30/9/13

Γουστάρω διάρκεια

Έχουμε και λέμε. Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αποφάσισε στις 2 Ιουλίου του 1975 ( ήταν Τετάρτη), ότι το αδίκημα της συμμετοχής στις κυβερνήσεις των σφετεριστών της λαϊκής εξουσίας ήταν «στιγμιαίο». Έγινε δηλαδή κατά τη στιγμή της ορκωμοσίας.
 Έτσι καθάρισαν και οι 104 πρωθυπουργοί, υπουργοί και υφυπουργοί των κυβερνήσεων που σχημάτιζε ο Γουστάβος, και στο ειδικό δικαστήριο κάθισαν μόνο οι 24 «πρωταίτιοι», χωρίς τον Γκας Αβράκωτο.
Τώρα ο «Άρειος» γνωμάτευσε ότι επειδή η Σύσταση και συμμορία είναι διαρκές έγκλημα, το αυτόφωρο είναι διαρκές. Άλλωστε για αυτό παραδόθηκε ο Παππάς.
Το αυτόφωρο της ΧΑ δεν περνάει ποτέ. Εις τον αιώνα τον άπαντα.

Λοιπόν πολύ το γουστάρω. Έτσι θα πάνε φυλακή οι πρωθυπουργοί, υπουργοί υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς του Κλεπτοκρατικού Φαυλοκρατικού «συνταγματικού τόξου».
Η συμμετοχή στις εγκληματικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, είναι διαρκές έγκλημα, δεν παραγράφεται με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και το έγκλημα είναι διαρκώς αυτόφωρο.
Κλείστε τα μάτια και δείτε το μέλλον.
Ο Αβάπτιστος, ο συνταγματολόγος, ο Φαλακρός, ο φον Αντωνάκης, πρωτα με χειροπέδες στην ΓΑΔΑ, και μετά μεταγωγή στην Ευελπίδων.
Χρειάζεται μόνο να το αποφασίσουν οι ΕΝΟΡΚΟΙ. Ο κυρίαρχος λαός. Και οι Κλέφτες θα πάνε όλοι φυλακή, επειδή ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι το έγκλημα της Σύστασης και συμμορίας (άρθρο 187 του ΠΚ) είναι διαρκώς αυτόφωρο.

ΥΓ . Ζήτωωωω!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μην είσαι αφελής Σπύρο. Αν ποτέ δημιουργηθεί θέμα προσαγωγής των κλεπτοκρατών στη Δικαιοσύνη, θα γνωματευθεί αρμοδίως, ότι η συμμορία έχει διαλύθεί αφού δεν ασκεί πλέον διακυβέρνηση. Σε αντίθεση με τη ΧΑ που φρόντισαν να την προσβάλουν με ένα βολικό έγκλημα φρέσκο και το κόμμα εν λειτουργία.
Βεβαίως κάτω από τις κατάλληλες πολιτικές συνθήκες όλα είναι δυνατά, διότι οι νόμοι ακολουθούν τις ιδιότητες των σωμάτων στη Φυσική. Συστέλλονται και διαστέλλονται αναλόγως της θερμόκρασίας.
Γ.Σ.