέσω του διαδικτύου επιθυμούν να βρουν συμπαραστάτες στον αγώνα τους για εκπροσώπηση των Αλβανών μεταναστών στο ελληνικό κοινοβούλιο μέσω του δικού τους κόμματος. Στην χώρα της δημοκρατίας και της φιλοξενίας, πολλοί είναι εκείνοι που θα πουν ότι μια τέτοια κίνηση αν μη τι άλλο προκλητική δεν είναι. Όποιος το δει καλοπροαίρετα ενδεχομένως να θεωρήσει πως είναι δικαίωμά τους να διεκδικούν.
Να απαιτήσει από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση να τεθούν εκτός νόμου φασιστικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μπαίνοντας όμως στην συγκεκριμένη σελίδα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τις δημοσιεύσεις των διαχειριστών της:
- Φίλοι του George Soros, επίσημη ομάδα υποστηρικτών
- Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
- Δεν ξεχνάμε τους φίλους μας: George Bush
- ΠΑΣΠ - ΠΑΣΟΚ Μειονοτήτων και μεταναστών
- Μακεδονική μειονότητα Ελλάδος
- Τούρκικη Μειονότητα Ελλάδος


Οι σκοποί του υπό ύδριση κόμματος είναι πολύ συγκεκριμένοι:

1) Να προωθήσει την Ελληνο-Αλβανική φιλία ώστε έλληνες και αλβανοί στην Ελλάδα να συνηπάρχουν ειρηνικά με αγάπη και δημιουργικότητα.
2) Να αγωνιστεί και να κατοχυρώσει τα δικαιώματα των αλβανών αλλά και όλων των άλλων μεταναστών στην Ελλάδα.
3) Να συνεργαστεί με τις μειονότητες της Ελλάδας (π.χ. Τουρκική, Μακεδονική) για μια πολυπολιτισμική, δημοκρατική, Ευρωπαική Ελλάδα.
4) Να συνεργαστεί με δημοκρατικά κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ για την καταπολέμηση της ακροδεξιάς, του εθνικισμού στην Ελλάδα.
5) Να καταπολεμήσει εκτος τον εθνικισμό και άλλες νοσυρές καταστάσεις όπως ο αντισημιτισμός, η ξενοφοβία, η ισλαμοφοβία, η ομοφοβία, ο ανθελληνισμός
6) Να απαιτήσει από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση να τεθούν εκτός νόμου φασιστικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
7) Να εισάγει τον διεθνιστικό παρεμβατισμό στην πολιτική.
8) Να προωθήσει την ιδέα για μια οικονομική ένωση στα βαλκάνια. (sic)


Οι Αλβανοί μετανάσες δηλαδή πρέπει να απαιτούν να έχουν λόγο:
- για τις "εθνικές μειονότητες" της Ελλάδας
- για την μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας
- για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας
- για το σύνταγμα της Ελλάδας
- για ποια ελληνικά κόμματα πρέπει να θεωρούνται νόμιμα.
και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν στο μυαλό τους οι ίδιοι και τα αφεντικά τους।

Και βέβαια ο σκοπός υπ' αριθμόν 8 είναι ο πιο ενδεικτικός του ποιος είναι ο πατέρας της ιδέας αυτής। Οικονομική ένωση των Βαλκανίων από την άλλη και επίσημη ομάδα υποστηρικτών Σόρος φτιάχνουν ένα πολύ ωραίο μείγμα, έτσι δεν είναι;
Οι υπονοούμενες ανησυχίες μου θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν από σενάρια επιστημονικής φαντασίας μέχρι "λιακοπουλισμοί", αν δεν υπήρχε το προηγούμενο της "ειρηνικής συμβίωσης" με τους Αλβανούς αδελφούς καθώς και διάφορες δραστηριότητες από Ελλαδίτες (μεγαλο)δημοσιογράφους, πολιτικούς, προέδρους ΜΚΟ κτλ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είπα στο http://eglimatikotita.blogspot.com και το λέω και δω:

Ποια πραγματική τέτοια οργάνωση θα έλεγε φανερά πως υποστηρικτές του είναι ο Τζωρτζ Σόρος, οι Η.Π.Α. και ο ΣΥΡΙΖΑ; Ποια πραγματική τέτοια οργάνωση θα έλεγε φανερά πως σκοπός του είναι η απαγόρευση νομίμων και αναγνωρισμένων κομμάτων;

Γνωρίζουμε πως οι Αλβανοί θέλουν να κάνουν κόμμα αλλά αυτό κρίνεται αντισυνταγματικό. Και εκεί μπορούμε να βρούμε τον σκοπό τους.

Αυτό το γκρουπ στο φέισμπουκ είναι ξεκάθαρα προβοκατόρικο ώστε να μπορεί να δημιουργήσει σκιάχτρα τα οποία θα μπορεί να δαιμονοποιήσει. Οι άνθρωποι οι οποίοι θα εκφράσουν την αντίθεσή τους θα αποτελέσουν το έναυσμα ώστε ψευτοπροοδευτικοί να κατηγορήσουν τον Ελληνικό λαό ως ρατσιστή, ακραίο, φασίστα και δεν ξέρω γω τι άλλο ώστε το θέμα να μεταφερθεί από τις αρμόδιες αρχές -οι οποίες θεωρούν ότι αυτό το κόμμα είναι αντισυνταγματικό- στην βουλή, όπου γνωρίζουμε εκ των προτέρων τι και πώς θα συνεδριάσουν οι αχυράνθρωποι των Αμερικανών.

Ηρεμία, μην αφήνετε να σας χειραγωγούν τόσο εύκολα.

Ανώνυμος είπε...

Σας αντιγράφω την άποψή μου όπως την έγραψα στο "εγκληματικότητα".

Ανώνυμος είπε...
Από το κείμενο του φέϊς μπουκ φαίνεται ότι δεν ο έγραψε ένας Αλβανός του μεροκάματου. Άλλωστε η πλειοψηφία των Αλβανών που δεν είναι μαθητές, δεν γνωρίζει ούτε πώς ανοίγει ο υπολογιστής.

Επίσης, είναι φανερό ότι δεν το έγραψε φοιτητής ή μαθητής Αλβανός. Αυτούς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι με ποιο τρόπο θα κρύψουν την καταγωγή τους για να ρίξουν καμιά μικρή Ελληνίδα (τις Αλβανίδες τις αντιμετωπίζουν ως β΄ διαλογής). Το ίδιο αντίστοιχα ισχύει και για τις Αλβανίδες οι οποίες κυνηγάνε ως επί το πλείστον Ελληνόπουλα.

Το κείμενο το έγραψε κάποιος που έχει ασχοληθεί με την πολιτική και ότι έχει σχέση με αυτήν. Κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει όλους τους αθέμιτους τρόπους για να καταφέρει μέσω των Ελλήνων των ΜΚΟ και των εθνοπροδοτών πολιτικών να πάρουν ελληνική ιθαγένεια (από που κι ως που) και δικαίωμα ψήφου.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΡΟΣ, ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΡΟΣ. ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΒΑΝΟΠΟΥΛΟ Η ΕΝΑΝ ΕΝΗΛΙΚΟ ΑΛΒΑΝΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ.

Είναι κάποιος Αλβανός που κρύβει το βρώμικό του πρόσωπο πίσω από έναν "φιλελληνισμό" που δεν πείθει πια κανέναν.
Είναι κάποιος που ξέρει τα πάντα γύρω από την πολιτική, ίσως μέσα από τη δουλειά του που θα έχει ως αντικείμενο και την πολιτική ίσως; το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό μας είναι δουλειά σε εφημερίδα πιθανόν.

Είναι κάποιος Αλβανός πράκτορας που βρίσκεται στη χώρα μας, όχι για να δουλέψει, αμφιβάλλω αν έχει δουλέψει στ αλήθεια ποτέ του όπως οι υπόλοιποι συμπατριώτες του, αλλά για να προετοιμάσει το έδαφος για τις εδαφικές διεκδικήσεις των Τσάμηδων εις βάρος της; Χώρας μας. Κι αυτό πασχίζει να το πετύχει εδραιώνοντας τον πολυφυλετισμό και τον πολυπολιτισμό (!!, εδώ γελάνε βέβαια, ποιος έχει πολιτισμό; η Αλβανία, ή το Πακιστάν;)
Είναι κάποιος ελεεινός και τρισάθλιος Τουρκαλβανός που η δράση του θα γυρίσει μια μέρα εις βάρος του γιατί διαπράττει ύβριν (διασάλευση της τάξης) με αυτά που κάνει και ως γνωστόν η ύβρις προκαλεί τη Νέμεσιν (θεϊκή οργή), στη συνέχεια έρχεται η άτις (ο υβριστής χαζεύει, δεν βλέπει μπροστά του) και στο τέλος η Τίσις (τιμωρία).

Ο απλός λαός το λέει: "Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα".

Η 20η Μαΐου στην Ιστορία

Η 20η Μαΐου είναι η 142η ημέρα του δίσεκτου 2024 . Απομένουν 225 ημέρες πριν από την  31η Δεκεμβρίου . 325.  Άρχισε η Πρώτη Σύνοδος της Νίκα...