9/4/17

Πλήγμα στην εξαγωγική προσπάθεια

Το επίσημο Κράτος και η FRONTEX κάνουν πλάτες
στο Καρτέλ και χτυπάνε τους μικρομεσαίους

Μια εξαγωγική Κοινοπραξία δύο Ελλήνων και πέντε Αλβανών πήγε να φορτώσει στο χασισοβασίλειο του Ράμα και να εξάγει χασίσι στην Ιταλία. Αλλά οι ανταγωνιστές τους κατήγγειλαν και έπεσαν πάνω τους η Ιταλική Guardia Di Finanza , οι Υπηρεσίες Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος και η FRONTEX.

Η καταδίωξη ξεκίνησε εντός των ιταλικών χωρικών υδάτων και συνεχίστηκε στα ελληνικά από πλωτά περιπολικά και εναέρια μέσα της Ελληνικής Ακτοφυλακής. Κατασχέθηκαν δύο ταχύπλοα φουσκωτά, το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, και 13 συσκευές κινητής τηλεφωνίας. Στην Καλαβρία , ("κατόπιν στενής συνεργασίας του Λιμενικού με τις εκεί διωκτικές Αρχές") έχουν κατασχεθεί 1.449 κιλά ακατέργαστης κάνναβης σε δέματα και ένα όχημα.
Την Παρασκευή, σε οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Ελληνικής Επικράτειας συνελήφθησαν και τα επτά μέλη της εξαγωγικής οργάνωσης.
Έτσι το επίσημο Κράτος κάνει πλάτες στο καρτέλ και χτυπάει τους μικρομεσαίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...