24/9/13

Ο ΑΣΒΕΣΤΟΣ ΠΥΡΣΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ .

Τα κοράκια της παγκόσμιας αταξίας πραγμάτων έχουν πιάσει όλα τα θερμά και εύφορα περάσματα τής γειτονιάς μας. Είναι οι εντολείς της απιστίας, οι βασιλείς των πιστώσεων και οι στρατοί τους που εμπορεύονται τις ανθρώπινες ζωές και τις πατρίδες. Αυτοί που θέλουν να βασιλέψουν επάνω σε πτώματα.
Όπως είχε πει πολύ σοφά ο μέγας Πατριώτης και επομένως Εθνικιστής ποιητής μας Κωστής Παλαμάς, «και χορό τριγύρω σου θα στήσουν. Με βιολιά και με ζουρνάδες, γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες. Και τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες».
Μέγας και προφητικός ο λόγος τού ποιητή που είχε δει ήδη στις μέρες του τα πρώτα σημάδια.
Κυβερνήσεις αρχοντοραγιάδων ήρθαν έως σήμερα που μάς προσέφεραν θυσία άνομη στο κολαστήριο τής παγκοσμιοποίησης. Φοβούνται μάς λένε πως μέσα στις αντιδράσεις τού λαού μας θα επωφεληθούν κάποιοι λύκοι που έχουν εισχωρήσει μέσα στην μάντρα για να φάνε τούς αμνούς και να διαλύσουν την μάντρα. Όμως οι λύκοι είναι πολύ γνωστοί.
Παλιοί γνώριμοι τού πολιτικού συστήματος της κατοχής και της σήψης.
Είναι εκείνοι οι ελληνόφωνοι που μισούν όπως ο διάβολος το λιβάνι τη Γλώσσα μας, τις Παραδόσεις μας, την Ορθοδοξία μας, την Ελλάδα ολάκερη.
Βρίσκονται σε θέσεις εξουσίας, στους θεσμούς και στους «αντιδραστικούς». Ερίζουν ψευδώς και έχουν μαζί τους διεθνείς βοήθειες. Θέλουν να σβήσει η κανδήλα τού Ελληνικού Γένους. Μα αυτό είναι θράσος, δειλία και φυσικά εντελώς αδύνατο να συμβεί.
Όσο κι αν έχουν χωθεί σε όλες τις μεριές τής κοινωνίας μας, θα τούς ξεριζώσουμε και θα τούς αποβάλλουμε οριστικά. Έχουν μαζί τους βέβαια στα ψηλά δώματα τής εξουσίας τούς απάνθρωπους τοκογλύφους τής παγκοσμιοποίησης που κουρεύουν τραπεζικούς λογαριασμούς ελληνόπουλων για να μην μπορέσουν να ξεφύγουν από τις θανατερές ασθένειες που τα μεγάλα αφεντικά ξερνούν σε τροφές και ουρανούς.
Έχουν μαζί τους και στα χαμηλά δώματα εκείνους τούς «ευπαθείς» που γυρεύουν να χορτάσουν τάχα σε μια χώρα που πεινάει, ζητώντας ιθαγένειες, «ναούς» και ζωές ελληνικές που χάνονται καθημερινά.
Την έχουν αυτή τη συνήθεια από χρόνια πολλά οι διάφοροι «ευπαθείς» να λεηλατούν και να μην δίνουν λογαριασμό πουθενά. Λαμβάνουν τον αιμάτινο λογαριασμό οι προστάτες τους στα ψηλά δώματα που έχουν βαλθεί να ανοίξουν την νέα κερκόπορτα της Φυλής μας. Κι όλα τούτα συμβαίνουν όταν η γεωπολιτική αυλή μας καίγεται από την πολεμική φλόγα των ψεύτικων επαναστάσεων στην καθ’ ημάς Ανατολή από γυρολόγους ισλαμιστές που παραδέχονται οι ίδιοι πως έχουν εκπαιδευτεί από Τούρκους αξιωματικούς και κάποιους … ξένους! Ο δε έλεγχος των περίφημων χημικών όπλων ετοιμάζεται να εξελιχθεί σε προβοκάτσια των «απελευθερωτών» που μπορεί λέγεται να χτυπήσουν τα αφεντικά τους!
Μέσα σ’ αυτό ακριβώς το προσχεδιασμένο σκηνικό φρίκης φέρανε οι άπιστοι τού σιωνιστικού νεοταξισμού και οι γραικύλοι πολιτικάντηδες όλης τής γης τούς μισέλληνες, όταν τα γειτονικά κρατικά μορφώματα δικών μας εδαφών επιζητούν εισβολές και αφαίρεση γης ελληνικής.
 Όμως ο Άσβεστος πυρσός τής Πίστης μας θα δώσει την τρανή απάντηση.
Το Γένος ολάκερο θα σταθεί στις επάλξεις στο πλευρό τού Εθνικοκοινωνικού μας Κινήματος. Οι σάπιοι θα ανατραπούν και θα πεταχτούν στην αγκάλη τού λατρεμένου τους νεοταξισμού. Η Ελληνική Καστροπολιτεία θα σταθεί στα πόδια της. Θα τιμήσει τον Ιερό Όρκο της στον Βασιλέα Χριστό και τούς Εθνομάρτυρες τού Ελληνισμού. Οι Πύλες θα σφραγιστούν από τούς υπερασπιστές τής Φυλής μας και θα ανοίξουν μονάχα για να ανακτηθεί το έδαφος που μολύνουν τώρα αγαρηνοί και ψευτοπεριούσιοι και γεννημένοι σκλάβοι που τούς φιλούν τα ποδάρια και βαστούν τα όπλα τους.
Απέναντι στους υποτακτικούς τής ύλης και τού φόβου ερχόμαστε να αντιπαρατεθούμε ως γνήσιοι εκφραστές τής Ελληνικής Ιδέας, τής Πίστης Θεού και τής Αυτοπεποίθησης Λαού.
Δεν επιζητούμε δεσμά χρυσοποίκιλτα και δεν προσκυνούμε ξένα δόγματα και δήθεν ισχυρούς.
Κανείς δεν μπορεί να νικήσει τον Έλληνα με το φλογισμένο βλέμμα και το κοφτερό ξίφος. Καμία σημαία δεν μπορεί να υψωθεί επάνω από τον Αυτοκρατορικό Δικέφαλο Αετό και την Γαλανόλευκη με τον Σταυρό στη μέση.
Η πρώτη μας κίνηση είναι η επικράτηση τής νοοτροπίας τού Νικητή που γνωρίζει καλά την γέννα που τον ανέστησε. Η ισχυρή αποφασιστικότητα πως όλα όσα μάς ανήκουν τα βαστούμε μονάχα για τα ελληνόπουλα. Και πως αυτά ακόμη που μάς αφαίρεσαν τα θέλουμε πίσω. Επομένως θα τα πάρουμε πίσω με την τόλμη και το ατσάλι. Με την Πίστη και τον Πατριωτισμό μας. Γιατί έτσι πρέπει και επομένως έχω τη δύναμη να το πράξω.
Ο Εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς είπε κάποτε πως υπάρχουν κάποιες στιγμές που εμείς οι Έλληνες πρέπει να πολεμήσουμε ακόμη κι αν δεν έχουμε την πιθανότητα να νικήσουμε. Απλά γιατί πρέπει. Πρέπει να κρατήσουμε καθαρά τα προσκυνήματα και ελεύθερες τις οικογένειές μας.
Πρέπει να υπερασπιστούμε την ελληνικότητα τής ράτσας μας.
Τώρα πλέον πρέπει να γίνουμε εμείς οι Ισχυροί Αναγεννητές τής Μεγάλης Ελλάδος και οι Αναμορφωτές της Πλάσης. Ξεφορτωνόμαστε τη δειλία και την προδοσία. Ανάβουμε τούς πυρσούς και εκστρατεύουμε ενάντια στο μισελληνισμό. Δεν υπάρχουν άτρωτοι εχθροί. Υπάρχει μονάχα Μεγάλη Ελλάς.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σ'αυτή την ΛΕΛΑΠΑ ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΥ είναι απορίας άξιο πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ελπίζουν....

Ισως γιατί αυτή η "ελπίδα" δεν είναι "απελπιδα" όπως η "ελπίδα" των φοβισμένων "αριστερο-δεξιών" ότι καταστρέφοντας την Ελλάδα και τους έλληνες, "κάπου,κάπως,κάποτε" θα.... "ξεχρεώσουμε".
Ειναι η ελπίδα που γεννάει η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ!