3/2/10

Όλοι το Σάββατο στις 3 στα Προπύλαια

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ


ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ 6ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010, ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΟΥΣ, ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ. ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .

Η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΩΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ.

ΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΞΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΩΣ «ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ.

ΒΕΒΑΙΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΥΟΔΩΘΕΙ.


Η ανακοίνωση αυτή των μοναχών της Μονής Εσφιγμένου εκδόθηκε μετά την «λαθραία» και πλαστή ανακοίνωση που κυκλοφόρησαν χθες, οι Κουκουλοφόροι , οι Χαφιέδες , και οι Ρουφιάνοι του διαδικτύου, που βρίσκονται στην υπηρεσία της Παγκόσμιας διακυβέρνησης

Απολαύστε την προβοκάτσια των Χαφιέδων

Οι Κουκουλοφόροι , οι Χαφιέδες , και οι Ρουφιάνοι του διαδικτύου στην υπηρεσία της Παγκόσμιας διακυβέρνησης

ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ

ΣΑΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΑΤΕ.ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ;

“ΟΧΙ ΣΤΟ “ΚΑΠΕΛΩΜΑ” ΤΗΣ ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ” “Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε ότι κάποιες πολιτικές οργανώσεις προσπαθούν ή να σφετεριστούν το όνομα της Ιεράς Μονής μας ή να δώσουν ρατσιστικό χρώμα στην 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση στις 6-2-2010 και ώρα 15:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστήμιου Αθηνών. Σας ενημερώνουμε με την σειρά μας ότι θα συμμετέχουμε στην εκδήλωση αυτή καθαρά για θρησκευτικούς λόγους, καταδικάζουμε και αποποιούμαστε όποιον άλλο λόγο ή πολιτική επιδίωξη θέλουν πολιτικές παρατάξεις να της προσδώσουν.

Στην 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση απλά συμμετέχουμε δεν την οργανώνουμε εμείς, απλά με την συμμετοχή μας σε αυτήν, ενώνουμε την φωνή μας με αυτή του Ορθόδοξου κόσμου, ενάντια στην άλωση της Ορθοδοξίας, στην έκπτωση της πίστης καθώς και ενάντια σε ότι πληγώνει το λαϊκό Ορθόδοξο αίσθημα. Έτσι λοιπόν με την σειρά μας καλούμε όσους μοιράζονται μαζί μας τις ίδιες ανησυχίες, και μόνον αυτές, να δώσουν το παρών στις 6-2-2010 και ώρα 15:00, στα Προπύλαια Αθηνών και στην 1η Πανορθόδοξη Λαϊκή Εκδήλωση.

Η παρουσία σας εκεί, σε αυτούς τους καιρούς που ζούμε, είναι πιο αναγκαία από ποτέ !”

Εκ του γραφείου τύπου,
της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου – Άγιο Όρος


http://www.adiakritos.gr/?p=13665Ο

Όλοι το Σάββατο στις 3 στα Προπύλαια

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ (ΕΧΘΕΣ) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ


1. «Η Ν.Δ. δεν προκρίνει κανένα δημοψήφισμα. Θεός φυλάξει! Σε ποια χώρα έγινε δημοψήφισμα για τέτοιο αντικείμενο;»(ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ)

ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)

Σ.Σ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ...

http://ellada-ora0.blogspot.com/2010/02/blog-post_6305.html


2. ΠΟΥΡΓΟΥΡΙΔΗΣ(ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΞΙΟΥ ΔΗΣΥ ΚΥΠΡΟΥ)

""ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ 64 ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ""!!!

(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΩΡΑΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΡΟΔΟ-ΚΩ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΚΕΙ...

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

“ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ”
“Μετά το μεγάλο κύμα εισροής μεταναστών στη δεκαετία του 1990 από τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ, οι οποίοι ενσωματώνονται και συνεισφέρουν θετικά στην ελληνική οικονομία, σήμερα αντιμετωπίζουμε τη μαζική εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία, με τη συνδρομή του επίσημου τουρκικού κράτους που τους μεταφέρει ακόμη και με κρατικά πλοιάρια του λιμενικού του σώματος. Λόγω ισχυρών πολιτισμικών και θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων, οι συγκεκριμένοι λαθρομετανάστες, είναι αδύνατο να ενσωματωθούν στην ελληνική κοινωνία.

Παρ’ όλο τον πρέποντα σεβασμό στη μουσουλμανική θρησκεία και στις παραδοσιακές σχέσεις φιλίας των Ελλήνων με τον Αραβικό κόσμο, εφ’ όσον συνεχιστεί η σημερινή μαζική εισροή τους, σε 10 χρόνια, μαζί με τις πληθωρικές γεννήσεις τους, θα ανέρχονται σε 4.000.000. και σε 20 χρόνια σε 9.000.000 άτομα. Δηλαδή θα έχουν υπερβεί αριθμητικά τον γερασμένο και συρικνούμενο ελληνογενή πληθυσμό.
Η πολυπολιτισμική κοινωνία στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης, λειτουργεί προς όφελος των ισχυρών κρατών και ειδικότερα των ΗΠΑ, όπου έχει διαφυλαχθεί συστηματικά η υπεροχή των Αγγλοσαξώνων. με το σύστημα της εθνολογικής ποσόστωσης εισροής μεταναστών. Στην περιφέρεια της γης, παρόμοιες πρακτικές, μπορεί να οδηγήσουν στην εξαφάνιση των εθνών-κρατών, όπως έχει συμβεί με πολλά ιστορικά προηγούμενα. Αν αυτό δεν το αντιληφθούμε, τότε υιοθετούμε τη μελλοντική διάλυση της εθνολογικής και κοινωνικής μας συνοχής. Η «μικρή πλην έντιμος Ελλάς», φυσικά δεν είναι σε θέση να περιθάλψει τα περίπου 900 εκ. των ατόμων που λιμοκτονούν παγκοσμίως και επιζητούν δικαίως μια θέση στη ζωή.
Οι δουλέμποροι διακινητές των λαθρομεταναστών, εισπράττουν 3.000-6.000 το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών-γκέτο, ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-6 Ευρώ την ημέρα ανά άτομο που αναλογούν σε 20-50.000 Ευρώ το μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών και πορνείας τους εντάσσουν στο εγκληματικό τους κύκλωμα. Και οι «ιθαγενείς» που διαμαρτύρονται χαρακτηρίζονται ρατσιστές! Ορισμένοι πολιτικοί και ακτιβιστές της αριστεράς, προσεγγίζουν το πρόβλημα με ανιδιοτέλεια μεν, αλλά μόνο από την ανθρωπιστική του σκοπιά. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι για όλα φταίει ο ιμπεριαλισμός, παραβλέποντας ότι το μεγαλύτερο θύμα σκόπιμα ή μη, είναι η χώρα μας. Λησμονούν ότι, κάθε άλλο παρά αποτελεί αριστερή αντίληψη η άποψη ότι, το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας μπορεί να λυθεί μεμονωμένα με φιλανθρωπικού τύπου μεμονωμένες ενέργειες και μάλιστα από μια κουκίδα στον παγκόσμιο χάρτη όπως η Ελλάδα.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να επιβάλλει στην Τουρκία τη διακοπή της πρακτικής που ακολουθεί στο θέμα αυτό, με την απειλή αναστολής των ενταξιακών διαδικασιών και άλλων κυρώσεων, ενώ η Interpol οφείλει να διαλύσει το κύκλωμα των δουλεμπόρων. Μεταξύ άλλων, αναγκαία είναι (όπως έχει προτείνει ο Νομάρχης κ. Γιάννης Σγουρός), η δημιουργία ενός «Οργανισμού για τους Μετανάστες», που θα αναλάβει την προσωρινή μετεγκατάστασή τους σε αξιοπρεπείς χώρους, μακριά από το κέντρο της πόλης και θα τους επαναπροωθήσει στις χώρες τους με ναυλωμένα αεροπλάνα ή άλλα πρόσφορα μέσα. Σε αντίθετη περίπτωση, σύντομα θα είναι πολύ αργά για να αντιστραφεί η παράδοση της Αθήνας και της χώρας στην ανομία, στο έγκλημα και σε βίαιες φυλετικές συγκρούσεις που θα υπονομεύσουν την όλη υπόστασή και κοινωνική της συνοχή.Και σε 20 χρόνια το αργότερο, Ελλάδα θα έχει «Βοσνιοποιηθεί» και απλά θα πάψει να υπάρχει.”
http://www.adiakritos.gr/?p=13678#more-13678

Ανώνυμος είπε...

Το βράδυ της Τετάρτης 3-2-10 θα δείτε ένα συγκλονιστικό φωτορεπορτάζ από το Αφγανιστάν.Με αποκλειστικές φωτογραφίες που τράβηξε ένας πολύ καλός μου φίλος στην Καμπούλ.Υπηρετεί στον Νατοϊκό στρατό και έχει ζήσει εκεί για σχεδόν 2 χρόνια.Αν γράψω αυτά που μου έχει πει,θα μείνετε άφωνοι.Τα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν εκεί.

Στις 5 μέρες που έχει μείνει εδώ και περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας (από την εμπειρία που έχει αποκτήσει) μου εκμυστηρεύτηκε πως στο κέντρο της Αθήνας,κυκλοφορούν πολλοί πρώην Ταλιμπάν και είναι σίγουρος για αυτό.

Ένας από τους λόγους που δεν πρόκειται πότε οι Αμερικάνοι να δώσουν και στην Ελλάδα δικαίωμα βίζας είναι αυτός.

Να ευχόμαστε όλοι να μην συμβεί κάτι από μέρους μας που να προσβάλει το Ισλάμ.Θα διαλύσουν την Αθήνα σε 3-4 ώρες.
Τα υπόλοιπα στο άρθρο το βράδυ

Υ.Γ Λόγω του όγκου των φωτογραφιών των βίντεο,αλλά και του ότι πολλά από αυτά θεωρούνται "άκρως απόρρητα" θα χρειαστώ ακόμα μερικές ώρες για να σας παρουσιάσω τα καλύτερα αποσπάσματα....

http://eglimatikotita.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
την επιστολή αυτή, όπως και το γράμμα του δήθεν Βορειοηπειρώτη Φάτση, τα έστειλε κάποια συμμορία που έχει στους κόλπους της έναν Αλβανό υβριστή και μισέλληνα ο οποίος έχει αναπτύξει ανθελληνική δράση. Όλα αυτά είναι για να καμφθεί το ηθικό των Ελλήνων πατριωτών.
Οι ξένοι δεν φταίνε βέβαια, ή φταίνε λιγότερο, απλά είδαν φως και μπήκαν. Αν ο Αρχιεπίσκοπος είχε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σαν χριστιανός ορθόδοξος και σαν Έλληνας, τότε δεν θα τολμούσαν αυτά τα δειλά καθάρματα να κάνουν αυτά που κάνουν χρησιμοποιώντας το όνομα των Μοναχών και την Εκκλησίας γενικά.

Ανώνυμος είπε...

Προβοκάτορες είναι και μερικοί που παριστάνουν τους Ναζί και τους Εθνικοσοσιαλιστές. Όπως ο Δαυίδ Περιανδρεύς!
Η ίδια παρεούλα είναι πίσω απο διάφορα μπλογκ!

Ανώνυμος είπε...

Ένα σχόλιο θέλω να κάνω γι' αυτή τη ΓΙΑΝΝΆΚΟΥ η οποία αν και αποδοκιμάστηκε από το λαό της Αθήνας και δεν εξελέγη βουλευτής για την ανάξια διαγωγή της σαν Υπουργός Παιδείας εν τούτοις ο ακαμάτης πρωην πρωθυπουργός Καραμανλής γράφοντας στα παληά του παπούτσια την ετυμηγορία του λαού την ξανάβαλε στην ενέργεια και μάλιστα επικεφαλής της ΝΔ στο Ευρωκοινοβούλιο. Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς από τα έργα και τις ημέρες της ΝΔ επί πρωθυπουργίας του. Να πάει στον αγύριστο ο άθλιος γιατί αυτός είναι ο κυρίως υπαίτιος του σημερινού δράματος της Ελλάδας.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος είναι ο Δαυΐδ Περιανδρεύς;