8/4/17

Οι Ρώσοι έριξαν τους 36 Tomahawk

Στα κοινωνικά δίκτυα αυτό το κομμάτι Τόμαχωκ που βρέθηκε στον Κήπο ενός σπιτιού στο Κάρτο, της Ταρτούς είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Οι καλές ειδήσεις τώρα : Η Αποστολή εξετελέσθη για τους μετόχους της Raytheon, που φτιάχνει τους πυραύλους , Η μετοχή τους ανέβηκε χθες 3%. Κάθε πυραυλος πληρώθηκε από τον φτωχό αμερικανό φορολογούμενο 1.590.000 δολάρια.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, ισχυρίστηκε ψευδώς , πως, όλοι οι πύραυλοι, «και οι 59 προσέβαλαν τους στόχους τους στο στρατιωτικό αεροδρόμιο».
Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι «παλιατζούρες» οι Τόμαχωκ, μέχρι να «κλειδώσουν τον στόχο», πετάνε πολύ αργά και μπορείς να τους ρίξεις και με κλασικά αντιαεροπορικά.
Μάλιστα σερβική αντιαεροπορική άμυνα, (PVO) το 1999 κατέρριψε δεκάδες από αυτούς πάνω από το Βελιγράδι. Τους χτυπούσαν στην ουρά και μετά έπεφταν αλλού και ολούθε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το STAR στο βραδυνο δελτιο εκανε ολοκληρη διαφημιση για το ποσο ισχυροι και ακριβεις στην πτηση επι του στοχου ειναι οι Tomahawk.Απ'αυτο καταλαβαινουμε οτι οι Αμερικανοι επαθαν μεγαλη νιλα με την καταστροφη στον αερα των 36 πυραυλων...