13/2/10

Παράθυρο για τουρκικό εποικισμό της Θράκης ανοίγει η «φιλάνθρωπη» κυβέρνηση

http://kostasxan.blogspot.com/2010/02/blog-post_13.html

•Επιστροφή της ιθαγένειας στους μουσουλμάνους που έφυγαν από τη Θράκη ζητάει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χατζηοσμάν, ενώ ξεχνάει τους έλληνες που εκδιώχθηκαν από την Τουρκία
•Το νομοσχέδιο της νομιμοποίησης της λαθρομεταναστών, στάθηκε η αφορμή της "αίτηση" του μουσουλμάνου κυβερνητικού βουλευτή
•Συνεχίζει η ανεκδιήγητη κυβέρνηση να μην κατανοεί το μέγεθος του σφάλματός της που θα επιφέρει σειρά προβλημάτων εθνικού χαρακτήρα

Ενώ γινόταν συζήτηση στην ελληνική Βουλή στην Επιτροπή του Υπ. Εσωτερικών,
για το νομοσχέδιο που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, με θέμα την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα», άρπαξε την ευκαιρία ο βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και ζήτησε την αναίρεση της απόφασης περί ακύρωσης της ιθαγένειας σε μουσουλμάνους που έφυγαν από τη Θράκη.
Συγκεκριμένα στην ελληνική Βουλή ο μουσουλμάνος κυβερνητικός βουλευτής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, με θέμα την «Πολιτική συμμετοχή ομογενών και αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών που διαμένουν νόμιμα και μακροχρόνια στην Ελλάδα», άδραξε την ευκαιρία και ζήτησε διάταξη που θα αποδίδει την ελληνική ιθαγένεια στους ανιθαγενείς της μειονότητας μέσω της ανάκλησης της απόφασης αφαίρεσής της.
Επικαλούμενος τη διάταξη που αφορά την ελληνοποίηση των παιδιών δεύτερης γενιάς των (λαθρο)μεταναστών, χαρακτήρισε ως «μεγαλύτερα θύματα» τους μουσουλμάνους που έφυγαν –οριστικά- από την Ελλάδα αποδεχόμενοι την απώλεια της ελληνικής υπηκοότητας και ιθαγένειας…!
Ο κύριος Χατζηοσμάν, συμπλήρωσε τα λεγόμενά του, ισχυριζόμενος πως «αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν σε καθεστώς μετανάστευσης χωρίς να το επιλέξουν οι ίδιοι». Μάλιστα, απορίας άξιο είναι πως ο κύριος Χατζηοσμάν θεωρεί πως η Τουρκία δεν αποτελεί χώρα ασφάλειας, λέγοντας χαρακτηριστικά «βρέθηκαν σε ένα καθεστώς που δεν τους παρείχε καμία προστασία και καμία ασφάλεια, εκτεθειμένοι σε πολλούς κινδύνους και πρωτίστως έμαθαν να ζούνε με τον φόβο και την ανασφάλεια»!!!
Ο κύριος Χατζηοσμάν δεν δίστασε να βάλει και τον κατάλληλο συναισθηματισμό στα λεγόμενά του, προσθέτοντας πως «το μοναδικό έγκλημα γι αυτά τα παιδιά ήταν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους (εννοώντας την Ελλάδα), συνήθως χωρίς να έχουν καμία άλλη επιλογή, στην προσπάθεια των γονιών τους να αναζητήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τις οικογένειές τους».
Το καλύτερο, ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, το άφησε για το τέλος, λέγοντας επακριβώς:
«Θέλω στη σημερινή μου παρέμβαση να προτείνω κι εγώ κάτι χρήσιμο που πιστεύω ότι μπορεί να προστεθεί στο παρόν νομοσχέδιο ως συμπληρωματική ειδική διάταξη.
Το άρθρο 19 του Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας το οποίο τέθηκε σε ισχύ το 1955, καταργήθηκε το 1998 χωρίς αναδρομική ισχύ. Το άρθρο αυτό αφαιρούσε αυθαίρετα ιθαγένειες από πολλούς συμπολίτες μας. Θύματά του υπήρξαν κατά κύριο λόγο Έλληνες πολίτες, μέλη της μειονότητας της Θράκης.
Σήμερα πολλοί συμπολίτες μας, μέλη της μειονότητας, υφίστανται καθημερινά τις αρνητικές συνέπειες της απώλειας ιθαγένειας. Πρότασή μου είναι να υπάρξει μία διάταξη η οποία θα αποδίδει την ελληνική ιθαγένεια στους ανιθαγενείς της μειονότητας μέσω της ανάκλησης της απόφασης αφαίρεσης της ελληνικής τους ιθαγένειας.
Πρόκειται για μία άδικη πολιτική που εφαρμοζόταν επί πολλές δεκαετίες, αλλά πρωτίστως πρόκειται για μία πολιτική καταπάτησης θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Είναι άδικο οι συνέπειες αυτής της καταπάτησης να βαραίνουν μέχρι και σήμερα τα θύματα του άρθρου 19. Πρέπει να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα αυτό. Παρακαλώ κύριε υπουργέ να μελετήσετε προσεκτικά την πρότασή μου με την ευκαιρία του παρόντος νομοσχεδίου που αφορά ζητήματα ιθαγένειας».
Σε αυτό το σημείο, όμως θα πρέπει ίσως ο κύριος Χατζηοσμάν να θυμηθεί τα την προεκλογική εκστρατεία και τα λεγόμενα της Ζεϊμπέκ Αϊσέλ, της κοπέλας που επέστρεψε στην Ελλάδα και που έφτασε μέχρι και να διεκδικήσει βουλευτικό αξίωμα (με την ομπρέλα της Νέας Δημοκρατίας) υποσχόμενη πολλά χρήματα, στους Πομάκους της Ξάνθης, ενώ χρησιμοποιούσε την τουρκική γλώσσα (πόσο ελληνίδα είναι άραγε;) προκαλώντας τους έλληνες πομάκους με τον εμφανέστατο τουρκισμό τους.
Προφανώς, ο κύριος Χατζηοσμάν, ονειρεύεται να επιστρέψουν Τούρκοι πολίτες στην Θράκη, όλοι εκείνοι που την εγκατέλειψαν φοβούμενοι για πιθανά αντίποινα από την Ελλάδα, αμέσως μετά το γνωστό πογκρόμ της Κωνσταντινούπολης. Φυσικά, έφυγαν επειδή είχαν σαφέστατους λόγους να αποφύγουν το νόμο λόγω αδικημάτων κατά της Ελλάδας ή λόγω ιδιότυπων συμπεριφορών έναντι συμπολιτών τους. Στο μεγαλύτερο αριθμό τους, οι «εκδιωχθέντες» (αποχώρησαν με την θέλησή τους και ας ισχυρίζονται η Άγκυρα και ο κύριος Χατζηοσμάν οτιδήποτε άλλο…) ήταν άνθρωποι που προκάλεσαν ποικιλοτρόπως στην Θράκη, η οποία ποτέ δεν έπαψε να είναι στρατηγικός στόχος της «μητέρας πατρίδας».
Κλείνοντας, θα ήθελα να απευθύνω μία ερώτηση στον κύριο Χατζηοσμάν, αφού είναι γνωστές οι καλές του σχέσεις με την κυβέρνηση Ερντογάν και οι στενές επαφές που διατηρεί με πλήθος αξιωματούχων της πολιτικής και οικονομικής ζωής της Τουρκίας:
Κύριε Χατζηοσμάν, μπορείτε να υποβάλλετε μία τέτοια πρόταση και στο τουρκικό κοινοβούλιο, αιτούμενος να επιστρέψουν ΟΛΟΙ οι εκδιωχθέντες έλληνες από την Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο, την Τένεδο, τον Πόντο και τις πλούσιες πόλεις της Μικράς Ασίας;
Δεν θα ήταν άσχημο εάν ήσασταν αρκετά «χουβαρντάς» και ζητούσατε και την επιστροφή των περιουσιών όλων αυτών των αδίκως εκδιωχθέντων ελλήνων, των οποίων ο πλούτος και οι ικανότητες έκαναν τον Κεμάλ Ατατούρκ και τους συνεχιστές της πολιτικής του να τρέμουν στην ιδέα πως θα κυβερνούν μία Τουρκία της οποίας πλούτος (άρα και η δύναμη) βρισκόταν στα χέρια των «ρωμιών»…

Κωνσταντίνος

Deltio11. ΠΑΣΟΚ-Τουρκία-Κοινοπραξία

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΩ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

http://antistasi.org/?p=5310

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΤΑΙΝΙΟΥΛΕΣ ΑΤΑΛΑΝΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ, ΜΕ ΘΕΜΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ…. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΚΑΤΙΑΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ ΜΠΟΥΡΚΕΣ … ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ [ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ...ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΥΖΥΓΟ...ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ], ΑΦΟΥ ΑΚΥΡΩΣΑΤΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ….. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ,ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ…..
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΗΔΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ…. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…..

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΠOΥ ΕΝΩ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗΣ……. ΧΘΕΣ 30 ΙΡΑΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ.
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ Η ΝΥΧΤΑ…..

ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ, ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ….ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ……????
ΗΔΗ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ….ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ…..
ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΓΙΣΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ…. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΠΤΗ , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΟΝ ΣΟΟΥ ΓΑΙ ΤΟ……Α…Ο ΤΟΥΣ
ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ,ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…. ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΚΗ ΦΡΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ…..ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ…..

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΙΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ 21 ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΥΣ ΟΡΟΥΣ…

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ,ΤΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ….Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ….ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

ΣΗΚΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ… ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…… ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

Η ΤΩΡΑ ,Η, ΠΟΤΕ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ….ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ
ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ …..ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ….. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ…….
ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

ΥΓ
ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΑΙΝΙΟΥΛΕΣ , ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΣΕ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ,ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΚΕΦΑΛΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ……
ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΑΧΘΟΥΝ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Ανώνυμος είπε...

KATI EIΠΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ...ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ

Φως είπε...

Σε μια χώρα που η διαφορετική άποψη προκαλεί συγκρούσεις και όχι έναυσμα για εποικοδομητικό διάλογο….

Σε μια χώρα που οι κυβερνήτες της, δεν δίνουν σημασία στις αγωνίες του λαού της…


Σε μια χώρα που η σοφία και η σύνεση ανήκει αποκλειστικά μόνο στους κυβερνήτες….


Σε μια χώρα που η οικονομία προέχει της Πατρίδας….


Σε μια χώρα που το παρελθόν των κυβερνήσεων, δεν πείθει τους λαούς για το μέλλον…


Σε μια χώρα που ο λαός δεν οδηγείται αλλά φέρεται…


Σε μια χώρα που η νεολαία εξεγείρεται μόνο όταν το άδικο έχει επώνυμο….

Σε μια χώρα που ο λαός της διαδηλώνει συχνά για προβλήματα που απασχολούν άλλες χώρες και σπάνια για την δική του….



Σε μια χώρα που εμπιστεύεται την εικόνα και όχι την λογική….



Σε μια χώρα που προτιμά να εκτονώνεται παρά να δημιουργεί….



Σε μια χώρα που αλλάζει χωρίς ποτέ να το έχει ζητήσει ….


Σε αυτή τη χώρα,
μόνο ο Θάνατος χαμογελάει


Σε αυτή τη χώρα,
μόνο οι Νεκροί αντιστέκονται


Σε αυτή τη χώρα,
ΜΟΝΟ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.



Από Φως

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,
ο καιρός πλησιάζει που θα επιστρέψουν οι Έλληνες στην εξουσία και αυτό θα συμβεί μέσα από τα ερείπια της σοσιαλδημοκρατίας (USA style) λόγω της διεθνής κρίσης.

ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε έτοιμοι και πιο έξυπνοι από τον αντίπαλο και την 5η φάλαγγά του. Έγινε μια καλή αρχή την προηγούμενη εβδομάδα παρόλες τις αντιξοότητες. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη και να συσπειρώσουνε τους Έλληνες γύρω από πατριωτικά κινήματα όπως η Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας. Χωρίς να θέλω να κάνω το σοφό την άλλη φορά χρειάζεται να γίνει μια καλή και μελετημένη κίνηση-διαμαρτυρία χωρίς να το περιμένει το Σύστημα του Τζέφρυ. Η τακτική του hit and run tactics είναι πιο προτιμητέα εφόσον δεν έχουμε προπύργια όπως οι ΣυριζοΠασόκοι με το δήθεν άσυλο τους.

Δίνοντας μικρές μάχες (βλέπε παλιά βουλή) και κερδίζοντάς τες ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ σιγά σιγά, έτσι ώστε όταν προκύψουν οι συγκυρίες να μπορέσει ο ΛΑΟΣ μας να δώσει το μεγάλο παρόν και να μας εμπιστευθεί.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...