25/9/13

Τι 30 τι 40 τι 50

To G30 και το GΜακάκα

'Έχει ξεφύγει εντελώς... . Ο συνταγματολόγος ανακοίνωσε ότι «η Ελλάδα είναι η 30η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο» !!!
Αυτή την δήλωση έκανε το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου 2013 σε συνάντηση με «προεδροπαράγοντες» της Ομογένειας, στο Γενικό Προξενείο Νέας Υόρκης. Είπε και άλλα ''κουφά'': «...αν υπήρχε G30, θα έπρεπε -η Ελλάδα- να είναι μέλος... Σύντομα θα βγούμε από την κρίση... Οι εταίροι μας (δηλ. οι δανειστές) ουδέποτε μας πίεσαν να υποχωρήσουμε στα εθνικά θέματα ..»
Ο... μέγας «διπλωμάτης» συνταγματολόγος, που «σκίζει..» στον ΟΗΕ αυτοδιαψεύδεται προσπαθώντας να διαψεύσει τα περί ΤΕΤΡΑΜΕΡΟΥΣ γιά «λύση» στην Κύπρο.
''Καμία αναφορά δεν έγινε σε τετραμερή διάσκεψη ή οποιαδήποτε άλλη εμπλοκή της Ελλάδας σε συναντήσεις μεταξύ της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής κοινότητας'' κατά τη συνάντησή του με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, δήλωσε. (24 Σεπ. 2013) .

ΑΛΛΑ, την προηγούμενη ημέρα - απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, μετά την συνάντησή του με τον Νταβούτογλου (αποδεικτικό το ενημερωτικό email του Γραφείου Τύπου της ελληνικής Αντιπροσωπείας στον ΟΗΕ και σχετικά δημοσιεύματα στην Αθήνα)ο συνταγματολόγος είπε : «... η Κυπριακή κυβέρνηση μας έχει ζητήσει να συναντηθούμε με τον Τουρκοκύπριο διαπραγματευτή, εμείς είμαστε έτοιμοι να συναντηθούμε, εφόσον φυσικά και η τουρκική κυβέρνηση δεχθεί να συνομιλήσει με τον Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή... ».

''Ε - Ε - 'Ερχεται''... στις ΗΠΑ ξανά ο πρωθυπουργός των ''άκρων'', γιά το β' μέρος του success story του .
Η Ομογένεια του ετοιμάζει ''θερμή υποδοχή'', επειδή η κυβέρνησή του, εκτός των άλλων: - Την διπλοφορολογεί και τις αρπάζει τις περιουσίες στην Ελλάδα. - Συλλαμβάνει ανυποψίαστους Ομογενείς, ως... φοροφυγάδες όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο.

Ο GAP και Γιάννα Αγγελοπούλου (ως μεγάλη χορηγός) στην κορυφαία εκδήλωση ''Ιδρύματος Κλίντον'', Νέα Υόρκη.

Περισσότερο ρεπορτάζ στο... http://www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...