14/2/10

Καλά Κούλουμα!

Δεν κάνουν ούτε για τις απόκριες τέτοιοι μασκαράδες......

των Δημήτρη Τσαλαπάτη και Κώστα Μπετινάκη


Επιτέλους σωθήκαμε! Είμαστε υπό επιτροπεία! Εύγε Παπακωνσταντίνου. Μπράβο που τα κατάφερες!

Στο δρόμο που χάραξε και μας έβαλε υπό εποπτεία, κι ο Αλογοσκούφης; Τόσο δεξιά και τόσο αδέξια.

Φαίνεται πως τώρα, δικαιώνεται εκείνο το περίφημο «Τι Κωστάκης - τι Γιωργάκης»! Μια κι ο Πρωθυπουργός τους, τούς διόρισε και τους δύο και καθόρισε την οικονομική πολιτική. Βέβαια, ο Αλογοσκούφης μετά μπήκε στο περιθώριο…

Κι εσύ αγαπητέ «κοψοχέρη», εκεί. Να μην σού έχει μείνει χέρι να κόψεις και τα υπόλοιπα. Αλλά καλά να πάθεις

Όχι μόνο επειδή οι προηγούμενοι ήταν σκατά, ούτε επειδή τούτοι, που τους έβγαλες με δέκα μονάδες μπροστά στις εκλογές, σου τρώνε τώρα και το αφορολόγητο. Και όπου να ‘ναι χάνεις το δώρο και την άδεια .

Αλλά, επειδή στις 5 Οκτωβρίου μπορεί να ψώνισες στο πόδι αλλά δεν διάβασες την ούγια στο ύφασμα. Οδός Ερμού (ακόμη και Νίκης γωνία) η αγορά βάζει την βούλα: «Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από το ταμείο (κάλπη)».

Άσε που πάει και το Ταμείο μια και η πράσινη ανάταξη εφαρμόζει-και δεν ντρέπεται- το νόμο Πετραλιά .(Κάτι από Γιαννίτση με Ρέππα σε μπλούζ).

Φουκαρά πελάτη δεν ήξερες, δεν ρώταγες;

Θα μάθαινες έτσι ότι η Δεξιά στην Κοζάνη, είχε πάντα να το λέει για τον μικρό Γιώργο, τ΄ ανηψούδ’ του αείμνηστου «κυρ- Μιχαλάκη» του υπουργού, που πήρε την θέση και το γραφείο του θείου για να βγει.

Θα ήξερες όμως και για τον Φίλιππα που τα κατάφερε να μπει τώρα στο ΠΑΣΟΚ. Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδης όμως είχαν και προίκα αφού τους είχε πάρει δίπλα του, με μεταγραφή, ο Σημίτης.

Τα άλλα ήρθαν μετά τις πυρκαγιές του 2007 , τότε πού ο Βενιζέλος έτρεξε αλλά σκόνταψε στο Ζάππειο, οπότε έμεινε ό Γιώργος και...

Εντέλει φαίνεται φίλε απαρηγόρητε, πως σε έπεισε ο αγώνας του Mega, του Αλαφουζόλ και όλων των αρχόντων των Μαζικών Μέσων Αποχαύνωσης: «φύγε εσύ, έλα εσύ».

Βλέπεις είναι και η δημοσιογραφία σε κώμα, με την ΕΣΗΕΑ οκτώ μήνες στο γύψο και τώρα με την πλειοψηφία των εννέα να προσποιείται την δεοντολογία.
Το σχέδιο εξυπηρετεί όμως κυβέρνηση και εργοδότες για να μην υπάρχει ενημέρωση. Αποφασίζει μια συνιστώσα με «νταβανέλους» από την Βαλτετσίου, με δεκανίκι Γκαργκάνα, τη νταουπαρέα από το «equal» του ΟΚΑΝΑ, (να το παίζει Μανωλάκος) και με αιχμάλωτο το Σόμπολο, ώστε να υπογράφει κάποιος την υποταγή της ενημέρωσης σε αφεντικά και σύριζα στη διαπλοκή.

Μόνο που ο κανόνας λέει πως η διαπλοκή στο τέλος να τρώει τα παιδιά της. Κάθε Ρουσόπουλος, έχει το Βατοπαίδι του, έστω κι αν υπάρχουν κάποια ΜΜΑ που πατάνε σε εκκλησιαστικά χώματα (εντός και εκτός σχεδίου) .

Κι όμως, υπάρχουν κι αυτοί που είναι ικανοποιημένοι επειδή έφεραν στην ΕΣΗΕΑ διοίκηση - μόρφωμα τύπου ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουν καταλάβει ούτε τώρα, τι έρχεται.

Προς το παρόν η πλειοψηφία Σομπολο-Νταβανελο-Νταου, απλώς βγάζει την υποχρέωση, αφού:

-δεν έβγαλε άχνα προχθές πού ό Παπακωνσταντίνου κατήργησε εν ψυχρώ την ενημέρωση. Οι ανακοινώσεις του για την φορο-καταιγίδα ήταν ένας μονόλογος για να μην κάνουν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι και να μην προλάβουν οι εφημερίδες το θέμα, επειδή είχαν κλείσει νωρίς, λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ

- δεν διαμαρτύρεται που η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται από διαρροές σε συντάκτες ...εκλεκτούς του συστήματος, οι οποίες μετά, διαψεύδονται ώστε να... «φταίνε» οι δημοσιογράφοι, με αποτέλεσμα απαξίωση για την ενημέρωση και το επάγγελμα

- αποφάσισε συμμετοχή των δημοσιογράφων στην 24ωρ
Απεργία της ΓΣΕΕ για να μην δείξουν κανάλια και εφημερίδες τις κινητοποιήσεις. Βέβαια τα ραδιοτηλεοπτικά θα παίζουν σήριαλ και κονσέρβες για να μην χάσουν τη ρεκλάμα οι βαρόνοι.

Έχει προηγηθεί η εκχώρηση της ψηφιακής τηλεόρασης στους μεγάλους, χωρίς άδειες με το κόλπο που έφτιαξε ο Ρουσόπουλος και νομιμοποιεί τώρα η Κυβέρνηση με αβάντα ένοχη σιωπή από όλους.

Παρ΄όλα αυτά, μήνες τώρα, ανεβάζουν πάλι, στα τηλεπαράθυρα, το έργο του ΣΥΡΙΖΑ. Κάπου πάει να γίνει μπόλιασμα στο νέο Πασοκ με κουκούλα - λάιτ και να μείνουν οι Αλαβάνοι με τις μικρές συνιστώσες να πετάνε πέτρες. Στο μεταξύ όμως, επενδύουν σε κτίρια για να τους μείνει κάτι εν όψει της ανακατανομής στην επιχορήγηση από την Βουλή.

Υπάρχουν φυσικά, και οι σίγουρα... ικανοποιημένοι, αφού ψήφισαν την αντιπροσωπεία της επιχείρησης που έχει όμως από πολλού χρεοκοπήσει. Μια και εκ του ασφαλούς δεν έχει να προτείνει λύση, αλλά μόνο διαμαρτυρίες και «ανυπακοή». Αν άκουσα καλά, η κα Παπαρήγα λέει πως πρέπει να κηρύξουμε «πόλεμο» στην κυβέρνηση». Θου Κύριε, ανήμερα της «Βάρκιζας». Άσε που τα όπλα παραδόθηκαν εκεί.

Είναι και οι διαμαρτυρόμενοι που το έριξαν στους «Οικολόγους».Τώρα κι αυτοί ψάχνονται, επειδή νόμισαν πως με γλόμπους Αλαφουζόλ,.... λύνεται το πολιτικό πρόβλημα της χώρας.

Κατα τ΄άλλα τρώμε και μπόλικες μερίδες λαϊκο- εθνικισμού, από τους αγαπημένους των πρωινάδικων Ψωμιάδη και Καρατζαφέρη.

Ή μήπως νομίσατε πως αυτή η κυβέρνηση έχει ξεμείνει από κουμπάρους;

Πάντως, ο πρωθυπουργός λέει πως καθιερώνει κίνητρα για να φέρουν κάποιοι πίσω τα λεφτά τους και να γυρίσει το ΜΑΥΡΟ χρήμα από το εξωτερικό. Δεν ακούω όμως κάποιον να πει κάτι, για την πιο γνωστή περίπτωση: Τι θα γίνει με τον συνιδιοκτήτη του «Πρώτου Θέματος» που έκανε βόλτα με εκατομμύρια, ανάμεσα Γαλλία και Ελβετία. Ούτε για το παλάτι του Μίνωα.
Αλλά ποιος θα τολμήσει να βάλει χέρι στους ιδιοκτήτες των ΜΜΑ που χρωστάνε εκατομμύρια και στα Ασφαλιστικά Ταμεία;


Το πολιτικό συμπέρασμα - μέρα που είναι- ταιριάζει απόλυτα :

Αμόλα καλούμπα και μετά κόψε το σπάγγο.......

πηγή http://www.styx.gr/

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο έλληνας έχει γίνει πειραματόζωο.
Οι οικονομικές συνθήκες τον δοκιμάζουν, η λαθρομετανάστευση τον δοκιμάζει, οι γείτονες (βλ. τουρκία, σκόπια) τον δοκιμάζουν, οι σύμμαχοι (ΝΑΤΟ, ΕΕ) τον δοκιμάζουν, oι τραπεζίτες τον δοκιμάζουν, η κυβέρνηση τον δοκιμάζει και όχι μόνο.
Ο δοκιμαστικός σωλήνας έχει μεγάλο μήκος.
Κάθε πρόταση για αντίδοτο δεκτή.
Καιρός για διαμαρτυρία και αντίσταση

Ανώνυμος είπε...

ξεχασατε τa video sto youtube... xthes den egine ekpomph; xtes to sabatobrado....

sory, alla sthn eparxia den pianei bs
kai mono apo youtube mporo na blepo,
to deltio stis 11

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και αρκετό καιρό ακούω τη φωνή σας. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν άλλη μια φωνή διαμαρτυρίας. Μετά κατάλαβα ότι είχα πάρει το σωστό χάπι. Επειδή μου αρέσουν τα χέρια μου, φρόντισα για την αρτιμέλειά μου νωρίς νωρίς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υφίσταμαι τις συνέπειες των αυτοχείρων.


Συζητώντας για πολιτικά θέματα με διάφορους «κοψοχέρηδες» αντιλήφθηκα ότι τους έλειπε η Ενημέρωση και γι’ αυτό, μέσα απ΄ τον πολιτικό τους Λαβύρινθο, τα πολιτικά τους «κουβάρια» ήταν και είναι του μεγέθους : «ακροδεξιέ», «φασίστα» και άλλα τέτοια χαρούμενα.

Αδιαφορώ πλήρως για τέτοιου είδους πολιτικές νίκες σε επίπεδο «καφενείου». Όμως με ενδιαφέρει η Ενημέρωσή τους, γιατί οι συνέπειες από τα νομοσχέδια και τις επιλογές των κρατούντων, είναι οδυνηρές για όλους μας.

Η γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται μια εκστρατεία Ενημέρωσης που να φτάνει όσο πιο μακριά μπορεί. Δεν σας λείπει ούτε η ευφυΐα ούτε το θάρρος. Δεν έχουν όλοι Η/Υ, δεν συντονίζονται όλοι στις σωστές συχνότητες. Το σωστό χάπι μοιράζεται αργά.

Υπάρχει χρόνος ;;


Φως

Ανώνυμος είπε...

Καλά σαράντα και ζωή σε λόγο μας λέω εγώ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΟΣ
Όσοι νομίζατε ότι ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ σ' αυτές τις εκλογές την πατήσατε.
ΣΥΡΙΖΑ ψηφίσατε.
Λυπάμαι, όμως όχι γιά σας, αλλά γιά τους υπόλοιπους(εξαιρούται οι ναρκισσιστές "αριστεροί" και οι συμπολίτες μας που ζουν στο 1917.
ΥΓ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΤΕ ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .

ΔΙΟΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ..ΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ.

ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Η Προδοσία του 1897. Τα Ανάκτορα που ησαν στην υπηρσία των Αγγλων οργάνωσαν την ηττα στην Θεσσαλία και την Ήπειρο για να πάρει ενα μάθημα ο ελληνικός λαός και να μην θέλει την απελευθέρωση των υποδούλων Ελλήνων

 Όλα έγιναν για φύγουν οι  Εθελοντές που είχε στείλει ο Δηλιγιάννης στην Κρήτη. Αρχιστράτηγοε της Προδοσίας ήταν ο διάδοχος Κωνσταντίνος. Κα...