14/2/10

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Η ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .

ΔΙΟΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σκέφτομαι μια κίνηση πολιτών ενάντια στην ελλιπή ενημέρωση ή λανθασμένη ενημέρωση ή δεν ξέρω τι άλλο θα λέει ο τίτλος της. Σημασία έχει να πηγαίνει μια επιτροπή εξ ονόματος όλων να διαμαρτύρεται στα φασιστοκάναλα ιδιαίτερα τα κρατικά που εμείς πληρώνουμε.
Πιστεύω ότι θα ήταν σημαντικό να πηγαίνει στους χορηγούς να διαμαρτύρεται για το περιεχόμενο των εκπομπών που αυτοί επιδοτούν θέτοντας θέμα μποϋκοτάζ των προϊόντων τους.
Κακά τα ψέμματα. Το οικονομικό είναι ισχυρότατο χαρτί.
Ας το εκμεταλευθούμε. Εμάς θα ακούσουν. Τι νομίζετε ότι αγοράζουν οι λαθρομετανάστες; Οι Έλληνες είναι οι καταναλωτές τους. Θεωρω σημαντικό η κίνηση πολιτών να ενημερώνει και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ, είναι σημαντικό γιατί θα είναι ένας μοχλός πίεσης. Όταν δουν οι εταιρείες τα κέρδη να μειώνονται θα δεις για πότε θα αναγκαστεί ο κάθε πληρωμένος δημοσιοκάφρος να πει την αλήθεια και την εθνικότητα των δραστών που επιμελώς μας αποκρύπτουν!
Κύριε Χατζάρα,
δρομολογείστε το σύντομα. Δεν έχουμε χρόνο, οι φασίστες βιάζονται να μας καταστρέψουν γι αυτό βάλανε στο παχνίδι την τηλεόραση και γι αυτό πρόσφατα απαγορεύσανε την είσοδο τα blogs από τις δημόσιες υπηρεσίες. Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι δεν έχουν ίντερνετ στα σπίτια τους γιατί εξυπηρετούνται από το γραφείο κατά το ημίωρο διάλειμμά τους που το διαθέτει ο καθένας όπως νομίζει.
Πίεση στους χορηγούς για μη αγορά των προϊόντων τους αν δεν σταματήσουν τις ανθελληνικές εκπομπές.

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...