11/9/13

Μελιγαλάς

Φέτος που πέφτει ανήμερα, έλεγα να κατέβω στον Μελιγαλά. Μετά όμως είδα το «ιστορικό» πόνημα της Ελένης από την Τ.Ο Τρικάλων της Χρυσής Ομελέτας και άλλαξα γνώμη.

Ας πάνε η Αγνοια και το Καράτε,  μαζί με τα αλβανόφιλα ΠΑΟΚια να τιμήσουν τον "αγωνιστή Διονύση", της Ιντέλιτζενς σέρβις, που παραδόθηκε αλλά δεν τον εκτέλεσαν, μαζί με  τους άλλους 500 που πίστεψαν τον Γκόρντον, και παραδόθηκαν αλλά τους εξετέλεσαν.
Δεν ξέρουν γιατί πάνε. Και επομένως είτε πας ειτε δεν πάς πολιτικό αποτέλεσμα μηδέν. Κούτσουρο πρίν και μετα.

ΥΓ. Το σύνολο των αθώων  θυμάτων των κομμουνιστών στον Μελιγαλά ήσαν 1718. Στην Πηγάδα ρίχτηκαν 787. Η Τ.Ο Τρικάλων τους ξαναμέτρησε και τους βρήκε 2000. Είθε του χρόνου να τους βρούν περισσότερους.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΙΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

απο αντενα τιβι

Δραμα
οι ελλαδιτες πηγαινουν βουυλγαρια να εργασθουν με καλλιτερα μεροκαματα.



μπα;

μαλλον οι μπουλγαροι-πυργαριοι δεν εχουν ουτε ευρω ουτε δυο εκατομμυρια βαλκανιους(περιλαμβανομενων βουλγαρων!,) αφρικανους ασιατες και καυκασιους εποικους να τους αρπαζουν το μεροκαματο ωστε να συντηρουν την ανταγωνιστικοτητα του ευρω...

φατε σκατα ευρω μαλακες αντιρατσιστες και τρεξτε τωρα να προσκυνατε τα φρυδια των κομιτατζηδων σφαγεων σας για λιγο ψωμι!



ξεφτιλες νεοελλαδιτες

και γελια ο σημιτος μπροστα απο το ατμ της τραπεζης με τον παπαδημιο!

φατε τις σακουλες του σημιτου στον κλαρινιτζη κλιντον τωρα !

και το πλεονασμα του βαγγελα σε σκατο.



το απλανες ρυτιδιασμενο βλεμμα της μεγαλοκοπελας απο τα χαρεμια του αλη κρασα και της δηαριας του κυρ φωτη ειναι ολα τα ...λεβα !

Ανώνυμος είπε...

χα χα στον σκαι λεει περιμεναν στην κυβερνησι να πεσει η ανεργια των νεων λογω τουρισμου

58.8 το βγαζουν στατιστικα με παραδοχες βεβαια που αποκλειουν απο την καταγραφη ανεργους τουλαχιστον επιπλεον 20 τα εκατο στην νεολαια οπου το ποσοστο ειναι αληθως ανω του 75 τα εκατο !


μα πως να πεσει με τον τουρισμο η ανεργια οταν ψωμι τρωνε μονον τσεχοσλοβακοι ουγγροι και πολωνοι στα ελλαδικα ξενοδοχεια καθως και ασιατες βαλκανιοι ακομη και δυτικοευρωπαιοι ολοι τους με ανασφαλιστη εργασια της αρπαχτης;

μονον νομιμος εργαζομενος και μονον ελλην νεος δεν δυναται αν εργασθη στην ελλαδα πλεον.

αυτο ειναι το αποτελεσμα του ευρω του αντιρατσισμου και της οικονομιας που εχει ανοιχτει στους 4 οριζοντες διχως καμμια προστασια σε μια κρατικα ευλογουμενη πλειοδοσια μαυρου ανταγωνισμου και τυχοδιωκτισμου στην αμοιβη εργασιας με ολον τον κοσμο .

αυτη ειναι η οπεν σοσαιετι των εμπνευστων της.

και αυτο ειναι το συνταγματικο τοξο σε ολη την ευρωπη που την επιβαλλει ψηφιζοντας το οι ανεργοι ηλιθιοι.