1/9/13

Ο Ομπάμα έκανε πίσω

Στις 9 Σεπτεμβρίου και ….βλέπουμε λέει το Κογκρέσο. Τρεις βδομάδες μελέτη θέλει ο ΟΗΕ. Έξαλλοι οι Ιουδαίοι λένε: « Ανόητος ο Ομπάμα και βλαξ Κέρι» (A foolish President Obama and moronic Secretary of State Kerry')

Μετά την παγκόσμια αντίδραση και τις έντονες αντιδράσεις για την επέμβαση στην Συρία, από τον «λαό» στις ΗΠΑ αλλά και κυβερνητικούς αξιωματούχους, και βουλευτές-γερουσιαστές, ο Ομπάμα ανακοίνωσε :«Θα ζητήσω έγκριση Κογκρέσσου»... Και το Κογκρέσο διά του προέδρου του, απάντησε: «Καλά, όταν γυρίσουμε από τις διακοπές, στις 9 Σεπτεμβρίου, θα δούμε»...
Τα ψέματα και η «προβοκάτσια» με τα χημικά όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην Συρία δεν τους βγήκαν.

Το καθικάκι, ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Τζον Μακέιν, εξέφρασε την οργή του εβραϊκού λόμπι κατά του Ομπάμα που πιεζόμενος από την αντίδραση της Ρωσίας, αποφάσισε μόνο μια «διακοσμητική επιδρομή», την οποία τελικά και ανέβαλε. Ο Μακέιν, δήλωσε σε εκπομπή του NBC ότι «τα σχέδια του Ομπάμα για την ανάληψη περιορισμένης δράσης αποτελούν ντροπή». «Ο πρόεδρος κατά τα φαινόμενα θέλει να εκτοξευτούν λίγοι πύραυλοι και μετά να πει: Λοιπόν, αυτό ήταν, αντιδράσαμε», είπε.

Οργισμένες και οι εβραιούκλες της Wall Street Journal. «Ο ανόητος Ομπάμα και ο βλαξ Κέρι οδήγησαν τις ΗΠΑ στην μεγαλύτερη διπλωματική τους ήττα και κατέστρεψαν την αξιοπιστία του Λευκού Οίκου και του Υπουργείου Εξωτερικών».

Η ανάλυση των δειγμάτων που ελήφθησαν στη Συρία από τους επιθεωρητές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τα χημικά όπλα, θα μπορούσε να διαρκέσει «έως και τρεις εβδομάδες», ανακοίνωσε στη Χάγη ο Οργανισμός για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων.

Πηγή www.kalami.net

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι η συριακή «επανάσταση» είναι μια τρομερή απειλή για τη μακρόχρονη ιστορία του χριστιανικού πληθυσμού..Κάψιμο εκκλησιών, βιασμοί και αποκεφαλισμοί. Αλλά όταν πρόκειται για την ικανοποίηση των Εβραίων, ο εβραίος gangster Kerry δεν θα μπορούσε να νοιαστεί και τόσο.

Πρώτα απ 'όλα, οι γονείς του πατέρα του Kerry ήταν Ιουδαίοι με ονόματα όπως Ida Lowe και Fritz Kohn, όπως πολλοί Εβραίοι, προκειμένου να κρύψουν την ταυτότητά τους, άλλαξαν το επώνυμό τους σε Kerry.

Ο πατέρας του John Kerry, Richard, (γιος του Ida και Fritz) γεννήθηκε στην εβραϊκή περιοχή της Βοστώνης που είναι γνωστή ως Brookline ( ναι, δεν το γνώριζες Ελληνάκο;) όπου ο Τζον Κέρι σπούδασε νομικά στο Boston College.
Το 2004 ο εβραίος Kerry πήρε το χρίσμα για να κατέβει υποψήφιος Πρόεδρος της Αμερικής με το κόμμα των Δημοκρατικών. Διπλά στον Kerry τοποθετείται κάποιας μεγάλης ισχύος Εβραϊκή μηχανή .Το προσωπικό της εκστρατείας του οδηγείται με «εβραϊκά» χρήματα.

Ας δούμε κάποιους από αυτούς....

Alan Solomont, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Boston Private Bank & Company Εβραίος Εμπιστοσύνης και Πρόεδρος της συνδυασμένης εβραϊκής Philanthropies του Greater Boston, ήταν ένθερμος υποστηρικτής του Κέρι και βασικό μέλος της ομάδας οικονομικών του.


Eric Lynn, ένας βετεράνος πράκτορας της περιβόητης AIPAC.American Israel Public Affairs Committee (Α­με­ρι­κα­νο-ισ­ρα­η­λι­νή Ε­πι­τρο­πή Δη­μο­σί­ων Υ­πο­θέ­σε­ων)– εί­ναι τώ­ρα η κυ­ρί­αρ­χη δύ­να­μη στους δια­δρό­μους (lobbying) της Ουά­σιν­γκτον. AIPAC ση­μαί­νει δύ­να­μη ω­μή, τρο­μο­κρα­τι­κή δύ­να­μη.

Ο Lynn θα είναι πάντα γύρω του για να υπενθυμίζει στον Kerry τα γαμάτα Εβραικά δολάρια που επενδύθηκαν στην πολιτική εξέλιξη του, αφού κρέμεται πλέον από τους Εβραίους που μαστίζουν το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, όπου υπηρετεί ως Ανώτερος Σύμβουλος Πολιτικής.

Στη συνέχεια, έχουμε τον αδελφό του John Kerry, "Cam" Kerry, ο οποίος το 1993 ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό από τον Καθολικισμό πριν παντρευτεί την Kathy Weinman. (Οι περισσότεροι που προσηλυτίζονται είναι γυναίκες που θέλουν να παντρευτούν εβραϊους άνδρες και όχι το αντίστροφο. Όλα αυτά στην Αμερική..

Ο Cam βραβεύτηκε για την αποστασία του, με το να χορηγηθεί συνολική δαπάνη που καταβάλλεται για διακοπές στο Ισραήλ από την AIPAC, το 1994.
Ο Cam σύντομα έγινε εταίρος της Mintz , Levin , Kohn , ένα μεγάλο δικηγορικό γραφείο της Βοστώνης ισραηλινών συμφερόντων και στη συνέχεια διορίστηκε Αντιπρόεδρος του Εθνικού Δημοκρατικού Εβραϊκού Συμβουλίου . Υπηρετεί σήμερα ως Γενικός Σύμβουλος για το αμερικανικό Υπουργείο Εμπορίου..Δεν είναι όμορφο που ο John έχει έναν « εβραϊο » αδελφό με δεσμούς ισχυρούς με τα Εβραϊκά δολάρια για να ξεπερνά τα εμπόδια;;; Τι όμορφος κόσμος..




Ανώνυμος είπε...

Wow that was odd. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn't show up.
Grrrr... well I'm not writing all that over again. Anyway, just wanted to
say great blog!

My webpage; Lifestyle Liberation Blueprints