10/9/13

O σερίφης έβαλε τους τόμαχοκ στη θήκη

Το «χειρουργείο» αναβλήθηκε! Ο Ομπάμα αφού μελέτησε «ενδελεχώς» την πρόταση της Ρωσίας να τεθούν υπό διεθνή έλεγχο όλα τα αποθέματα χημικών όπλων της Συρίας θα πρέπει χαρακτήρισε ως «άλμα» την πρόταση είπε πως αυτό μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για τον τερματισμό της σύγκρουσης και αποφάσισε προσωρινά να αναβάλει τον πόλεμο.
Κατ' αρχήν αναβάλλεται η ψηφοφορία της Τετάρτης για τη Συρία στη Γερουσία, το αποτέλεσμα τοης οποίας δεν ήταν καθόλου βέβαιο.
Το «ενδεχόμενο χτύπημα» στη Συρία θα τεθεί στο αρχείο, αν ο Άσαντ εγκαταλείψει τα χημικά όπλα.
Η Δαμασκός , αφού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον Βλαντιμίρ Πούτιν, αποδέχθηκε την πρόταση της Μόσχας να τεθεί το χημικό οπλοστάσιο της υπό την «κηδεμονία» της διεθνούς κοινότητας…

Μετά από αυτή την «αρνητική» εξέλιξη το πετρέλαιο έπεσε από τα 117 δολάρια στα 112 και κάτι ενώ το αμερικανικό αργό έπεσε στα 108.
Το «λόμπι του πολέμου» στις ΗΠΑ και το Jewish –American λόμπι Council, θα αντιδράσουν βεβαίως αλλά ο άμεσος πόλεμος δεν πέρασε.
Στους χαμένους τα καθάρματα των 23+1 χωρών που υποστήριξαν την μονομερή χειρουργική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία.
Για την ιστορία τις αναφέρω: Αλβανία, Κροατία, Δανία, Εσθονία, Γερμανία, Ονδούρα, Ουγγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Μαρόκο, Κατάρ, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Καναδάς, Αυστραλία, Γαλλία, Ιταλία, Ιαπωνία,Νότια Κορέα, Ισπανία, Τουρκία και Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης, η αμερικανική δήλωση υποστηρίχθηκε από τον UCA και τον Κάτσε, δηλαδή από τις αρχές του Κοσσυφοπεδίου, που οι Ηνωμένες Πολιτείες το μετράνε ως ανεξάρτητο κράτος.

ΥΓ. Το «Προμηθεύς» θα πάει τώρα στην Κύπρο ή θα γλιτώσουμε το πετρέλαιο;

3 σχόλια:

Α.Μ είπε...

Το «χειρουργείο» αναβλήθηκε !!????
Το «ενδεχόμενο χτύπημα» στη Συρία θα τεθεί στο αρχείο !!????
Μα καλά ... τον Μπενίτο Μπουρδολίνι τον ρωτήσανε ??????????
Εντάξει.... ήταν απασχολημένος με το συνέδριο - πανηγύρι.....αλλά που πας ρε Καραμήτρο Ομπάμια χωρίς να έχει πεί την τελευταία του κουβέντα ο Μπένυ ( Χιλ )???????

Ανώνυμος είπε...

http://www.defence-point.gr/news/?p=83992 φιλάκια!!!!

Ανώνυμος είπε...

http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/allwarsarebankerwars.php

Ο τύπος έχει γράψει και ωραία γνωμικά!!

Σώστε τα δέντρα!!Τα χρειαζόμαστε για να κρεμάσουμε τους πολιτικούς!!!!!!

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...