4/2/10

Ποιοί είναι οι “ξένοι σωτήρες” του ΓΑΠ;

http://olympia.gr

Παραμένει πιστός ο ΓΑΠ στις προεκλογικές του εξαγγελίες. Βήμα προς βήμα, έχοντας την πραγματική ηγεμονία σε βουλή και ΜΜ”Ε”, υλοποιεί το σχέδιο δράσης του αδιαφορώντας για τις όποιες αντιδράσεις ακόμα και αν συνοδεύονται από ισχυρές πλειοψηφικές τάσεις του εκλογικού σώματος. Νέο κρούσμα, οι “σωτήρες της αλλοδαπής” που πλέον αποτελούν οργανικό κομμάτι της “Νέας Διακυβέρνησης”. Όλως τυχαίως, διαθέτουν πανομοιότυπα χαρακτηριστικά που θα σας εκπλήξουν…

Ο υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, αναλαμβάνει τον συντονισμό της Επιτροπής για τον Εκσυγχρονισμό της Λειτουργίας της Κυβέρνησης, η οποία θα επικουρείται από τους ακόλουθους διεθνείς εμπειρογνώμονες:

- Jeoff Mulgan, τ. Επικεφαλής Στρατηγικού Σχεδιασμού, Γραφείου Πρωθυπουργού, Ηνωμένο Βασίλειο. Ποιός είναι ο κύριος; Μα φυσικά θαμώνας των Τουρκικών φόρουμ με τους βαρύγδουπους τίτλους περί “κοινωνικής αναπτυξης και προόδου”. Το “Ευρωπαϊκό” πρόσωπο της Τουρκίας που κύριοι σαν τον Mulgan προσπαθούν απεγνωσμένα να φτιασιδώσουν, να μας το φορτώσουν και έπειτα να την “κάνουν” διακριτικά:

Θιασώτης όπως άλλωστε και ο ΓΑΠ, της γενοκτονίας των Σέρβων στο Κοσσυφοπέδιο, της Ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας και άλλων ανθρωπιστικών ανησυχιών.
Δυστυχώς, οι συμπατριώτες του δεν φαίνεται να τον εκτιμούν παρά τα χαρίσματα του. Αφήστε που ξεχάσαμε το κυριότερο. Ο άνθρωπος, είναι… Τροτσκιστής! Ναι, το ΠΑΣΟΚ έχει φαίνεται κάπου κρυμμένο στο καταστατικό του ένα αδιόρατο διαχρονικό χρέος, να βολέψει κάθε Τροτσκιστή του πλανήτη στην Ελλάδα. Με χρήματα βεβαίως του κασίδη.

Όσοι αμφιβάλλετε, ρωτήστε κάποιον παλαιότερο να σας πει για τις περιπέτειες του Λαλιώτη στην κλαδική των Εξαρχείων και πως ξάφνου η δημοσιογραφία γέμισε με …Τροτσκιστές που μεγαλουργούν ακόμα και σήμερα. Ντρέπονται βέβαια λίγο τα παιδιά, σαν τον Οικονομέα που κάνει τον …ανήξερο όταν “σπιτώνει” κάποιον δημόσιο υπάλληλο – τροτσκιστή για να πει τον πόνο του. (όχι, ο Κορκολής δεν είναι τροτσκιστής).

Πάμε στο δεύτερο μεγαθήριο:

- Leif Pagrotsky, Βουλευτής, πρώην Υπουργός Βιομηχανίας & Εμπορίου, Σουηδία.
Θυμάστε τον Σουηδό ΥΠΕΞ που υποστήριζε με πάθος τα δίκαια της Τουρκίας επειδή είχε… μετοχές σε Τουρκικές εταιρείες; Θαυμάστε τον άξιο συμπατριώτη του.
Θιασώτης της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ, αλλά με ιδεολογικό υπόβαθρο! Η οικονομία μπορεί να αμβλύνει διαφορές όπως Θρησκεία, παράδοση κλπ!

Δεν αφήνει όμως απ’ έξω ούτε και τις άλλες “Βαλκανικές” χώρες (βλ. Σκόπια).

Οι κακές γλώσσες στη Σουηδία επίσης λέγουν για μία πολύ περίεργη ιστορία που είχε οργανώσει, σχετικά με μία μεγάλη χορηγία συστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικής υποδομής της κυβέρνησης του Βορείου Ιράκ (Κουρδιστάν). Ποιός νομίζεται ότι ανέλαβε την εκτέλεση του έργου; Μα φυσικά Τουρκική εταιρεία πληροφορικής! Εκτός από την περίεργη διαχείριση του χρήματος, δεν είναι επίσης περίεργο ότι το νευραλγικό “δώρο” της Σουηδίας το οποίο είναι εξέχουσας σημασίας για την ίδια την ασφάλεια της χώρας (Κουρδιστάν) να αναλαμβάνει να το εκτελέσει… Τουρκική εταιρεία; Αυτό ούτε εμείς δεν το έχουμε κάνει (ακόμα)!

- Roger Wilkins, Γενικός Γραμματέας της Γενικής Εισαγγελίας της Κυβέρνησης της Αυστραλίας, Ειδικός Σύμβουλος του Αυστραλού Πρωθυπουργού, Kevin Rudd.

Μην σας παραξενεύουν οι τίτλοι. Εδώ μιλάμε για έναν ειδικό αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με πολύ συγκεκριμένα σχέδια. Όπως ο ΓΑΠ και οι προαναφερόμενοι, πάλεψαν για να εξαφανιστούν οι κακοί Σέρβοι από την Βοσνία και το Κόσσοβο (ακόμα βέβαια υπάρχουν στον πλανήτη), όχι όμως από χόμπυ. Μετά την λήξη των βομβαρδισμών του Κοσσόβου, ήταν σύμβουλος της οργάνωσης Campaign Against Genocide, η οποία αφού “εγκαλούσε” φιλικά τις ΗΠΑ επειδή άργησαν να επέμβουν στην Βοσνία και στο Κόσσοβο γιατί (άκουσον – άκουσον) δεν είχαν έγκαιρα την διεθνή στήριξη, προσφέρθηκαν να κάνουν αυτοί μία επιτροπή ώστε να δίνουν τα απαραίτητα νομικά και άλλα επιχειρήματα για τέτοιες μελλοντικές επεμβάσεις. Με το αζημίωτο φυσικά:

Για Ελσίνκι και συναφή “φυστίκια”, δεν το συζητάμε, πρωτεργάτης. Ας ελπίσουμε ότι στην περίπτωση μας θα δείξει κατανόηση λόγω της κρίσης αλλά και της Αναδουλειάς που μαστίζει τον “κλάδο” μέχρι την επόμενη μειονότητα που θα θελήσει να ξεφορτωθεί την πλειονότητα που την “καταπιέζει” (μακρυά από μας…).

- Richard Parker, Λέκτορας Δημόσιας Πολιτικής, Σχόλη Διακυβέρνησης, Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

“The Muslim Sunrise (in plateia Attikis;)”. Χωρίς άλλο σχόλιο.

- Kevin Featherstone, Καθηγητής Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών στην Έδρα Ελευθέριος Βενιζέλος και Διευθυντής του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE

Ο άνθρωπος αυτός είναι πραγματική εξαίρεση. Με ψυχρό μάτι έχει εντοπίσει τα τρωτά του πολιτικοοικονομικού συστήματος στην Ελλάδα. Επίσης είναι φιλέλληνας (ελπίζουμε κορδιάλης και όχι λόγω της “έδρας”). Είναι μία πολλά υποσχόμενη επιλογή, ελπίζουμε ολόψυχα να προσφέρει. Για τους υπόλοιπους ήδη αναρωτιώμαστε για τον ρόλο που θα διαδραματίσουν
.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

Ακολουθεί είδηση από ιστολόγιο "ΜΕΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΗΣ"
την οποία ανάρτησε και το ιστολόγιο
ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ και παρουσίασε το περιοδικό ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.
Στη Μερόπη είχαμε τις προάλλες απόπειρα βιασμού εξάχρονου από Πακιστανό...
Άραγε, ποιός έκαψε την Ελλάδα?



18
ΙανΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ: IBRAHIM PROJECT
Posted by ΚΡΕΣΦΟΝΤΗΣ in Επικαιρότητα


Αποκάλυψη ΣΟΚ!
Πριν λίγες μέρες αναρωτηθήκαμε μέσα από το ιστολόγιό μας, γιατί επιλέχτηκαν οι στάχτες της Μερόπης Μεσσηνίας να εγκατασταθούν εκατοντάδες λαθρομετανάστες Αφγανοί και Πακιστανοί αμέσως μετά τη φονική πυρκαγιά που κατ' έκαψε το χωριό τον Αύγουστο του 2007, αφού στη πραγματικότητα πρόκειται για ένα φτωχό γεροντοχώρι χωρίς καμιά πιθανότητα εξεύρεσης εργασίας, τονίζοντας το πλιάτσικο και τις λεηλασίες στις οποίες προβαίνουν καθημερινά.
Την απάντηση την πήραμε και είναι άκρως σοκαριστική!
Τόσο οι πυρκαγιές του 2007 όσο και η μαζική εγκατάσταση των μουσουλμάνων στη περιοχή, είναι μέρος οργανωμένου σχεδίου από εξ ανατολών ισλαμικών κέντρων συνεργαζόμενων με μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και με εκτελεστικά όργανα τους αντεξουσιαστές. Το επιχειρησιακό σχέδιο φέρει την κωδική ονομασία "Ibrahim project" λόγω της ίδιας καταστροφής, στην ίδια περιοχή (Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία), από τον Ιμπραήμ Πασά της Αιγύπτου το καλοκαίρι του 1827 κατά τη διάρκεια της Ελληνικής επανάστασης, και του σχεδίου του να μεταφέρει Σλάβους μετοίκους για έλλειψη κοινωνικής συνοχής.
Την συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη, έκανε πρώτος ο ιστότοπος serbianna στις 9-12-2008, και ακολούθως το πλέον έγκυρο και έγκριτο περιοδικό σε θέματα εθνικής ασφάλειας "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ" (τεύχος Φεβρουαρίου 2009) στο οποίο θα βρείτε τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας.
Η στενή συνεργασία του αντεξουσιαστικού χώρου και της άκρα αριστεράς με ισλαμικά κέντρα για κοινό μέτωπο δεν είναι καινούργιο "φρούτο".
Οι Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, αποκάλυψαν το 2006 οτι οι ανωτέρω ομάδες της Ιταλίας είχαν θέσει σε εφαρμογή σχέδιο συνεργασίας με ισλαμιστές εξτρεμιστές για "κοινό αγώνα". Την είδηση δημοσίευσαν οι Ιταλικές εφημερίδες.
Στο Παρίσι, στο εμπορικό κέντρο printemps στις 14 του Δεκέμβρη αποκαλύφτηκαν εκρηκτικά, των οποίων την ευθύνη ανέλαβε ομάδα Αφγανών.
Τις ίδιες μέρες στην Αθήνα κατά τα επεισόδια, οι περισσότεροι συλληφθέντες ήταν Αφγανοί και Πακιστανοί λαθρομετανάστες και ας θυμηθούμε τη δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα όταν μίλησε για "Ταλιμπάν κουκουλοφόρους".
Οι καταστροφικές φωτιές του καλοκαιριού του 2007, οι ορδές των λαθρομεταναστών που κατά κύματα μας καταφτάνουν καθημερινά, τα έκτροπα του Δεκέμβρη του 2008 και η συνέχεια που αναμένουμε, είναι ζήτημα πολιτικό, και απαιτούνται ευφυείς κινήσεις από πολιτικούς ηγήτορες όλων των κομματικών αποχρώσεων που διατελούν σε παρατεταμένη περίοδο αφασίας...


Πηγές: serbianna, Περιοδικό: ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ (διαβάστε το!)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ


Είχαμε υποσχεθεί ότι θα επανέλθουμε με νεώτερες ειδήσεις για την υπόθεση του λαθρομετανάστη, επίδοξου δολοφόνου, και παρ’ ολίγο δραπέτη των φυλακών, Χιλιανού Navardo Pedro. Σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2010, επρόκειτο να δικαστεί από το Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αριθμός πινακίου 17, κτίριο 2, ύστερα από προθεσμία που είχε ζητήσει κατά αυτόφωρη διαδικασία, για ορισμένα από τα ποινικά αδικήματα που διέπραξε. Δεν χρειάζεται να σας πω την συνέχεια, σίγουρα την μαντέψατε.

Δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο Έτσι ο μάρτυρας κατηγορίας αστυνομικός , ο Εισαγγελέας και ο Δικαστής περίμεναν αδίκως την αυτού εξοχότητα Navardo Pedro. Τον άνθρωπο που αν και λαθρομετανάστης, επίδοξος δολοφόνος, και παρ’ ολίγο δραπέτης των φυλακών, προσκύνησαν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του κάθε κακοποιού, η ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του υπουργείου υγείας για να του ζητήσουν συγγνώμη, να του προσφέρουν πολιτικό άσυλο και …..επικουρική προστασία για….. ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά και την ελευθερία του, επειδή κάποιοι «κακοί» αστυνομικοί τον εμπόδισαν να αποδράσει.


http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_7758.html

Ανώνυμος είπε...

O Leif Pagrotsky τόσο Σουηδός όσο και η Αφρο Αλ Ψώλεχ

είναι...http://news.ronatvan.com/2009/06/06/jewish-media-influence-in-scandinavia/

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!!

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΕ !!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΕΙΔΗΣΗ???????
ΓΕΩΡΓΙΕ !!!!!ΕΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ !!!!
ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ????
ΕΜΕΙΣ ΦΥΓΑΜΕ ΝΩΡΙΣ ΓΕΩΡΓΙΕ !!!!!
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΙΜΙΩΝ!!!!Η ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΕΩΡΓΙΕ!!!!ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ.. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΕΩΡΓΙΕ!!!!!!!

ETHEROVAMON

ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΓΕΩΡΓΙΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΑ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚ ?????? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ???? Θ Α Σ Α Σ Π Α Ρ Ο Υ Μ Ε Μ Ε Τ Ι Σ Π Ε Τ Ρ Ε Σ !!!!!!!
ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ Π Λ Ε Ο Ν .

ΑΝΤ(ΕΠΙΘΕΣΗ) ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Χθες, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ κ. Γιώργος Παναγιωτακόπουλος σε δήλωσή του στην Ιπποκράτους υποστήριξε ότι «εφαρμόζεται η πιο σκληρή και ανελέητη νεοφιλελεύθερη πολιτική από το 1974 και μετά και μάλιστα χωρίς να φαίνεται διέξοδο στην κρίση». Σημείωσε ότι «όταν ο ελληνικός λαός στενάζει και οι τραπεζίτες χαίρονται, λυπάμαι αλλά κάτι δεν πάει καλά», ενώ κατέληξε ζητώντας από τον Πρωθυπουργό «να αφουγκραστεί περισσότερο την κοινωνία, παρά τις φωνές των συνεργατών του».

Ανώνυμος είπε...

Aπό που θα τους πληρώνει αυτούς που θέλει να καλέσει; Προφανώς όχι από την τσέπη του αλλά από την άδεια τσέπη του Έλληνα. Είμαι περίεργος όμως να δω πως θα το μεθοδεύσει γιατί μισθοί στο Δημόσιο χωρίς την έγκριση της Βουλής δεν μπορούν να δίνονται σε κανένα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ