25/9/13

«Κολιαγιαννικοί» - «Παρτσαλιδικοί» στη Συρία

Καυγάς για το πάπλωμα μεταξύ των «δημοκρατικών»

Ο «Ελεύθερος Στρατός της Συρίας» ( Free Syrian Army) τον οποίον εκπαιδεύουν και εξοπλίζουν Άγγλοι, Γάλλοι, και Αμερικάνοι, μαζί με τους σαλαφιστές του μετώπου Al-Nusra και τις οργανώσεις Liwa al-Tawhid, και Ahrar al-Sham που χρηματοδοτούνται και εξοπλίζονται από τη σαουντική Αραβία και το Κατάρ, ανακοίνωσαν ότι δεν αναγνωρίζουν και δεν τους εκπροσωπεί η «Εθνική Συμμαχία» (National Coalition) της αντιπολίτευσης και δεν αναγνωρίζουν την προσωρινή εξόριστη κυβέρνηση με έδρα την Τουρκία υπό τον Ahmad Tomeh, την οποία στηρίζουν Άγγλοι, Γάλλοι, Αμερικάνοι, οι Σαουντ, και ο Αλ Θάνι.

Την ανακοίνωση υπογράφουν ακόμα 9 οργανώσεις. Οι 13 οργανώσεις εκπροσωπούν τους περισσότερους από τους περίπου 100.000 ένοπλους που δρουν στη Συρία, ακλουθώντας 1000 περίπου ημιαυτόνομους «καπετάνιους»- «πολέμαρχους». Από αυτούς 10-15.000 ακολουθούν τους οπλαρχηγούς της al-Qaeda.
Οι αντάρτες του Free Syrian Army είχαν συγκρουστεί την προηγούμενη εβδομάδα με την Al-Nusra , αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να υπογράψουν την κοινή δήλωση των ανταρτών του «εσωτερικού» κατά των πολιτικών του «εξωτερικού».

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ ΣΤΕΛΛΑΡΑ !

http://www.youtube.com/watch?v=tqN46Ctjihk

Ανώνυμος είπε...

TA ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ !!!

http://www.youtube.com/watch?v=sab3shGAC28https://www.youtube.com/watch?v=CO_4LEKKd6o

Ανώνυμος είπε...

κρατος και αρχουσα ταξη που μισουν την ελλαδα γιατι ετσι αναπαραγωνται μονον.


απο αυτους που μισουν την ελλαδα με δανεικη τη γλωσσα σε ταπερ

και υποκινουν το ανθελληνικο αντιφασιστικο μισος με το κρατος συμμαχο,

προτιμουμε αυτους που μισουν ΓΙΑ την ελλαδα και ας εχουν το κρατος τιμωρο του μισους τους...