9/2/10

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΩΝ ΧΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΩΝ»

«ΠΟΝΤΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ»
ήταν το θέμα που ανέπτυξε στο κοινό της Πτολεμαΐδας ο Γνωστός για τους αγώνες του για την καθιέρωση της 19ης Μαΐου ως ημέρας μνήμης του ποντιακού Ελληνισμού Μιχάλης Χαραλαμπίδης ο οποίος ήταν...

προσκεκλημένος στην εκδήλωση του συλλόγου Ποντίου Πτολεμαΐδας. Παράλληλα στην διάρκεια της εκδήλωσης ο κύριος Χαραλαμπίδης τιμήτικε για την προσφορά του στο ποντιακό στοιχείο και την αναγνώριση της γενοκτονίας, από την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριε χατζαρα

Εχουμε γινει ανεκδοτο ως χωρα.θα μας καταστρεψουν.

δειτε εδω απο δημοσιευμα της καθημερινης οι ιδιοι οι εκπροσωποι των αλλοδαπων ομολογουν μονοι τους οτι η χωρα εχει γινει αντικειμενο διαφημισης απο την μαφια σε πακισταν- μπαγκλαντες που διαφημιζουν ΣΕ ΜΜΕ την χωρα μας ως ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ?

ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

http://aggeloiellas.blogspot.com/2010/02/blog-post_09.html

http://3.bp.blogspot.com/_82t8ZjzbJcw/S3FFbGf3yuI/AAAAAAAABzQ/HXJuaoCNjmM/s1600-h/kathimerini2.jpg

υγ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΡΑΒΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΞΕΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι...βρε αγόρι μου...που είσαι...που σε είχανε θαμμένο οι τενεκέδες..

Πάρτους παραμάζωμα....


Υ.Γ.
Να μια φωνή ΠΑΣΟΚ...καθαρή ΠΑΣΟΚ..από τα παλιά..που χρειάζεται και στα καινούργια..

Ανώνυμος είπε...

μιχαλη εμπρος
για καινουριο ξεκινημα