26/9/13

Απαγορεύεται η σκέψη και η ελεύθερη έκφραση της

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κυρία Ευτέρπη Γκουτζαμάνη διέταξε με παραγγελία της την προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών κυρία Παναγιώτα Φάκου να διεξάγει προκαταρκτική εξέταση για την ανάρτηση στον ιστότοπο της Κοινότητας Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων (Κ.Ε.Ε.Δ), που καλούσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί. Αντικείμενο της έρευνας θα είναι ο συντάκτης του κειμένου, το εάν προσβάλλεται το κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα και οι τυχόν πολιτικές κινήσεις εφέδρων.

Στην ανάρτηση στον ιστότοπο http://keed-hellas.blogspot.com   δημοσιεύτηκε η «Διακήρυξη Κ.Ε.Ε.Δ της 28ης Σεπτεμβρίου 2013», την οποία δεν την γνώριζα αλλά την έμαθα από το ΒΗΜΑ μετα την έρευνα της κας Ευτέρπης Γκουτζαμάνη  που συνέβαλε στην διάδωση της. Με τη διακήρυξη ζητείται:

1. Άμεση παραίτηση της κυβέρνησης λόγω αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.
2. Συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ανάγκης υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.
3. Αναστολή εφαρμογής μνημονιακών νόμων και προκήρυξη εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.
4. Εξεταστική επιτροπή από Ανωτάτους Δικαστικούς και απόδοση ευθυνών για το πώς και ποιοι μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.
5. Άμεση αναστολή απολύσεων από το Δημόσιο.
6. Αναστολή περαιτέρω φορολογίας για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€. 7. Αναστολή πλειστηριασμών και τραπεζικών απαιτήσεων μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και απόδοση ευθυνών.
8. Καταγγελία του επαχθούς χρέους.
9. Απαγόρευση πώλησης δημόσιας περιουσίας, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.
10. Άμεση δήμευση περιουσιακών στοιχείων γερμανών (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι πλήρους αποζημιώσεως του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.
11. Άρση του νόμου περί ευθύνης υπουργών και βουλευτικής ασυλίας. Όλοι Ανεξαρτήτως «οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου (άρθρο 4).
12. Έλεγχος περιουσιακών στοιχείων όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος. 13. Έλεγχος λειτουργίας - νομιμότητας αδειών τηλεοπτικών σταθμών και άμεση απόδοση στο Ελληνικό Δημόσιο των Οφειλών τους.
14. Προστασία από την εχθρική επεκτατικότητα σε Αιγαίο, Μακεδονία, Ήπειρο, Θράκη και Κύπρο με ταυτόχρονη καταστολή των διαφόρων Ομάδων που δουν στο εσωτερικό. 15. Απομάκρυνση λαθρομεταναστών με ανάλογη προώθηση στις Ευρωπαϊκές χώρες και στις χώρες Διακομιστές. Απαγόρευση εξαγωγής χρημάτων άνω του 20% του Φορολογητέου Εισοδήματος Αυτών.
• Ο κ.κ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλείται όπως παραιτηθεί σε κατάλληλο χρόνο για την Διευκόλυνση των Εξελίξεων που Επιθυμεί ο Ελληνικός Λαός.
• Θεσμός εγγυητής όλων των παραπάνω μπορεί να είναι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας ως ισχυρός ανιδιοτελής φορέας έναντι οποιασδήποτε απειλής.
• Τα σώματα ασφαλείας καλούνται να διασφαλίσουν την εφαρμογή των παραπάνω και την ομαλή μετάπτωση σε πραγματική συνταγματική νομιμότητα».

Πρόκειται δηλαδή για πολιτκές διαπιστώσεις και προγραμματικές προτάσεις που θα μπορούσε να κάνει οποιοδήποτε σκεπτόμενος πολίτης από τις οποίες προκύπτει απειλή για την κλεπτοκρατεία, την ξένη κατοχή και την φαυλοκρατία, που αποτελούν διαχρονική απειλή για το  κοινοβουλευτικό μας πολίτευμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένει κανείς από μία/ένα Γκο(υ)τζαμάνη.....

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%93%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B6%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...