3/9/13

3ης ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

Με τις ευλογίες του Σύριζα η Δεξιά του κυρίου… πρόεδρος

Πολιτική συνεργασία Σαμαρά Τσίπρα με άρωμα Κουβέλη εκδηλώθηκε σήμερα για τη συγκρότηση προεδρείου στην ΕΣΗΕΑ, που προμηνύει ενδεχομένως και άλλες εξελίξεις.
Στη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ εκφράσθηκε και επίσημα η συνεργασία-συναλλαγή της παράταξης του Σύριζα «Συσπείρωση Δούρειος Τύπος»(Τρίμης –Γιουκάκης-Κατσίμη) με την παράταξη που δημιουργήθηκε παραμονές εκλογών από τα υπόγεια του Μαξίμου (Αντωνιάδου-Κοταρίδης) με τη συνεργασία Διόγου ( ΔΗΜΑΡ).
Προηγηθήκαν βέβαια:
-η « κωλοτούμπα»της Μ. Κατσίμη, που αποκήρυξε την ΕΡΤ και τους συναδέλφους της, με δηλώσεις της την Κυριακή στην Εφημερίδα των Συντακτών και αναγνώρισε την νέα δημόσια τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ) με προθάλαμο την τηλεπαράγκα του Καψή

- η απεργία –μαϊμού που κήρυξαν Τρίμης-Αντωνιάδου στο ΔΟΛ με τρόπο ώστε να βγεί παράνομη και να μπορέσει έτσι η ιδιοκτησία στις εφημερίδες ΒΗΜΑ-ΝΕΑ, να ολοκληρώσει - χωρίς να ανοίξει μύτη- την μεθόδευση της για τις 150 απολύσεις κάνοντας ήδη τις πρώτες 48.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ με παρόντα 10 μέλη του ΔΣ-και όχι 6 όπως ψευδώς αναφέρει η αρχική ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ- συζητήθηκαν διεξοδικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Μπροστά όμως στην επιμονή Τρίμη να προχωρήσει σε συγκρότηση κατά παράβαση του καταστατικού, ώστε να διορίσει την συνεταίρο του της τελευταίας διετίας, ως πρόεδρο του θιάσου των 6 της ανίερης συμμαχίας, υποχρεώθηκαν να καταγγείλουν την διαδικασία και να αποχωρήσουν οι εκπρόσωποι τριών παρατάξεων:
-Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων (Δημ.Τσαλαπάτης)
-Μαχόμενη Δημοσιογραφία ( Νανά Νταουντάκη)
-Δημοσιογράφοι για την Δημοσιογραφία(Χρ.Κυρίτσης,Αγγ.Γυπάκη)

Την πρόταση για την θέση της προέδρου, έκανε ο σύντροφος από την ΔΗΜΑΡ στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Το πόσο στημένο είναι το παιχνίδι φάνηκε από το γεγονός ότι ο Τρίμης δέχτηκε να μην προταθεί ο Γιουκάκης επειδή η Αντωνιάδου δεχόταν να ψηφίσει μόνο την Κατσίμη για τη θέση της Γενικής Γραμματέως, μετά την στροφή της τελευταίας. Οι δυο του προεδρείου έχουν ήδη επιδοθεί σε αναζήτηση συνεταίρων, ώστε να βαφτίσουν το σχήμα αναλογικό μοιράζοντας τις κενές θέσεις.
Ψάχνουν έτσι για συνενόχους σε όσα έχουν προσυμφωνήσει κάτω από το τραπέζι, στα μέτρα των χορηγών τους, οδηγώντας τον κλάδο στο απόσπασμα και βάζοντας ταφόπλακα με το καλαματιανό που έχουν στησει στον ΕΔΟΕΑΠ.

Στη θέση του Τρίμη που μάλλον παραιτείται αφού ολοκλήρωσε την αγοραπωλησία, βγαίνουν ήδη τα μαχαίρια ανάμεσα στην Ανέτα Καββαδία την Αλεξάνδρα Χριστακάκη και τον Χριστόφορο Κάσδαγλη και τον κλήρο μάλλον θα τραβήξει η Κουμουνδούρου.

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χατζαρα ποτε θα κανεις προγραμμα στο ραδιο τσεκουρι;