28/9/13

Πολιτικοί κρατούμενοι οι βουλευτές Μιχαλολιάκος- Κασιδιάρης - Παναγιώταρος -Λαγός

Συνεχίζονται οι συλλήψεις βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής με εντολή του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου με βάση το άρθρο 187 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα για συγκρότηση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Ο κ. αντιεσαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει καταθέσει μόνο μέρος του πορίσματός του !!!!
Στις εννέα σελίδες του πορίσματος Βουρλιώτη, δεν περιγράφεται συγκεκριμένο «έγκλημα» για το οποίο να κατηγορούνται οι συλληφθέντες.
Το πόρισμα αναφέρει ότι «δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση».
Θεωρήθηκε δηλαδή ως ένα ενιαίο έγκλημα η όλη τους δραστηριότητα και το αυτόφωτο το στοιχειοθετεί όπως νομίζει ο αντεισαγγελέας.
Στο πόρισμα Βουρλιώτη αναφέρεται ότι θα γίνουν έρευνες και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών και βουλευτών.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος έμαθε ότι τον έψαχναν σε λάθος διεύθυνση και πήγε μόνος του στην ΓΑΔΑ όπου συνελήφθη. Πριν από λίγο συνελήφθη και ο Γιάννης Λαγός καθώς και άλλα 9 στελέχη της Χρυσής Αυγής από την τοπική οργάνωση στη Νίκαια. Συνελήφθη και ο επικεφαλής της Τ.Ο στη Νίκαια, Γ. Πατέλης.
Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί και για τους Χρήστο Παππά, και Νίκο Μίχo.

Το γύρο του κόσμου ακόμα και με έκτακτα δελτία κάνει η είδηση της σύλληψης του Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Ικανοποιημένος ο Σβόμποντα

Μετά το μπαράζ συλλήψεων μελών του Λαϊκού Συνδέσμου από τις ελληνικές αρχές, ο επικεφαλής της σοσιαλιστικής ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο Χάνες Σβόμποντα, εξέφρασε στο Twitter την ικανοποίησή του για την επιχείρηση της ελληνικής δικαιοσύνης .
«Είμαι χαρούμενος για την άμεση αντίδραση των ελληνικών αρχών κατά της Χρυσής Αυγής και ελπίζω ότι έχει ξεκάθαρα νόμιμη βάση», έγραψε.

-Άντε τώρα να βρεις ξεκάθαρη νόμιμη βάση.
 
Είναι η πρώτη φορά μετά την χούντα της 21ης Απριλίου 1967 που συλλαμβάνονται βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου.

-Η νέα (ιουδαική) Χούντα γράφει πάλι ιστορία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η αληθεια ειναι οτι οι ακροδεξιοι ειναι βλακες
τα ιδια λαθη εκαναν και οι πανιβλακες πατακος παπαδοπουλος ιωανιδης και λοιπα χουντοτουβλα που πιαστηκαν σαν παρθενες και δεν ριξαν ουτε μια ντουφεκια για τη τιμη της κολοτρυπιδας τους. τα ιδια και ο πανιβλαξ βασιλιας....
και φυσικα ειναι αγραμματοι και ηλιθιοι....

πηγε ο αγραμματος καιαδας και παναγιωταρος και καναν δηλωσεις στους δημοσιοκαφρους και δεν ξεραν νανοιξουν το στομα τους τα αγραμματα τουβλα.... ρε παιδια ναι... δεν ξερω τι εγινε....τι να πω....και αλλα τετοια ακροδεξιουλικα.....ααχχαχαχαχαχαχαα

αντι να πουν δεν θα περασει ο μπολσεβικισμος....η σοβιετικη πλουτοκρατια εξοντωνει τον ελληνιο λαο....το κομουνιστικο κατοχικο καθεστως των σοβιετ ολιγαρχων που εφερε 4 εκατομυρια λαθροεποικιστων και δολοφονησε δεκαδες χιλιαδων ελληνων βιασε χιλιαδες γριουλες και παιδακια εξοντωνει τη μοναδικη φωνη αντιστασης του ελληνικου λαου.... δεν θα περασει η εαμοβουλγαρικη τρομοκρατρια των τσοχατζοπουλιστων μπομπολιστων και λοιπων νταβαντζηδων κοπρολαγνων παιδαραστων..... και χιλια δυο αλλα πραγματα που λενε οι αριστεροι.... ας παρουν επειγοντως μαθηματα προπαγανδας και αντιπροπαγανδας τα ακροδεξιοα αγραμματα βοδια αλλιως καλα να παθουν τα χιτρερικα γερμανοτουβλα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να γιατί έγιναν όλα όσα παρακολουθήσαμε!
Αυτή ήταν η πραγματική Αιτία: Η διάλυση της Χ.Α.
Όλα τα άλλα ήταν απλώς Αφορμές...

"Τελειώνεται με τη Χρυσή Αυγή" απαίτησαν οι Τοκογλύφοι.
Και τα εδώ υπαλληλάκια έσπευσαν να εκτελέσουν.

Η Χρυσή Αυγή αποτελούσε αγκάθι στο Διεφθαρμένο/Υπόδουλο/Ξενόδουλο/Ανθελληνικό Σύστημα!

Ελληνικέ Λαέ,

Ξύπνα!

Μην πιστεύεις τους Παπαγάλους των Μέσων ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!





Ανώνυμος είπε...

Tζάμπα φωνάζετε...
Αν υπήρχε ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαός, ίσως να σας άκουγε...
Δυστηχώς,ο ΓΡΑΙΚΥΛΙΚΟΣ λαός που αποτελει και την θλιβερά πλειοψηφία του "γραικυλισταν-ροτσιλντασταν" (πρώην "Ελλας") δεν προκειται ΠΟΤΕ να σας ακούσει....
Αυτοί ακούνε μόνον "αλαφουζόλ" και... "συνταγματικό τόξο"
Και τώρα όλοι μαζί:

ΧΑΒΑ, ΝΑΓΚΙΛΑΧΑΒΑΑΑΑ, ΝΑΓΚΙΛΑΧΑΒΑΑΑ... (αφιερωμένο στον Σπύρο Χατζάρα :-))) )

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...