9/4/17

Κυριακή των Βαΐων: Η θριαμβευτική είσοδος του Χριστού στα Ιεροσόλυμα μετά βαΐων και κλάδων

Ο χριστός πήγε στην Ιερουσαλήμ μαζί με τον αναστηθέντα  Λάζαρο .
«῎Εγνω ούν όχλος πολύς εκ των ᾿Ιουδαίων ότι εκεί εστι, και ήλθον ου διά τον ᾿Ιησούν μόνον, αλλ᾿ ίνα και τον Λάζαρον ίδωσιν, ον ήγειρεν εκ νεκρών.Εβουλεύσαντο δε οι Αρχιερείς ίνα και τον Λάζαρον αποκτείνωσιν, ότι πολλοί δι᾿ αυτόν υπήγον των ᾿Ιουδαίων, και επίστευον εις τον ᾿Ιησούν. Τη επαύριον όχλος πολύς ο ελθών εις την εορτήν, ακούσαντες ότι έρχεται ᾿Ιησούς εις ῾Ιεροσόλυμα, έλαβον τα βαΐα των φοινίκων, και εξήλθον εις απάντησιν αυτώ, και έκραζον· “Ωσαννά, ευλογημένος ο ερχόμενος εν ονόματι Κυρίου», Βασιλεύς του ᾿Ισραήλ”. Ευρών δε ο ᾿Ιησούς ονάριον, εκάθισεν επ᾿ αυτό, καθώς εστι γεγραμμένον· «Μη φοβού, θύγατερ Σιών· ιδού, ο Βασιλεύς σου έρχεται, καθήμενος επί πώλον όνου».

H εκκλησία την Κυριακή των Βαϊων επιτρέπει την βρώση ψαριών.
«Βάγια, Βάγια των βαγιών, τρώνε ψάρι και κολιό»!

3 σχόλια:

avdargor είπε...

ΟΝΟΣ. ουτω εστι γεγραμμενον μας πληροφορει. Ο ΜΗ-ΟΝ,ο Υπεριιωνας,το Στεμμα,,η θεικη αρχη που προισταται στρο Σειριο κ Συνοδο.

mike είπε...

Καλή Ανάσταση,Σπύρο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ

ΘΕΛΟΥΝ ΑΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ

στις 31 Μαρτίου δημοσιεύτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Εθνικής Αμύνης (του Καμμένου δηλαδή), Εξωτερικών, Δικαιοσύνης και Μεταναστευτικής Πολιτικής με θέμα τον «Καθορισμό των Κριτηρίων και της διαδικασίας για την εγγραφή και διαγραφή αλλοδαπών από τον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών». Πρόκειται για τον κατάλογο στον οποίο καταχωρούνται οι εχθροί της χώρας και οι εγκληματίες, οι οποίοι απελαύνονται από τη χώρα.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ από τον εν λόγω κατάλογο διαγράφονται «οι εγγραφές που αφορούν σε αλλοδαπούς σε βάρος των οποίων είχε επιβληθεί δικαστική απέλαση με βάση ποινή φυλάκισης, εφόσον η απέλαση δεν είχε εκτελεστεί μέχρι την έναρξη ισχύος του Ν.4322».

Μέχρι τώρα, οι αλλοδαποί εγκληματίες αποφυλακίζονταν με το νόμο Παρασκευόπουλου, αναμένοντας την απέλασή τους, που καθυστερούσε εξαιτίας της ανικανότητας ή και της απροθυμίας των αρχών. Τώρα δεν θα υφίσταται πρόβλημα καθυστέρησης, αφού η διαδικασία της απέλασης καταργείται, για να μην χάσει κανένα τέτοιο «μπουμπούκι» η Ελληνική Κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/neo-epiteugma-suriza-apagoreuontai-oi-apelaseis-twn-allodapwn-egklhmatiwn-k#ixzz4dmjhzMy4







Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...