26/9/13

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό -24-09-2013


Και αυτή την Πέμπτη στις 12:00 στο www.axisradio.gr   (και σε επανάληψη στις 21:00), μαζί σας η εκπομπή «η Αλήθεια δεν έχει χορηγό» ζωντανά από το διαδικτυακό ραδιόφωνο www.axisradio.gr.
Ο Σπύρος Χατζάρας με μία ακόμη εκπομπή ελεύθερης ενημέρωσης με ειδήσεις και αποκαλύψεις για όσους φαίνεται ότι κυβερνούν αλλά και κυρίως για όσους δεν φαίνονται.
Μία εκπομπή που λέει όλα εκείνα τα οποία κάποιοι θέλουν να σας κρύψουν..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ζητούμενο. Υπάρχει προιόν το οποίο δεν μπορεί να διαχειριστεί μία προσωπολατρική ακτιβιστική ομάδα.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, διότι αυτό αντίκειται της ψυχολογίας του Έλληνα, ο οποίος έχει ένα ελεύθερο γονίδιο, που του απαγορεύει να υπακούσει σε εγωκεντρικούς τυρανίσκους, αλλά και να υπακούσει γενικά σε οτιδήποτε του "κλωτσάει" ασυναίσθητα στα σωθικά του.
Εμπνέεται όμως και γοητεύεται απο ηγέτες που διακρίνονται για την αυταπάρνηση τους, και την προσήλωση τους είς τον αγώνα.

Εξού και οι γενικότερη πολιτική κατάσταση, κατόπιν της απίθανης ομοβροντίας αποκαλύψεων.
Αποκαλύψεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, προερχόμενων απο κάθε πιθανή και απίθανη μεριά, για τα πάντα και τους πάντες!

Με μία βιαστική ματιά, κανείς μπορεί να αναγνώσει εύκολα ότι το τζίνι εγκατέλειψε το μπουκαλάκι του, και τώρα τρέχει ο ντουνιάς ολόκληρος, να μαζέψει τα αμάζευτα.

Δεν χρειάζεται κανείς να έχει προσκυνήσει στο χάρβαρντ, για να καταλάβει ότι υπάρχει πιθανότης κάποιος να "ξεφύγει" απο δαύτους εκεί έξω και θα τρέχουμε όλοι μας.

Στην Ελλάδα η μαφία, ο υπόκοσμος πλέον, είναι στον αφρό της Ελληνικής κοινωνίας. Το αντιλαμβανόμαστε αυτό, μόνο και μόνο απο τα ΜΜΕ, παρόλη την φιλτραρισμένη και κατευθηνόμενη ειδησεογραφία τους.

Ολόκληρο γιουνάιτεντ σταίητς οφ _____________ (να βάλει ότι καταλαβαίνει κανείς στο κενό...) βρήκε προβληματική την επένδηση για κάθε μεγάλη επιχείρηση στην ανεξάρτητη επαρχία της Ελληνικής Ανατολικής Αυτοκρατορίας, τη Συρία. Ευχαριστούμε για αυτό σαφέστατα την άλλη ανεξάρτητη επαρχία της Αυτοκρατορίας, την κοράκλα μας τη Ρωσία καθώς και τους Κόκκινους Δράκους.

Τι μας λέει όμως αυτό? Ότι όλα πλέον είναι πιθανά!

Υπάρχει εκεί έξω, ένας πατριώτης με σπονδυλική στήλη, μερακλής, παλιός ναυτικός, γυναικάς και χαρτοπαίχτης, δηλαδή πραγματικά έμπειρος άνθρωπος, εννοώ αστειευόμενος και όχι τελεμές των υπογείων και των λαγουμιών, να τον βάλουμε να παίξει αυτή την παρτίδα πόκερ για την πατρίδα η οποία μπορεί και να μας ξελασπώσει μιά και καλή?

Παίζει και να καούμε και τελείως?
Η Παρθένος ποτέ δεν θα το επέτρεπε αυτό!
Θα κατακεραύνωνε τον κίνδυνο.

Τέλος πάντων για να μην το κουράζουμε και πολύ, το θέμα είναι ότι ο Έλληνας Εθνιστής και Εθνικιστής χρήζει σοβαρής εκπροσωπήσεως, επιστημονικής, και αποτελεσματικής.

Θα πρέπει να παραδώσει τις έδρες του ο λαικός σύνδεσμος σε επιστήμονες, με το κουστουμάκι τους, με το χαμογελάκι τους, χωρίς μουτζουρίτσες, να επικοινωνήσουν το θέμα Εθνισμός - διεθνισμός με τρόπο κατανοητό στον Έλληνα και η φύση απλά να συνεχίσει την πορεία της προς την αποκατάσταση της.

Αφού είναι ορκισμένοι εθνικιστές δεν νομίζω ότι θα πρέπει να προτιμήσουν την καριέρα τους απο το συλλογικό καλό.

Η πολιτική δεν είναι μόνο δρόμος. Χρειάζεται και ο δρόμος δεν λέω και ο λαικός σύνδεσμος ξεπέρασε τον εαυτό του εκεί. Κανείς δεν μπορεί ακόμη να το πιστέψει!

Έχει και σαλόνια όμως η ενασχόληση αυτή και πρέπει να σε βάζουν και μέσα και να μπορείς να ομιλείς και αυτή τη γλώσσα της περίπλοκης και πολυεπίπεδης σκέψης.

Εφόσων λοιπόν άπαντες Εθνιστές - Εθνικιστές αναγνωρίζουμε τον πόλεμο που εκήρυξε απροκάλυπτα εδώ και καιρό, ο Διεθνιστής ταλμουδο-μπολσεβίκος, θα πρέπει να οπλίσουμε και τον Εθνισμό με τα κατάλληλα "όπλα" για να υπερασπιστεί όχι μόνο την επιβίωση, αλλά και την συνταγματική αντεπίθεση του, στην Ελλάδα και Παν-Ευρωπαικά για αρχή!

Η Ελλάς είναι λευκή, άνευ τελετουργικής περιτομής και η Ευρώπη Ελληνική.
(στο πνεύμα τουλάχιστον)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Καλά κουράγια σε όλους τους Έλληνες!

Δράκων ο Αρκάς