4/2/10

Είδηση από το μέλλον

ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ :

Νέο Δελχί
Πηγή http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_04/02/2010_322219

Η Μπο, η φυλή που ζούσε κάποτε στα νησιά Ανταμάν και Νικομπάρ της Ινδίας, περνά πλέον στην Ιστορία μετά το θάνατο του τελευταίου μέλους της, ανακοίνωσε η MKO Survival International που παρακολουθεί τους λαούς που χάνονται.

Η Μπόα Σίνιορ, η οποία πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία περίπου 85 ετών, ήταν το γηραιότερο μέλος της ομάδας των φυλών του Ανταμάν, η οποία περιλάμβανε κάποτε δέκα διαφορετικές φυλές, ανάμεσά τους και η Μπο, αναφέρει η οργάνωση Survival International.

Η Μπόα Σίνιορ ήταν επίσης ο τελευταίος άνθρωπος που μιλουσε τη γλώσσα των Μπο.

Η μάλλον άγνωστη φυλή ζούσε στα νησιά Ανταμάν εδώ και περίπου 65.000 χρόνια, ως απόγονος ενός από τους αρχαιότερους πολιτισμούς στη Γη, εκτιμούν οι ανθρωπολόγοι της Survival International.
«Με το θάνατο της Μπόα Σίνιορ και την εξάλειψη της γλώσσας Μπο, ένα μοναδικό τμήμα της ανθρώπινης κοινωνίας είναι πλέον μόνο μια ανάμνηση. Η απώλεια της Μπόα μας υπενθυμίζει ότι δεν πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί το ίδιο και με τις άλλες φυλές των νησιών Ανταμάν» δήλωσε ο διευθυντής της Survival International Στίβεν Κόρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Απόψε: Τα ρωσικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κρασνοχορέβκα στηνΛΔ Ντόνετσκ

Οι Στρατιωτικοί ανταποκριτές μετέδωσαν ότι   ρωσικός στρατός διέσπασε τις γραμμές   άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας μεταξύ του  ...