16/9/13

Mελιγαλάς συνέχεια

Για το δήμαρχο Οιχαλίας

Η παρουσία του επιχειρηματία «Πιλότου» και «Ιστιοπλόου». δήμαρχου Οιχαλίας, για την εκλογή του οποίου ψήφισαν και οι κομμουνιστές στον δεύτερο γύρο, στο μνημόσυνο στην Πηγάδα ήταν ευθεία προσβολή στην μνήμη των νεκρών.
Όμως το πολιτικό ζήτημα δεν λύθηκε επειδή του πήρε το μικρόφωνο ο Παναγώταρος.  

Το πολιτικό ζήτημα έπρεπε να έχει τεθεί πολύ καιρό πριν και ο «ανεξάρτητος» πασοκοδεξιός δήμαρχος με την ενίαια εθνική του αντίσταση δεν έπρεπε να βρίσκεται στην Πηγάδα. Ήταν και είναι πολιτικό ζήτημα και όχι ζήτημα καρπαζιάς.

Όμως οι χρυσαυγίτες στον δήμαρχο της ενιαίας εθνικής αντίστασης που τον ψήφισαν και οι απόγονοι των ελασιτών δεν έδωσαν μια σφαλιάρα.
Τους νεολαίους του ΛΑΟΣ και του πατριωτικού Συνδέσμου Λάρισσας έστειλαν στο Νοσοκομείο για ράμματα.

ΥΓ.Απορώ με το μυαλό ορισμένων. (Αν έχουν). Από τους χτυπημένους της νεολαίας του ΛΑΟΣ κανείς δεν ελέγετο Καρατζαφέρης.Τους έδειραν δηλαδή αντ’ αυτού;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ.Απορώ με το μυαλό ορισμένων. (Αν έχουν). Από τους χτυπημένους της νεολαίας του ΛΑΟΣ κανείς δεν ελέγετο Καρατζαφέρης.Τους έδειραν δηλαδή αντ’ αυτού;

-Η νεολαία του Μνημονιακού ΛΑ.(γ)Ο.Σ δεν στηρίζει τον Καρατζαφέρ;

-Η νεολαία του Μνημονιακού ΛΑ.(γ)Ο.Σ δεν είναι μέρος του Μνημονιακού ΛΑ.(γ)Ο.Σ;

-To ΛΑ.(γ)Ο.Σ δεν ψήφισε το Μνημόνιο Νο.1;

Να ξυπνήσουν οι Έλληνες και να ΦΤΥΝΟΥΝ τους Προδότες της Πατριωτικής Παράταξης!

Ανώνυμος είπε...

Αυτο ειναι απ τα καλυτερα ανεκδοτα
Υπαρχει ΛΑΟΣ κι εχει και νεολαια;
Ποιον εδειραν; Την Νικη (κιμπουτζ)...........Τζαβελα;



Πατρικιος

Η Προδοσία και το Έπος του 40. Τρίτη 5η Νοεμβρίου 1940 . 9η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Σφοδρές μάχες σε Γκραμπάλα, Καλπάκι και Βροντισμένη. Ο Παπαγικός προδότης Λιούμπας με εντολή Παπάγου το εβαλε στα πόδια για να υποχρεώσει τον Κατσιμήτρο να υποχωρήσει. Μονομαχία Νικολούδη-Παπάγου στον Τύπο. Το «Έθνος» είχε ανταπόκριση από τα Γιάννενα. Ο Πιτσίκας απέρριψε το σχέδιο επίθεσης του Τσολακογλου.Ο Παπάγος στο Ανακοινωθέν του εξακολοθούσε να αγνοεί το Μέτωπο Κατσιμήτρου. Αν και καταρίψαμε 6 Ιταλικά αεροπλάνα ο Παπάγος ανακοίνωσε μόνο δύο.Ο Τσώρτσιλ και οΛόρδος Χάλιφαξ μιλο΄σαν για την απρόκλητο Ιταλική επίθεση που εκείνοι μεθόδευσαν. Ανακοινώθηκε από τον Μανιαδάκη ότι ο άμαχοι νεκροί από τους Ιταλικούς Βομβαρδισμούς τις πρώτες οκτώ ημέρες του Πολέμου ήσαν 291.

Ο δειλός και προδότης Νικόλαος Λιούμπας εκτελώντας τις εντολές του  Παπάγου , εγκατέλειψε το αριστερό πλευρό  του Κατσιμήτρου, και το έβαλε...