28/9/13

Άντε ας σοβαρευτούμε κάποτε!

Ποιος βαράει τον ταμπουρά;

Το σχέδιο του ολέθριου πραξικοπήματος, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή χάρις στην επαγρύπνηση του κ. Μπόμπολα και του κ. Ψυχάρη.
Το ΔΟΛιο σχέδιο εκτροπής το είχε αποκαλύψει ο ΔΟΛ πέρυσι και το ξαναποκάλυψαν φέτος. Αλλά ο κ. Μπόμπολας με το Μεγαλο δημοκρατικό κανάλι επανέφερε τη χώρα στην δημοκρατική ομαλότητα.
Ο ηρωικός Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας, απαγόρευσε την συγκέντρωση των έφεδρων καταδρομέων στο Σύνταγμα, για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Μήτσος Αβρααμόπουλος παρέλαβε από τον Α/ΓΕΕΘΑ το πόρισμα της έρευνας που διετάχθη την περασμένη Κυριακή και διενεργήθη από τα Γενικά Επιτελεία . Δεν υπάρχει οποιαδήποτε εμπλοκή ή συμμέτοχη εν ενεργεία στελεχών των ειδικών δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων με τη Χρυσή Αυγή. (Μόνο απόστρατοι και έφεδροι). Συνελήφθη για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και ο ταβερνιάρης υπαρχιφύλακας της Ρόδου που εκπαίδευε τους «χρυσαυγίτες», έπιασαν και τον έναν επικίνδυνο «ένοπλο» στο Ρέθυμνο, που ήταν χρυσαυγίτης.
Τώρα μπορούμε όλοι να κοιμηθούμε ήσυχοι.

  Όμως το σοβαρό ερώτημα είναι το ποιος βαράει τον ταμπουρά στη συγκυβέρνηση για να χορεύει «Χρυσαυγιάδα». Το πογκρόμ με αφορμή το έγκλημα της Αμφιάλης δεν αφορά μόνο στους ακτιβιστές, αλλά στις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας, και την ΕΥΠ. Είναι ολοκληρωμένη χορογραφία, που πάει παρέα με το «αντιρατσιστικό». Ποιος «άραγε» είναι ο μαέστρος που καθοδηγεί και πληρώνει το αμόκ των ΜΜΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...