ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΙΝΗΜΑ21. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

3/9/13

Το ορφανό εβραιόπουλο

Έλληνας τραγουδιστής θυμάται τα παιδικά του χρόνια

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια όταν δεν είχε με την οικογένειά του καν σπίτι για να μείνει μίλησε ο Τέρης Χρυσός. «Δεν είχαμε σπίτι να μείνουμε και μέναμε στο Χατζηκυριάκειo Ίδρυμα, σε μια μεγάλη σάλα, που για να κάνουμε δωμάτια , τα χωρίζαμε με κουβέρτες. Δηλαδή, τέσσερα κομμάτια κουβέρτα ήταν δικό μας δωμάτιο και ζούσαμε εγώ, η μητέρα μου και ο πατριός μου, που μας μεγάλωσε και τα αδέλφια μου. Πέντε άτομα σε δυο τετραγωνικά» αποκάλυψε ο Τέρης Χρυσός στο «Λοιπόν» και συνέχισε:
«Ο πατέρας μου ήταν Εβραίος κατάσκοπος της Ιντέλιτζενς Σέρβις, τον οποίο παντρεύτηκε η μητέρα μου, έκανε τρία παιδιά και όταν εγώ έγινα πέντε, έμπλεξε με μια άλλη κατάσκοπο και εγκατέλειψε την μητέρα μου. Εγώ δεν έγινα Εβραίος γιατί η μάνα μου ήταν χριστιανή. Βαφτίστηκα 5 ετών. Τον πατέρα μου τον εξόρισαν στην Ρώμη και τον είδα πάλι μετά από 40 χρόνια. Τον βρήκα στο Ισραήλ που είχε κάνει άλλα παιδιά».
Ο υιός του Εβραίου πράκτορα της Ιντέλιτζενς Σέρβις κληρονόμησε από τον πατέρα του το τρομερό ταλέντο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών. Εκτός από ελληνικά και τούρκικα έμαθε μόνος του πολύ καλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Σχολείο πήγε μέχρι την Τρίτη Δημοτικού. Για το μεροκάματο πούλαγε φιστίκια στην Τρούμπα. Ένα βράδυ, κάποιοι διερμηνείς στα καμπαρέ για τους ναύτες του 6ου αμερικανικού στόλου του πρόσφεραν , σοκολάτες και τσίχλες με σκοπό να τον αποπλανήσουν. «Αθώο παιδί τα πήρα και με πήγαν απέναντι σε ένα παρκάκι και άρχισαν να με θωπεύουν, ενώ ετοιμάζονταν να ασελγήσουν πάνω μου. Είχα κοκκινήσει ολόκληρος, γιατί κατάλαβα τι θα μου κάνουν. Ήμουν όμως ένας μικρός διάβολος. Έβαλα τις φωνές και τους ξέφυγα. Αυτό που μου συνέβη δεν επηρέασε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις παρότι πλανάται μια υποψία στα μάτια του κόσμου» λέει ο ίδιος, ώστε να εξηγεί το γεγονός στο Λουτράκι με την ανήλικη εβραιοπούλα και το μπάσταρδο αγοράκι που απέκτησε μαζί της, και το οποίο του μοιάζει πάρα πολύ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ηταν πληρης η συνεντευξη αν ανεφερε ολη την ιστορια με την ανηλικη Ιουδαια και την εξελιξη του μπασταρδου που γεννηθηκε.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, το μπάσταρδο αγοράκι είναι τώρα υπουργός;

Ανώνυμος είπε...

Εγινε και υπουργος. (το μπασταρδο)

Ανώνυμος είπε...

Είδες Σπύρο, για όλους έχει ο Θεός.
Το μπάσταρδο έγινε υπουργός και γ..εί και δέρνει.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Επίσημες ή "επίσημες" ημερομηνίες
γέννησης :

Ντόρα Μητσοτάκη
---6 Μαϊου 1954.
Κυριάκος Μητσοτάκης
---4 Μαρτίου 1968

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο... "πατέρας" ρε παιδί μου,η προσωποποιηση του "περπλανώμενου ιουδαϊου- όπου γης πατρίς"....

Ανώνυμος είπε...

Πόσο ανήλικη ήταν όταν
έμεινε έγκυος;;
13 ετών και ενός μηνός,
και αν βγήκε εφταμηνίτικο,
13 ετών και 3 μηνών.

Γίνεται λοιπόν,οριακά...

Πότε έμεινε έγκυος ;;
Λίγες μέρες μετά τις 12 Ιούνη 1967
(=266 μέρες προ τοκετού),ή αν βγήκε
εφταμηνίτικο,γύρω στις 10 Αυγούστου
1967 (=207 μέρες προ τοκετού).

johnepikouros είπε...

Πάντως τό 1970,έμενε Καλλιφρονά καί Πατησίων.Μιά θεία μου είχε φαρμακείο ακριβώς από κάτω.Οταν τού έκανε ενεσεις γιά κάποιες ιώσεις πού πέρναγε.έβλεπε τά κυλοτάκια πού φόραγε.Αλλωστε τό ήξερε όλη η γειτονιά.