7/5/14

Ευρώ-εκλογές και στην Ουκρανία

Ευρώπη και ΔΝΤ ή Τανξ ;

Άψογες και «ευρωπαϊκές» οι εκλογές στην Ουκρανία. Υπό την επίβλεψη του ΟΑΣΕ και με τα χειροκροτήματα της μεγαλύτερης Εβραιο-Ολιγαρχίας του Κόσμου, των (ΗΠΑ), με τον «δεξιό Τομέα» να καίει ζωντανούς τους αντιαμερικανούς και τον Ουκρανικό στρατό να πυροβολεί όποιον δεν γουστάρει τη Γιούλια. Άψογες εκλογές. Πρότυπο και υπόδειγμα.
Και οι ρουφιάνοι από το πρακτορείο Reuters, λένε ότι «η Μόσχα προετοιμάζεται να αμφισβητήσει τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας της 25ης Μαΐου, ιδίως αν τη δυσαρεστήσει το αποτέλεσμα», όπως μεταφράζουν στο ΔΟΛιο Newsroom.

Ο υποψήφιος της Γκαργκιλλ στις ουκρανικές προεδρικές εκλογές, Πέτρο Ποροσένκο, κάλεσε την Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συμφωνήσουν σε ένα τρίτο κύμα κυρώσεων κατά της Ρωσίας, αν το Κρεμλίνο υποστηρίξει το δημοψήφισμα για την Δημοκρατία της Νέας Ρωσίας που οργανώνεται για στις 11 Μαΐου στην ανατολική Ουκρανία. «Αν η Ρωσία υποστηρίξει αυτό το δημοψήφισμα, είναι απόλυτη ανάγκη να αναληφθεί συμφωνημένη δράση για το τρίτο κύμα κυρώσεων, καλά συντονισμένη ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε ο (ιουδαίος) Ποροσένκο στο Βερολίνο λίγο πριν συναντηθεί με την σιδηρά καγκελάριο. Βρυξέλλες, Βέλγιο Το ανθρωπα΄κι που διόρισε η Μπίλντερμπέργκ ως πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κάλεσε τη Ρωσία «να απόσχει από οποιαδήποτε βήματα περαιτέρω αποσταθεροποίησης της Ουκρανίας και να συμμετάσχει σε μια διπλωματική επίλυση της κρίσης».
«Περαιτέρω βήματα για την αποσταθεροποίηση της Ουκρανίας θα σημάνουν επιπλέον κυρώσεις», είπε ο Ρομπάι, και πρόσθεσε ότι η ΕΕ είναι ανοιχτή σε περαιτέρω συνομιλίες μεταξύ της Ουκρανίας, της Ρωσίας και των ΗΠΑ.
«Κρατάμε ανοικτό τον διάλογο και τις διαπραγματεύσεις. Είμαστε ανοιχτοί στην ιδέα μιας δεύτερης Γενεύης», τόνισε.
Ωστόσο από τη Βιέννη, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, είπε ότι η διεξαγωγή εκλογών στην Ουκρανία στις 25 Μαΐου την ώρα που η κυβέρνηση έχει αναπτύξει τον στρατό εναντίον του λαού της, θα είναι κάτι πολύ «ασυνήθιστο», Και για τον νέο γύρο συνομιλιών στη Γενεύη είπε ότι πρόοδος στις συνομιλίες θα υπάρξει μόνο αν συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των ρωσόφωνων περιοχών της χώρας.
O Λαβρόφ δήλωσε ότι η Ουκρανία θα έπρεπε να επιδιώξει να αρχίσει διάλογος προκειμένου να υπάρξει συμφωνία για την τροποποίηση του Συντάγματος της χώρας, αλλά και για να καθοριστούν επακριβώς οι εξουσίες που θα έχει ο πρόεδρος της χώρας πριν οι πολίτες τον ψηφίσουν, και τόνισε, ότι
η πρόταση του υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ για μια νέα σύνοδο στη Γενεύη δεν θα είχε νόημα, καθώς η συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει τα μέρη στην πρώτη τέτοια σύνοδο δεν εφαρμόζεται.
«Το να συναντηθούμε με την ίδια σύνθεση, με την αντιπολίτευση στο σημερινό ουκρανικό καθεστώς να είναι απούσα από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δύσκολα θα σήμαινε ότι θα προσθέταμε κάτι» υποστήριξε ο Λαβρόφ.
«Θα μπορούσαμε να το κάνουμε, αλλά απλώς θα κάναμε κύκλους, επαναλαμβάνοντας ότι χρειάζεται να εφαρμοστεί αυτό που συμφωνήσαμε. Είναι οι Ουκρανοί που πρέπει να το κάνουν αυτό, τόσο το καθεστώς όσο και εκείνοι που αντιτίθενται σε αυτό».

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι δήλωσε  ότι οι ΗΠΑ καλούν τους σύμμαχους τους «απορρίψουν» τις προσπάθειες για την οργάνωση νόθου δημοψηφίσματος της Κυριακής, καλώντας το  οποίο "θα δημιουργήσει ακόμη περισσότερα προβλήματα στην προσπάθεια να αποκλιμακωθεί η κατάσταση"

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η διαδικασία για αναλογικό switch off στη χώρα μας μπαίνει πλέον στην τελική τροχιά, έχει φτάσει λοιπόν η ώρα για τις κεντρικές ημερίδες της IKUSI Hellas που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 10 & 11/5/2014.

Το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι συνάδελφοι στις πρόσφατες ημερίδες της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας για τα επαγγελματικά συστήματα, μας αλλάζει τον προηγούμενο προσανατολισμό:

Έτσι οι δύο ημερίδες της Αθήνας θα είναι προσανατολισμένες μόνο στα επαγγελματικά συστήματα – δηλαδή η θεματολογία της πρώτης μέρας των προηγούμενων ημερίδων θα απαλειφθεί και η θεματολογία της δεύτερης μέρας θα αναπτυχθεί πλέον σε δύο ξεχωριστές ημερίδες.

Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να δούμε σε μεγαλύτερο βάθος όλα τα ζητήματα των επαγγελματικών, αλλά και να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στο “ζωντανό εργαστήρι” που θα τις συνοδεύει, γυρίζοντας σε αυτό όχι μετά το πέρας της συζήτησης, αλλά ταυτόχρονα με την εισήγηση και το διάλογο.

Η ημερίδα του Σαββάτου θα είναι αφιερωμένη στις επαγγελματικές εγκαταστάσεις για μεγάλα δίκτυα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ, αναλύοντας την επεξεργασία στο HeadEnd όλων των διαθέσιμων σημάτων (επίγειων ψηφιακών, δορυφορικών και εσωτερικών), για όλους τους τρόπους διανομής του σήματος (αναλογικά, ψηφιακά, IPTV, οπτικές ίνες, κλπ) ανάλογα με τις τηλεοράσεις που διαθέτει το συγκρότημα - σε συνάρτηση πάντα με τα επερχόμενα ASO και το LTE.

Η ημερίδα της Κυριακής θα εστιάσει στα Gap Fillers, δίνοντας έμφαση στις τεχνολογίες που μας εξασφαλίζουν ότι η εκπομπή θα γίνεται στις επίσημες συχνότητες του κάθε allotment - ακριβώς όπως επιβάλλεται στην ψηφιακή εποχή και όχι καταλαμβάνοντας νέες συχνότητες στο φάσμα όπως κάναμε στην αναλογική εποχή.
Περισσότερες πληροφορίες για τις ημερίδες θα βρείτε στις ιστοσελίδες www.ikusi.gr και www.promax.gr

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 210 9852935 και στα emails info@ikusi.gr και info@promax.gr

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω η προπαγάνδα !!!!!!
Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες !!!!!
Τα βλαμμένα στο διαγωνισμό της Ευρωβίζιον στη Δανία, όταν τραγούδησε η Ρωσία γιουχάριζαν ....!!!!! και όταν τραγούδησε η Ουκρανία χειροκροτούσαν....!!!!!!!!!!!

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...