11/4/17

Τα κορόιδα , οι τηλεθεατές, λένε τη γνώμη τους για την αλτερνατίβα

Τους ρώτησαν για να ελέγξουν εάν πρόσεχαν στην τηλε-παράδοση και εάν αφομοίωσαν τη διδασκαλία της Σίας.
Από τους ψηφοφόρους των ΕΚΟΥΜΟΥ το 8,5% δήλωσε ευχαριστημένο από την κυβέρνηση. Το 64,5% είναι δυσαρεστημένο αλλά εκτιμά ότι δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές, και το 25% των ερωτώμενων δηλώνει δυσαρεστημένο μεν, και πιστεύει ότι υπάρχουν και καλύτερες εναλλακτικές .
Από τους Φιλελέ οπαδούς του Κούλη , το 15% είναι δυσαρεστημένο, αλλά πιστεύει ότι δεν υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές, ενώ το 83% είναι δυσαρεστημένο, και πιστεύει ότι ο Κούλης είναι καλύτερη εναλλακτική.

  Τo 19% των ερωτηθέντων τηλε-βλακόμουτρων θέλει να εξαντλήσει την τετραετία η Κοινοπραξία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Το 30% επιθυμεί πρόωρες εκλογές, όπως και ο Κούλης, και το 38% θέλει να οικουμενική κυβέρνηση από την παρούσα Βουλή, όπως ο λεβέντης.

Για τις επόμενες εκλογές το 20% των εντελώς ηλιθίων επιθυμεί αυτοδύναμη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ , το 36% αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, και το 13% απάντησε «αυθόρμητα» ότι θέλει οικουμενική ή κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας.
Το 31% απάντησε, μμμΑμμμ, (μη μου μιλάτε αφήστε με μόνο μου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...