16/2/10

Το Εργατικό κόμμα της Αγγλίας χρησιμοποίησε την μετανάστευση στοχεύοντας σε ψηφοφόρους.

Οι εξελίξεις στη Μεγάλη Βρετανία προηγούνται λίγων ετών των δικών μας, που ακολουθούμε κατά πόδας. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να τις παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερη προσοχή και να αποκομίσουμε κάτι απ' την δική τους εμπειρία, που σίγουρα θα μας ωφελήσει.
Διαβάστε αποσπάσματα από άρθρο του Stephen Glover στην Αγγλική Daily Mail, της 12/2/2010, που μιλά για την σχέση ωφελείας που είχε Βρετανικό πολιτικό κόμμα μέσω της αύξησης του ρυθμού μετανάστευσης στην χώρα.

Χρησιμοποίηση της μετανάστευσης για τη μετατροπή της Βρετανίας σε ένα έθνος ψηφοφόρων του Εργατικού κόμματος.
Αυτό που οι ιστορικοί του μέλλοντος θα καταγράψουν ως τη μεγαλύτερη κληρονομιά του Εργατικού κόμματος, είναι το επίτευγμα της άνευ προηγουμένου αλματώδους αύξησης του ρυθμού εισαγωγής μεταναστών προς τη Βρετανία, από το 1997 έως το 2010.
Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, περίπου τρία εκατομμύρια μετανάστες προστέθηκαν στο Βρετανικό πληθυσμό.
Η Βρετανία σήμερα, μετά απ’ αυτό έγινε μια πολυπολιτισμική χώρα!

Σημειωτέον ότι ούτε στη διακήρυξη του κόμματος των Εργατικών, αλλά ούτε και οι δηλώσεις των πολιτικών του, έδωσαν στον Βρετανικό λαό λόγους ώστε να αναμένουν την ραγδαία αύξηση της μετανάστευσης, αντιθέτως αυτό που υποστήριζαν ήταν ότι «κάθε χώρα πρέπει να έχει αυστηρό έλεγχο στην μετανάστευση και η Βρετανία δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό».

Το θέμα είναι γιατί τελικά έγινε αυτό.
Η πολιτική για τη μετανάστευση προήλθε εν μέρει από οικονομικές ανάγκες, αλλά κυρίως για την κάλυψη «κοινωνικών στόχων» της κυβέρνησης.

Ο ένας λόγος θα ήταν η ακμάζουσα οικονομία που δημιούργησε χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, χαμηλά όμως αμειβόμενες, που οι Βρετανοί εργαζόμενοι ήταν απρόθυμοι να καλύψουν.

Ο άλλος και κυριότερος ήταν ο κοινωνικός στόχος. Η μετατροπή της κοινωνικής δομής της Βρετανίας κατά τέτοιο τρόπο που θα είναι ευνοϊκός για το Εργατικό κόμμα. Γιατί οι μετανάστες, και οι απόγονοι τους, είναι πολύ πιο πιθανό να ψηφίσουν το Εργατικό κόμμα παρά οποιοδήποτε άλλο!
Φαίνεται ότι το κίνητρο πίσω από την ανοιχτή πολιτική μετανάστευσης ήταν να αλλάξει η κοινωνική σύνθεση της χώρας, έτσι ώστε να βελτιώσει τις πιθανότητες για την επανεκλογή του το Εργατικό κόμμα. Όπου το κόμμα άρχιζε να χάνει τις δυνάμεις του, χρειαζόταν να βρει περισσότερους Άγγλους ψηφοφόρους. Δεδομένου όμως ότι αυτοί δεν υπήρχαν, θα έπρεπε από κάπου να βρει άλλους!

Δηλαδή ένα πολιτικό κόμμα θέτει τα στενά κομματικά του συμφέροντα πάνω από αυτά της πατρίδας!

Οι ιστορικοί του μέλλοντος, θα πουν κατά πάσα πιθανότητα, ότι το αποτέλεσμα των όσων συνέβησαν στο διάστημα μεταξύ 1997-2010 ήταν, η Βρετανία να γίνει αισθητά διαφορετική χώρα. Θα μπορούσε αυτό να αποδειχθεί καλύτερο, αλλά έχει πολύ μεγάλο κόστος στην κοινωνική συνοχή της χώρας.

Ποτέ ξανά δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανένα πολιτικό κόμμα, η συμμετοχή του σε κοινωνικό μετασχηματισμό της χώρας, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα δικά του συμφέροντα.
Η Βρετανία δεν ανήκει στο Εργατικό κόμμα.

Εφιάλτης

Το πλήρες πρωτότυπο κείμενο στα Αγγλικά βρίσκεται εδώ.

http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_16.html#ixzz0fftVh7PP

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Oλο το χρονικο της συνομωσιας καθως και το ντοκουμεντο της μυστικης εκθεσης που εκθετει το Εργατικο Κομμα:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1249797/Labour-threw-open-doors-mass-migration-secret-plot-make-multicultural-UK.html

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...