5/5/14

To εγκλημα του αιμοσταγούς Ομπαμα

Φρίκη! 116 ήσαν οι νεκροί στην Οδησσό

Ανοδικά  έκλεισε η Wall Street

Θα ψάχνει τρύπα να κρυφτεί ο καλός άνθρωπος. Οι δικοί σφαγίασαν περισσότερους από 116 στο κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό που το έκαψαν οι νεοναζί του δεξιού Τομέα.
Σύμφωνα με δηλώσεις των κατοίκων στο πρακτορείο RIA Novosti στο φλεγόμενο κτίριο δολοφονήθηκαν 116 άνθρωποι και μάλιστα οι δολοφόνοι τους έριξαν στο πρόσωπο «εύφλεκτα υλικά, ώστε να μην είναι δυνατή η ταυτοποίησή τους».

Σύμφωνα με τον "αυτόπτη" Βάντιμ Σαβένκο οι αρχές για να κρύψουν το έγκλημα δεν έκαναν νεκροψία στους νεκρούς καθώς όλοι τους έφεραν τραύματα από σφαίρα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των 67 που επέζησαν και τους οποίους κρατούσαν οι αρχές του Κιέβου, οι "δημοκρατικοί" του Ομπάμα στραγγάλισαν μια έγκυο γυναίκα  και έριχναν χαριστικές βολές στους τραυματίες. 
  Ο  κ. Jean Novosel επικεφαλής του "Groshі" έγραψε: "Στο εσωτερικό του κτιρίου των Συνδικάτων στην Οδησσό υπάρχουν ακόμα περισσότερα από 100 πτώματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Πούτιν εξήγησε στους Στρατηγούς την επιλογή του οικονομολόγου Αντρέϊ Μπελούσοφ ως υπουργού Άμυνας

  Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε συνάντηση με τους διοικητές των στρατευμάτων και τους διοικητές στρατιωτικών περιοχών, κ...