9/4/17

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύουν την εγκληματικότητα

Όπως λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος το έγκλημα δεν έχει αυξηθεί (στατιστικά) όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ. Επομένως η βασική δράση κατά της εγκληματικότητας είναι να μην καταγράφονται τα επεισόδια στο βιβλίο συμβάντων, εκτός και πρόκειται για «σοβαρά» εγκλήματα.
Όμως δύο βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, εκτός γραμμής, κατήγγειλαν κλοπές και ετσι ενίσχυσαν την εγκληματικότητα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Τριανταφύλλου κατήγγειλε ότι «άγνωστος της άρπαξε το πορτοφόλι το οποίο περιείχε 150 ευρώ,στην οδό Βουλής!
Η ηθοποιός-βουλευτής Αννα Βαγενά κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της και της έκλεψαν, από το χρηματοκιβώτιο, τρεις φακέλους που περιείχαν από 1.000 ευρώ ο καθένας. Στο σπίτι της δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, και η ηθοποιό να δήλωσε ότι κλειδιά του σπιτιού της στο Μεταξουργείου είχαν οι συνεργάτες της, οι συγγενείς της, οι φίλοι της και οι υπάλληλοί της, που είναι όλοι ύποπτοι για την κλοπή.
Λίγα 24ωρα μετά τα όσα συνέβησαν στο Παλαιό Φάληρο από ληστές που είχαν αποφυλακιστεί χάρη στις διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξήγησε ότι νόμοι για την αποσυμφόρηση των φυλακών ψηφίζονται από τις αρχές του 19ου αιώνα.
Εν τω μεταξύ τέσσερα άτομα εισέβαλαν στις 3:30 τα ξημερώματα στα γραφεία εταιρίας καλλυντικών, στον Γέρακα , απείλησαν τους φύλακες της βάρδιας με πιστολια και 2 ροπάλα, διέρρηξαν ένα χρηματοκιβώτιο , και πήραν μαζί τους ένα ακόμα, και τράπηκαν σε φυγή. Η ληστεία επειδή ήταν ένοπλη μπήκε στο δελτίο, και καταγράφηκε στατιστικά.
Την προηγούμενη Πέμπτη με διαφορά λίγων ωρών εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στα διαμερίσματά τους δύο ηλικιωμένοι άνδρες. Ο πρώτος, ηλικίας 75 ετών, βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκαμένους στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.
Ο ηλικιωμένος έμενε μόνος του στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας. Στατιστικά δεν είναι σίγουρο που το ενέταξαν αυτό το έγκλημα. Ο δεύτερος, ένας γιατρός ηλικίας 70 ετών φαίνεται ότι άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του, που προσποιούνταν τους ασθενείς.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν ένας Έλληνας και ένας Ρουμάνος, οι οποίοι εντοπίστηκαν από την ομάδα ΔΙΑΣ , αλλά ως πρεζάκηδες θα τύχουν ειδική περιποίησης και σε λίγο καιρό θα αποφυλακιστούν από τους «Παρασκευόπουλους».

1 σχόλιο:

mike είπε...

Μπράβο σου,ωραία τα γράφεις και εδώ και αλλού,αλλά δεν γίνεται τίποτα..

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...