28/9/13

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας στην Αθήνα

Δεν θα γίνει φέτος στο Βελιγράδι το Gay Pride.
Όλοι στου Μπουτάρη.

Εξηγήσεις έδωσε ο φον Αντωνάκης στον Ιβιτσα Ντάτσις για τη συνάντηση του συνταγματολόγου με τον Θάτσι στην Νεα Υόρκη και την έμμεση αναγνώριση του Κοσσόβου. Μετά τη συνάντηση με τον Σαμαρά στο Μαξίμου ο Ντάτσιτς τόνισε ότι η Ελλάδα, όπως και οι άλλες χώρες που δεν έχουν αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου, είναι εκτεθειμένες σε ασφυκτικές πιέσεις, με σκοπό να αλλάξουν τη στάση τους. «Η Σερβία υποστηρίζει, κατανοεί και βρίσκεται απόλυτα στο πλευρό της Ελλάδας στην προσπάθειά της να διαφυλάξει τα εθνικά της συμφέροντα, και η ίδια κατανόηση υπάρχει και από την πλευρά της Ελλάδας όσον αφορά τα εθνικά συμφέροντα της Σερβίας», δήλωσε .

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε ότι, κατά το εξάμηνο που η Ελλάδα θα ασκεί την προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να πραγματοποιηθεί η πρώτη κοινή σύσκεψη των Κυβερνήσεων των δύο χωρών. Η Ελλάδα ‘άλλωστε υποστηρίζει σθεναρά τον δρόμο της Σερβίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο πρόεδρος της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς που βρισκόταν στη Νέα Υόρκη είπε ότι το αργότερο τον Ιανουάριο η Σερβία θα αρχίσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της με την Ε.Ε. Πάντως η Σερβία αντιμετωπίζει και πάλι ζήτημα σερβασμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διότι η κυβέρνηση της Σερβίας μετά από εισήγηση υπηρεσιών ασφαλείας απαγόρευσε το Gay Pride parade για την προστασία της δημοσίας Τάξεως. «Αυτά είναι άσχημα νέα για τη Σερβία, καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν γίνονται σεβαστά σε αυτή τη χώρα», δήλωσε, ένας αρχιπούστης, ονόματι Γκόραν Μίλετιτς.

2 σχόλια:

ΤΟΜΕΑΣ ΘΗΣΕΥΣ είπε...



"ΘΗΣΕΥΣ"

ΚΑΤΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00011 ] - [ 2013.03.10 04:00 ]



ΟΙ "QUEERICULUM VITAE" ~ www.qvzine.net ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΩΣ "ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΟΥIAΡ ΤΡΑΝΣ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ "ATHENS PRIDE 2011-2012"

http://thiseus.pa-sy-a.gr/2013/03/10/04-00/pa-sy-a_thiseus_2013-03-10_04-00.htm#plohgos_05

Ανώνυμος είπε...

Βέεεεεβαια, γιατί ως γνωστόν στις "προοδευτικές δημοκρατίες" ανθρώπινα διακαιώματα έχουν ΜΟΝΟΝ οι πάσης φύσεως ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ,ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ!

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...