8/4/17

Μπουγιουρουμού: Έρχονται μέρες δύσκολες

Ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρουέφσκι πήγε χθες στη Στρούμιτσα, στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και κάλεσε τους πολίτες σε εγρήγορση. «Ζούμε σε δύσκολους καιρούς .Αυτή η μάχη δεν θα τελειώσει μέσα σε λίγες ημέρες. Οι πολίτες πρέπει να επαγρυπνούν και να είναι προετοιμασμένοι για μακροπρόθεσμη αντίσταση», είπε.
Ο Γκορυέφσκι τόνισε, ότι, «ο Ζάεφ και η συμμορία του θέλουν να έρθουν στην εξουσία με κάθε κόστος, ακόμα και με τη βία», και πρόσθεσε ότι «σχεδιάζουν να καταλάβουν το Κοινοβούλιο είτε τη μεγάλη Εβδομάδα είτε την εβδομάδα μετά το Πάσχα».
Ο αρχηγός του VMRO-DPMNE, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε ακόμα ότι, «οι πολίτες γνωρίζουν ότι κάποιος είχε πουλήσει κάποια πράγματα», και ότι «οι πρώην οπαδοί του Ζάεφ είναι τώρα στους δρόμους. Στους δρόμους, δεν υπάρχουν μόνο ψηφοφόροι του VMRO-DPMNE, αλλά υπάρχουν και πολλοί ψηφοφόροι της SDSM και άλλων κομμάτων, και ακόμη και άνθρωποι που δεν ψηφίζουν στις εκλογές».
Στην τηλεόραση στα Σκόπια εμφανίστηκε ένα πρώην στέλεχος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης , (SDSM), ο Λιούπτσο Παλέβσκι , που ηταν συνεργάτης και στενός φίλος του πρώην αρχηγού της SDSM Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, ο οποίος κατήγγειλε ότι , «οι Ζάεφ έχουν πάρει εκατομμύρια από την αλβανική μαφία στην Ελβετία», και εκτός από τα μετρητά του έδωσαν και ένα ακίνητο στη Βέρνη».

Περισσότερες ειδήσεις από τα βαλκάνια θα βρείτε εδώ... http://ta-mavra-nea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: