1/9/13

Γελάει ο κόσμος

Όλοι έκαναν πίσω . Μέχρι και ο σοσιαλισλαμιστής Φρανσουά που διαβεβαίωσε μεν τηλεφωνικά τον Μπαράκ Ομπάμα ότι έχει αποφασίσει η χώρα του να λάβει μέρος στην τιμωρία της Συρίας , αλλά του είπε ότι αντιμετωπίζει πιέσεις να θέσει το θέμα της στρατιωτικής επέμβασης σε ψηφοφορία στην εθνοσυνέλευση.

Μόνο Σαμαράς και Βενιζέλος, ως «μεγάλοι παίκτες στα γεωστρατηγικά της ανατολικής Μεσογείου», ζώντας το πολύ success story τους, είπαν μέσω του κυβερνητικού «χαβαλέ»: «Oμπάμα, κάνετο όπως εμείς, με Πράξη Νομοθετικού Περιεχόμενου. 'Όχι όπως ο ανόητος ο Κάμερον στην Αγγλία, που πήγε μέσω Βουλής». 

Το νέο «διαμάντι της διπλωματίας» υφυπουργός Εξωτερικών Κ. Γεροντόπουλος είπε: «Η γεωστρατηγική μας θέση αυτή την ώρα είναι τόσο σημαντική, που σε μας μένει να την αξιοποιήσουμε υπέρ των (εβραϊκών) «ελληνικών» συμφερόντων».
  Ο κοσέρ ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε: «Με το ζήτημα της Συρίας θα ασχοληθούν, η Δούρου και η νέα Tάση της καινούργιας μας Συνιστώσας».
Οι κοσερ ΑΝ.ΕΛ ειπαν: «Επειδή εμείς είμαστε Καμμένοι από χέρι, θα ασχοληθεί η Ραχήλ με τη Συρία».
Aπογοήτευση επικρατεί στο Ισραήλ, δήλωση «Μπίμπι» (πρωθυπουργού): «Είπαμε να τελειώνουμε και με την Συρία, όπως με Ιράκ, Λιβύη κ.ά. Γιατί οι ΗΠΑ δεν μας κάνουν, εδώ και τώρα και αυτήν την δουλειά;»
Εντυπωσιακή η ομοφωνία της ελληνικής κυβέρνησης. Υπουργάρα 'Άμυνας Ελλάδας: «Εγώ πάντα συμφωνώ με ότι πει ο Μπίμπι... Shalom».
Επομένως η αποφασιστικότητα των Κοσέρ Σαμαρέλων, που έμειναν ακλόνητοι στην υπηρεσία του Ισραήλ ξεφτίλισε τον χαζό και δειλό Ομπάμα. Οι πύραυλοι «GreekHawk» προκάλεσαν πανικό στην... Ουάσιγκτον. Ο πρώτος πύραυλος ήταν η αποφασιστική δήλωση του Μπουρεδολίνι ότι «ο 'Ασαντ είναι υπεύθυνος γιά τα χημικά», και ο δεύτερος, η δήλωση του υφυπουργού Γεροντόπουλου: «η γεωστρατηγική μας θέση αυτή την ώρα είναι τόσο σημαντική που σε μας μένει να την αξιοποιήσουμε υπέρ των ιουδαικών συμφερόντων».
Έτσι οι Εβραιόπουλοι απόδειξαν πάλι, ότι η Ελλάδα είναι ο ομφαλός της γης, και ήταν φυσικό και αναμενόμενο ο Ομπάμα να αισθανθεί μειονεκτικά για τον εαυτόν του αλλά και πολύ άσχημα, που δεν είχε όλες τις αποδείξεις για την χρήση χημικών από τον 'Ασαντ, που τις κράταγε ο κ. Βενιζέλος .

Πηγή www.kalami.net  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/576747/o-pateras-mou-itan-evraios-kataskopos/
ΠΕΡΙ ΚΟΣΕΡ Ο ΛΟΓΟΣ:Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΓΓΟΝΗΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ-ΜΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ.