16/2/10

Δικαίωμα ψήφου σε 642.905 αλλοδαπούς (χωρίς τα παιδιά)

Του είπανε ότι έτσι εφ όρου ζωής θα είναι πρωθυπουργός. Και θα είναι με τις ψήφους αυτών των «Ελλήνων», που αβέρτα τους χορηγεί δικαίωμα ψήφου, ακόμα και αν χάσουμε, την Κύπρο, το μισό Αιγαίο, τη Μακεδονία και τη Θράκη.
Άκουσα φίλο μου οπαδό του ΠΑΣΟΚ να ομιλεί με "υπερηφάνεια" για 17 χρόνια Γιώργο. 17 χρόνια όχι ΠΑΣΟΚ. Γιώργο. Ίσως εννοεί και πρέδρο της Συνομοσπονδιακής Δημοκρατίας του Αφγανοπακιστανοκουρδικοιρακινοτουρκο Ελλαδιστάν
Ελπίζω όμως να αντιδράσουν οι υγιείς δυνάμεις του κόμματος του και των άλλων κομμάτων. Δεν βλέπω άλλη λύση
.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Εκλογικό πραξικόπημα με τη χορήγηση, άμεσα, του δικαιώματος ψήφου σε 642.905 αλλοδαπούς (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών) ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ, την ίδια ώρα που στρατιές λαθρομεταναστών συνωστίζονται στα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας μας, περιμένοντας τη σειρά τους για να γίνουν Ελληνες πολίτες. Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι -σε πρώτη φάση- θα ξεπεράσουν το 6% του εκλογικού σώματος.

ΑΠΟ ΓΕΝΕΥΗ:
Πρέπει να γίνει αντιληπτό από τον ελληνικό λαό και να διαδοθεί με όλα τα μέσα ότι σκοπός του κ. Παπανδρέου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι ανθρωπιστικοί λόγοι. Άλλο άδεια εργασίας και άλλο ψήφος. ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ διότι ο αριθμός αυτών ή έστω και 250,000 καθορίζει το αποτέλεσμα των εκλογών.Είναι σαφές ότι το μέγιστο ποσοστό αυτών των ευεργετούμενων θα ψηφίζει αιωνίως ΠΑΣΟΚ. Αυτά πρέπει να ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΕΥΡΥΤΑΤΑ KAI NA ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΎ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .
Dr Nicolas Kaloy, Geneva

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

otan ta statisthka tou kratous lene 640.000 tote me ton kanona tou diplaiousiou. dhladh ta ellhnika statistika panta magireuoun ta dedomena apo den ta symferei

einai 1.285.810

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΕ 4-5 ΚΟΜΜΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

http://polit2006.t35.com/kal.html

Ανώνυμος είπε...

Μόλις κυκλοφόρησε ότι το ν/σ θα ψηφισθεί αιφνιδιαστικά αυτήν την βδομάδα, ώστε να μην προλάβει κανείς να αντιδράσει.
Ξέρετε τίποτε;