5/5/14

Έντρομοι από τα γκάλοπ οι ανακριτές παραδόθηκαν

Οι κυρίες ανακρίτριες, Ιωάννα Κλάπα και Μαρίας Δημητροπούλου, «δεν τους προφυλάκισαν όλους», και έδωσαν προθεσμία για τον Ιούνιο στους τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής των οποίων την ασυλία ήρε το συνταγματικό τόξο.

O κ. Δημήτρης Κουκούτσης έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 6 Ιουνίου,
ο κ, Ν. Κούζηλος έλαβε προθεσμία για τις 10 Ιουνίου, η σύζυγος του γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου κ. Ελ.Ζαρούλια θα απολογηθεί στις 12 Ιουνίου και ο κ. Μιχάλης Αρβανίτης στις 13 Ιουνίου.
Κατά την έξοδό της από το Εφετείο η Ελ. Ζαρούλια δήλωσε ότι «η πολιτική σκευωρία έχει καταρρεύσει» και ότι «μένει ο ελληνικός λαός να δώσει το δικό του μήνυμα στις 18 και 25 Μαΐου». Ο κ. Δ. Κουκούτσης δήλωσε: «Το καθεστώς είναι σε πλήρη σύγχυση. Ο ελληνικός λαός έχει πάρει το μήνυμα και η νίκη θα είναι δική μας». Ο κ. Ν. Κούζηλος, είπε: «Το καθεστώς Σαμαρά θα καταρρεύσει στις εκλογές. Ο ελληνικός λαός έχει καταλάβει ότι πρόκειται για πολιτική σκευωρία». Ο κ. Μ. Αρβανίτης επισήμανε: « Δηλώσεις θα κάνει ο ελληνικός λαός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Ρωσία κάνει εκθεση στη Μόσχα με τα Νατοϊκά λάφυρα

Το Γερμανικά τανκ "Λεοπάρντ και τα αμεριακνικά Αμπραμ μεταφερονται στην Μόσχα  για την έκθεση κατεστραμμένου εξοπλισμού της Συμμαχίας ,...