26/9/13

Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς κ. Νίκο

Το έγκλημα της Αμφιάλης δεν θα γίνει
ο τάφος του Εθνικιστικού Κινήματος

Όταν ο «δράστης» πήρε τηλέφωνο για τεκμηρίωση και «νομική βοήθεια» του είπαν πολύ σωστά, «κόψε το λαιμό σου, όπως έστρωσες θα κοιμηθείς».
Η ίδια απάντηση ταιριάζει και στον «ηγέτη», τον γ.γ. του κόμματος της Χρυσής Αυγής , N. Μιχαλολιάκο, που εσχάτως έγινε «υποστηρικτής του Συντάγματος», και καλεί τα στελέχη του να αντισταθούν ενεργά βάσει του ακροτελεύτιου άρθρου του Συντάγματος.
Δηλαδή , φωνάζει 1-1-4, σαν τον Γεώργιο Παπανδρέου, τον «παπατζή», ενώ σχεδιάζει «αναπληρωματικές εκλογές», και ονειρεύεται τη «ζαριά», που έριξε ο «Αντρέας» το 1992.

Όπως έστρωσες θα κοιμηθείς κ. Νίκο μου. Ψηλά τον πήρες τον αμανέ και τώρα έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι σου. Το ζητούμενο για τον Λαϊκό Σύνδεσμο σου είναι να επιβιώσει από την καταιγίδα.

Αλλωστε o γενικός διευθυντής του σιωνιστικού πνευματικού κέντρου STRATFOR ο George Friedman, έσπευσε στην Αθήνα και διαπίστωσε ότι «είναι πολύ δύσκολο να θέσει η κυβέρνηση εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή αφού κάτι τέτοιο παραβαίνει το Σύνταγμα, ενώ τα στοιχεία που υπάρχουν για να τεκμηριωθεί η συλλογικά παράνομη δράση είναι εξαιρετικά αδύναμα».
Οι νομικές υπηρεσίες της πρεσβείας τον ενημέρωσαν.
Ο γκουρού της επικοινωνίας του διεθνούς σιωνισμού είπε ότι, είναι καλύτερο να παραμείνει στην πολιτική ζωή της χώρας η Χρυσή Αυγή, ώστε να υπάρχει κάποιος έλεγχος.

Αφού λοιπόν το Αμέρικα και η CIA είπαν κάτω τα χέρια από τη Χρυσή Αυγή
ο Αξελ Τσίπρας απέρριψε την πρόταση Σαμαρά για διακομματική αποβολή της Χρυσής Αυγής και είπε από τη Βιέννη ότι «στις δημοκρατίες ο καθένας πρέπει να είναι ελεύθερος να έχει όποια ιδεολογία θέλει».
His master voice!

Το ζητούμενο όμως για όλους τους άλλους είναι το λαϊκό πατριωτικό κίνημα, το κίνημα ανατροπής του καθεστώτος της ξένης κατοχής . Η παραπέρα ανάπτυξη του εθνικιστικού ρεύματος την ώρα που η παγκόσμια διακυβέρνηση και οι ντόπιοι συνεργάτες της θέλουν απλά να συντρίψουν τον εθνικισμό...

Το έγκλημα της Αμφιάλης δεν θα γίνει ο τάφος του Εθνικιστικού κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: