27/6/10

Ι have a dreeeeem

Ανοίγει η Γυάρος για τους εθνομηδενιστάς και τους αντιρατσιστάς....

Δραγώνα, Αλ Σάλεχ, Βούγιας, Χρυσοχοίδης ,Ντόρκα, Σαραγκούσης, Αλεβιζάτος, Χριστόπουλος, Κωσταντίνου,Λιάκος, Κουλούρη και τα άλλα παιδιά, εκτοπίζονται, μαζί με τους αγνώστων στοιχείων Λαθρο-εγκληματίες.
Τη διατροφή τους ,αναλαμβάνει το ανθρωπιστικό ίδρυμα Soros.

Λέτε να βγει το όνειρο αληθινό;

Σπύρος Χατζάρας

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το έχω δει και γω αυτό το όνειρο και κάτι μου λέει πως το βλέπουν συνέχεια και περισσότεροι (τυχαίο; δε νομίζω). Τα ωραία λαμόγια όμορφα κρέμονται.
Χ.Π.

raziel είπε...

Συμφωνω, αλλα το ερωτημα ειναι ποιος θα ερθει μετα....

Κωνσταντίνος Α. είπε...

Με τη συνέντευξή της στην Κυριακάτικη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της 30.5.2010 η κ. Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Το Βυζάντιο, είπε, ήταν μεν πολυεθνικό, αλλά μονοπολιτισμικό, είχε μόνο τον ελληνικό πολιτισμό. Έτσι η διαπρεπής βυζαντινολόγος μάς έδωσε και το μυστικό της επιβιώσεως ενός κράτους επί 1100 χρόνια. Τα μονοπολιτισμικά κράτη έχουν μέλλον, τα πολυπολιτισμικά διαλύονται είτε ειρηνικά είτε με τη βία των όπλων. Θυμηθείτε την περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, παρατηρήστε τα διαλυτικά φαινόμενα στα Σκόπια (μουσουλμάνοι Αλβανοί κατά Χριστιανών Σλάβων), ακόμη και στο Βέλγιο (οι Ολλανδόφωνοι Φλαμανδοί θέλουν να αποσχισθούν από τους γαλλόφωνους Βαλλόνους). Μπορεί μία κοινωνία σήμερα να αντέξει ένα συγκεκριμένο –όχι απεριόριστο- αριθμό μεταναστών από άλλες χώρες, αλλά πρέπει να τους ενσωματώνει σε ένα και μοναδικό πολιτιστικό πρότυπο. Ο μονοπολιτισμός σώζει τις κοινωνίες, διατηρεί τις ισορροπίες και απομακρύνει τη διάσπαση και την γκετοποίηση.

"Βρετανία: Περιορισμός στους μετανάστες--Καταρρέει παντού ο μύθος της πολυπολιτισμικότητα

Ανώνυμος είπε...

αμήν και πότε

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...