10/5/14

Γιατί σιωπούν ο άγιος Συριζώνυμος και η κυβέρνησις για τον Μπίλντ;

Ο Δανιήλ Κάρλ Μπίλντ έγραψε στο Τwetter στις 28 Απριλίου ,ότι η ορθοδοξία είναι πιο επικίνδυνη από τον ισλαμικό φονταμενταλισμό και ότι, «αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για το δυτικό πολιτισμό».

Σχετικα http://deltio11.blogspot.gr/2014/05/blog-post_3584.html   http://deltio11.blogspot.gr/2014/05/o-deltio11.html  

Το «οικουμενικό» Πατριαρχείο του τουρκορθόδοξου Αρχοντώνη, και η Αρχιεπισκοπή του «Συριζώνυμου» ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν άκουσαν δεν είδαν. Δεν ξέρουν δεν απαντούν.

Και περιέργως, σιωπά και η «πολιτική» ηγεσία. Η κυβέρνησις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O ΜΠΙΛΝΤ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ 'ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΩΣ ΔΟΓΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ....ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ.Ο ΕΠΙΣΗΣ 'ΚΡΥΠΤΟΙΟΥΔΑΙΟΣ ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ' ΤΊ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙ;ΑΧ!ΩΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΟΥ!ΤΟ ΔΙΑΟΛΟΑΙΜΑ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΪΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟΝ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.ΚΑΤΟΥΡΙΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ 'ΑΓΙΟΙ' ΑΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΡΥΦΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΟΥ ΑΫΦΑΝΤΗΣ.ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΜΕ ΔΥΟ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ,ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΒΡΕ ΤΥΧΕΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ,ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΜΑΣ!ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΤΙ ΠΟΥΜΕ ΜΕΙΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ;ΟΤΙ ΠΟΥΜΕ ΜΕΙΣ....
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣ'ΤΑ ΤΟΣΑ ΦΙΔΙΑ.
ΜΑ ΠΟΥ'ΣΑΙ;ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ.ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ.ΤΩΡΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΘΕΣΗ.ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΡΟΛΑ ΔΑΥΪΔ,Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ!

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...