29/9/13

Oι έξωθεν επισπεύδοντες και μίλησαν και χειροκρότησαν

Όπως ήταν φυσικό οι συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έγιναν δεκτές με χειροκροτήματα από την ιουδαϊκή κοινότητα των ΗΠΑ. Λίγες ώρες πριν το γεύμα εργασίας του φον Αντωνάκη με την American Jewish Committee, ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης, Ντέιβιντ Χάρις, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αναγνώρισε την απόλυτη αναγκαιότητα να πει ότι φθάνει, δεν πάει άλλο, και να αναλάβει συγκεκριμένες δράσεις για να σταματήσει την σχιζοφρένεια της Χρυσής Αυγής. Ένα κόμμα δεν μπορεί να χρησιμοποιεί με κυνισμό την ελευθερία που προσφέρει η δημοκρατία για να υποσκάπτει αυτή την ίδια τη δημοκρατία».
Έτσι εξηγείται η σπουδή.
Ο συνταγματολόγος ντε Σρεκ άλλωστε ειχε υποχρεωθεί να δώσει εξηγήσεις σε εκπροσώπους εξι Ιουδαικών οργανώσεων 1) Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations, 2)American Jewish Committee, 3)B'nai B'rith, 4)American Israel Public Affairs Committee, 5)World Jewish Congress και 6) Antidefamation League και τους είχε διαβεβαιώσει για την «προσήλωση της Ελλάδας» στην απαρέγκλιτη εφαρμογή της ιουδαϊκής αντιρατσιστικής νομοθεσίας και την απόλυτη καταδίκη του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του αντισημιτισμού ως ακραία εγκληματικές πράξεις.
Είναι πλέον σαφές για ποιο λόγο η σπουδή και η κυβερνητική αποφασιστικότητα που ήταν ανάλογη της «επιχείρησης ΕΡΤ».
Η δήλωση Χάρις αποκάλυψε το ποιος βαράει τον ταμπουρά στη συγκυβέρνηση για να χορεύει «Χρυσαυγιάδα», και ποιος είναι ο μαέστρος που καθοδηγεί και πληρώνει το αμόκ των ΜΜΕ.
Έτσι λύθηκε και η απορία ορισμένων που δεν έβλεπαν ποια διαφορά θα υπήρχε αν τη Δευτέρα πρωί- πρωί, η Εισαγγελία του Α.Π κατέθετε στη Βουλή τα στοιχεία σε βάρος των μελών της Χ.Α και ζητούσε με πιο θεσμικό τρόπο, την άρση της ασυλίας των Βουλευτών.

Τα ξένα κέντρα αποφάσεων, έχουν και όνομα και διεύθυνση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τωρα οι νοικοκυρηδες θα τρεξουν να ξαναμπουν στο μαντρι, ισως ξαναψηφισουν ΛΑΟΣ και μεχρι να ανασυνταχθει ενα αντιστοιχο εθνικιστικο κινημα αντιο Ελλαδα!! Θα εχουν γινει οι συμφωνιες εκχωρησης του ορυκτου πλουτου, θα εχει αλυσσοδεθει ο κοσμος (του αξιζει εδω που τα λεμε). Ειναι προφανες οτι ο μονοφθαλμος οταν επιστρεψει απο το Ισραηλ θα προχωρησει σε εκλογες.