16/9/13

Έθνος CocaCola και Ομογενείς ….οι Οθωμανοί

Τα παραμύθια με τις δήθεν επενδύσεις στην Ελλάδα

Σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια συμμετέχει και ο... πρωθυπουργός της Ελλάδας. Θαυμάστε τους «ευεργέτες, μεγαλοεπενδυτές Ομογενείς»: Οι «σωτήρες» της Οργάνωσης «Hellenic Initiative», που έχει πρόεδρο... Αμερικανο-Τούρκο αντί, όπως είπαν, να βοηθήσουν άπορους στην Ελλάδα και να κάνουν επενδύσεις, διοργανώνουν πολυτελέστατες εκδηλώσεις-δείπνα στην Νέα Υόρκη, με τιμή εισόδου από 500 ίσαμε 5.000 δολάρια το άτομο.
Σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια, συμμετέχουν, ο πρωθυπουργός και υπουργοί της Ελλάδας, εξαπατώντας -πάλι με ψέματα- τον ελληνικό λαό, για δήθεν «επενδυτές και επενδύσεις».
Στο επίσημο δείπνο 3 Οκτωβρίου στην Νέα Υόρκη, με την παρουσία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και υπουργών του, θα τιμηθεί και ο πρόεδρος της Οργάνωσης «The Hellenic Initiative» των Ομογενών δήθεν επενδυτών... Αμερικανότουρκος (στέλεχος του... τουρκικού λόμπι στις ΗΠΑ και πρόεδρος της CocaCola), Muhtar Kent.

Πηγή www.kalami.net  

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΠΟΝΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΠΕΤΥΧΕ !

Ανώνυμος είπε...

Εκ-πληκτικαι παλινδρομησεις εις την νεοφιλελευθερη κεντροαριστερα του κωτσου σημιτη

καθοτι το πρασινο θερμοκηπιο μπαζει υδατα επικινδυνως απο την ευρωκαταιγιδα και το χαμηλον βαρομετρικον του φεντεραλισμου των αποικιων και της ευρωιμπεριουμ,και δια να σωθει το θερμοκηπιον και οσοι επλουτισαν απο τα πρασινα αγγουρακια εν ελλαδι ,διχως να την αλειβαν με ελιας λαδι



Βαγγο μετα πληθους καθικητων πανεπιστημιων με βαση το 0 και περιφερομενων πολιτικων ,επιχειρηματιων και αλβανων -πακιστανων γεωπονων θα ιδρυσουν δια (εγκεφαλικου;) εμφυτευματος την ευρελληνικη ΕΛΙΑ !


η υπο φυτευσιν ελια των καθηκιτων της μπαγκοσμιου κεντροαριστερας,του παμε στοιχημα στην ευρωπη και του μονεταρισμου διχως ματοτσινορα απασχολησιμοτητα και ιστορια ελπιζεται να φυτευθει ενοψει και των διασκεδαστικων ευρωεκλογων και λοιπων ταχυδακτυλουργικων θεαματων εις το τσιρκον "η δυσις και εμεις", ως ευρωπεικον σοσιαλιστρικον κωμα.

Πηγη εμπνευσεως και ποτισματος δια την ελαια θα ειναι αι ιστορικαι ελιαι εις τα μαγουλα του κωτσου σημιτου οιαι θα αποτελουσιν και το διακριτικον εμπορικον σημα δια την παραγωγη του ελαιωνα !


Κακαι γλωσαι ομως διαδιδουν οτι η ΕΛΙΑ θα προσβληθει απο δακο και στην θεση της θα ανθισει τελικως ελλαδικον ΓΑΙΔΟΥΡΑΓΚΑΘΟΝ ευρωπαικης φυρας και μαλιστα μεταλλαγμενης γονιδιακης μηχανικης με ρεπουστια γονιδιωματα.

ως δε ρεπουστια,θα ειναι υπερ του πουστικου γαμου και ουτως πως σπορος ελαιας θα φυτεθει ,γαιδουραγκαθον θα εξελθει εκ του υπογειου.

Ανώνυμος είπε...

Αναστηλωθηκε σημερα στην εφημεριδα εθνος ενα αρθρο του δημοσιογραφου κ.δελαστικ για τον πληθυσμο των αλλοδαπων εποικων στην ελλαδα συμφωνως προς τα ψευδη ολοτελα βεβαιως επισημα απογραφικα στοιχεια της γνωστης ικανοτητος και ακεραιοτητος στατιστικης λειτουργιας των οργανων της πολιτειας.

ο κ. δελαστικ αφου υποβαθμιζει πρωτα το πραγματικο ποσοτικο στοιχειο (χωρις αυτο να ειναι το πρωτευον αφου 50000 ταλιμπαν στην ελλαδα ειναι πολυ μεγαλυτερο πολιτισμικο προβλημα απο 600000 π.χ σουηδους οριτζιναλ) επειτα περιπου μας βγαζει ελαχιστους τους ασιατες και αφρικανους υστερα μας βγαζει τους εποικους περιπου ολους ευρωπαιους και τελικως καταληγει να μας πει οτι οι εποικοι ευρωπαιοι ειναι οι... αλβανοι με ολιγη απο αλλους !

πληρης μηδενισμος του πολτισμικου αδιεξοδου και του οικονομικου.

ισοπεδωνει τους τελειως ασυμβατους πολιτισμους στην ευρωπαικη γεωγραφια εθελοτυφλωνοντας και στο τελος του αρθρου παρουσιαζει περιπου ως ευλογια τους 500000 αλβανους (περισσοτεροι στην πραγματικοτητα) ωσαν να ειναι μονον αυτοι η ποσοτικα αξιολογη εποικιστικη μειονοτης ,ενω τονιζει οτι ειναι νεοι και μετεχουν της ελλαδικης κοινωνιας και παιδειας αρα θα γινουν οπλο της ελλαδος και οχι κινδυνος οπως οι σκοταδιστες και καθυστερημενοι ελληνες προειδοποιουν

για ποια ομως κοινωνια και ελληνικη παιδεια ομιλουν οι "φωτισμενοι" και προτρεχοντες που καταχειριαζουν τους σωφρονες ως σκοταδιστες;

μηπως για την ελληνικη παιδεια που λαμβανουν 90 παρακαλω ετη οχι 10-15 σαν τους εποικους οι μειονοτικοι στην θρακη;

και γιατι αυτη η ελληνικη παιδεια δεν εφερε κανενα αποτελεσμα επι 90 χρονια σε πολυ πιο ελληνες τυπικως απο τους εποικους αντιθετα ολοι γνωριζουν αν ειναι οπλο για την ελλαδα η αγκαθι και που οδηγειται;

η μηπως πιστευουν οτι θα τους ελληνοποιησει τους εθνικιστες και φονταμενταλιστες εποικους η παιδεια του διεθνισμου και της παγκοσμιοποιησεως που αποδομει ακομη και στους ελληνες(η μαλλον σε αυτους μονον ενω ενθαρρυνει τους εποικους αντιθετως) την πολιτισμικη ταυτοτητα ;

η ελλαδικη παιδεια ποιο πιθανον ειναι να κανει ισλαμιστες η αλβανους τους ελληνες παρα το αντιθετο οραμα των "φωταδιστων"

η δε κοινωνια κατακερματιζεται και διδει χωρο σε προστριβες και κεντροφυγες δυναμεις διαιρεσεως .


οταν ομως οι ιδεοληψιες των προτρεχοντων με το κερι του φωτος στο χερι γεννουν την αλαζονεια των πεφωτισμενων και αυτη συνδυαζεται με αφελεια πλερια ,το μελλον ειναι αυτο που ζεις και χειροτερα επονται ω ελλας...

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...