3/2/10

Ο Θίασος των ανάξιων κομπάρσων

Ο Μακκαβαίος Αρχοντής («Πατριάρχης») και ο Λιάπης (Ιερώνυμος) του «Περιστυλίου» , κατόπιν άνωθεν εντολών και οδηγιών ,θα πάνε αύριο στις 3 μμ, στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής, στην οδό Σοφοκλέους, για να διαδώσουν το μήνυμα του Ροκφέλερ, «κατά της φτώχειας και της ξενοφοβίας», και να τραβήξουν ένα διαφημιστικό σπότ για το λαθρονομοσχέδιο του Τζέφρυ Papatzis.

Όποιος μπορεί να πάει να τους «χειροκροτήσει» και να τους «επευφημήσει».

Οι «ρουφιάνοι» της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ,της συναγωγής και του περιστυλίου, θα «βρεθούν στο πλευρό εκατοντάδων μεταναστών που τρέφονται από τα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής».Στο Πλευρό της Μάννας με τα 5 παιδιά, στον Παλαμά της Καρδίτσας την Νίκη Καρβούνη, γιατί δεν βρέθηκαν οι Τράγοι;

Και ιατί ο Αρχοντής δεν κάνει συσσίτια στην Τουρκία να τρέφει τους ΛΑΘΡΟ αλλά μας τους στέλνει εδώ για «χριστιανική περίθαλψη»;
Θέλετε και άλλους κομπάρσους της Ανοιχτής Κοινωνίας ;
Μαριεττα Γιαννακου (Παγκόσμια Δημοκρατικη Διακυβερνηση). «Η Ν.Δ δεν προκρίνει κανένα δημοψήφισμα. θεός φυλάξει! Σε ποια χώρα έγινε δημοψήφισμα για τέτοιο αντικείμενο;»
Πουργουρίδης(εκπρόσωπος βουλευτικής ομάδας ΔΗΣΥ)


«Οι Έλληνες πρέπει να ζητάνε συνέχεια συγγνώμη για τα εγκλήματα που διέπραξαν το 64 σε βάρος των Τούρκων""!!!
Θυμίζουμε ότι αυτός ο τύπος έχει συνυπογράψει στην ΕΕ το αίτημα της Τουρκίας για τα «ανθρώπινα δικαιώματα των μουσουλμάνων» στην Δωδεκάνησο.

Ξεφτιλισμένοι όλοι τους!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τούρκος υπήκοος και έφεδρος του τουρκικού στρατού να πάει στην Τουρκία την πατρίδα του όπως είπε και να μοιράσει φαγητό στους Κούρδους!
ΑΞΙΟΣ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Οι γεροκιναιδοτραγοι να παν στο Αβγανισταν να βολευτουν και ευχομαι στη Γιαννακου-Κουτσικου να την φιλοξανησουν Σομαλοι.