13/2/10

ΕΛΛΑΣ. Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΕΧΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ 12 ΕΤΗ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΙΡΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠΌ ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟ.

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΦΓΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΟΥΝ

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΤΕ.

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ.

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΖΕΤΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΤΕ

ΕΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΣΑΙ και ακόμα....

- ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΊΘΑΛΨΗ
- ΚΑΡΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
- ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
- ΜΙΑ ΘΕΣΗ (ΜΑΥΡΗΣ) ΕΡΓΑΣΙΑΣ
- ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
- ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ
- ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ Η ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ
- ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.
(Το μουσουλμανικό νεκροταφείο σας κατασκευάζεται με χορηγία του παπα-Λιάπη).

mafiatours & Co Inc.
Πληροφορίες κα ΜΙΤ και κον ΑLEVI(ζατο)

ΠΑΣΟΚ-ΜΑΦΙΑ-ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη για την απειρία μου. Ποιος είναι ο παπα-Λιάπης;
Επίσης μια επισήμανση: ξεχάσατε να γράψετε ότι αν διασχίσετε παράνομα τα αλβανικά σύνορα θα φυλακιστείτε και θα επακολουθήσει βιασμός ή και ευνουχισμός. Αυτό έπαθαν δυο Έλληνες ψαράδες πριν χρόνια (όχι πολλά) όταν ο καιρός τους πέταξε στις βορειοηπειρωτικές ακτές οι οποίες τελούν υπό αλβανική κατοχή.

Ανώνυμος είπε...

«Ο Χριστόδουλος λείπει από την Ελλάδα» λέει ο π. Θωμάς Συνοδινός
Εθνικός Κήρυκας - Θεόδωρος Καλμούκος
http://www.ekirikas.com/article.cfm?article_id=57946
Ο πρωτοπρεσβύτερος Θωμάς Συνοδινός ήταν ο πλέον στενός, αφοσιωμένος και έμπιστος συνεργάτης, ο πρωτοσύγκελος του αείμνηστου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστοδούλου, τον οποίον υπηρέτησε πιστά και αφοσιωμένα μέχρι την τελευταία εκείνη στιγμή που ο μεγάλος αυτός Πρωθιεράρχης και Έλληνας, ο Χριστόδουλος, έκλεισε τα μάτια του για πάντα στις 28 Ιανουαρίου του 2008.

Πριν λίγες μέρες, ο π. Θωμάς βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες προσκεκλημένος στο Πρόγευμα Προσευχής του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, στην Ουάσιγκτον, ενώ στη Νέα Υόρκη επισκέφτηκε τους συντοπίτες του Αμοργιανούς και αγαπητούς του φίλους.
Μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» για πρώτη φορά μετά το θάνατο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, αναφέρθηκε σε πολλές γνωστές και άγνωστες πτυχές του Προκαθημένου, ο οποίος σημάδεψε την Εκκλησία, την Ελλάδα και τον Ελληνισμό παντού εντός και εκτός συνόρων της Ελλάδος.

«Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια και βεβαίως ο ανθρώπινος πόνος μπορεί να αμβλύνεται με την πάροδο του χρόνου, δεν έχει πάψει όμως να είναι ακόμα πόνος και θα είναι πάντοτε για έναν άνθρωπο που με ανέδειξε, τον αγάπησα, του συμπαραστάθηκα με όλη τη δύναμη της ψυχής μου και πιστεύω ότι ήταν ένας πολύτιμος θησαυρός για την πατρίδα μας», είπε ο π. Θωμάς.
Και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι λείπει ο Χριστόδουλος από την Ελλάδα, λείπει η φωνή του, ο δυναμισμός του, η παρουσία του, λείπει το χαμόγελό του αν θέλετε»[…]
[…]Όλον αυτόν τον καιρό ο Αρχιεπίσκοπος προετοιμαζόταν ψυχικά και είχε υποστεί όχι απλώς την καλήν αλλά την αρίστη αλλοίωση. Πάντοτε πίστευε στον Θεό, αλλά κι εμείς οι άνθρωποι που ήμαστε κοντά του, καταλάβαμε με την αρρώστια του, το πόσο βαθιά πίστευε στο Θεό και πόσο αγαπούσε την πατρίδα μας.
Θυμούμαι τις τελευταίες μέρες πριν τον θάνατό του, είχε πάει ο τότε πρωθυπουργός ο κ. Καραμανλής στην Τουρκία, κι όλο το απόγευμα είχε μία ανησυχία και περίμενε να δει τις ειδήσεις. Τον ρώτησα 'γιατί είστε τόσο ανήσυχος σήμερα, πονάτε;', και μου είπε, 'όχι, θέλω να δω πώς θα πάει ο Καραμανλής στην Τουρκία. Θα θέσει με δυναμισμό τα Εθνικά μας θέματα; Θα πει για το Κυπριακό; Τηλεφώνησε σε παρακαλώ στον Ρουσόπουλο να μάθεις τι έγινε, πώς πήγε;'. Τηλεφωνήσαμε κι όταν του είπα ότι όλα πήγαν καλά, εκείνο τα βράδυ κοιμήθηκε ευχαριστημένος, έφαγε μάλιστα και δύο αυγά βραστά.

Ένας άνθρωπος που ξέρει ότι τον τρώγει ο καρκίνος, ότι φεύγει, να έχει τέτοια έννοια για το πώς θα πάει το ταξίδι του Πρωθυπουργού της χώρας αντιλαμβάνεστε την αγάπη του γι' αυτόν τον τόπο. Ο Χριστόδουλος «πάντοτε ανησυχούσε για την πορεία του Έθνους και λυπούμαι διότι πολλές φορές παρεξηγήθηκε από τους ανθρώπους μας, οι οποίοι θα τον θυμηθούν».

«Είχε συγχωρήσει τους πάντες, δεν είχε μνησικακία για κανέναν ακόμη και εκείνους που τον είχαν πικράνει βαθύτατα». Επιβεβαίωσε, πως ο Χριστόδουλος «ήθελε πολύ να έλθει στην Αμερική για να συναντήσει τους ομογενείς διότι τους αγαπούσε και θυμάστε πόσες φορές είχε συζητήσει με τον κ. Διαματάρη και με σας πόσο τον ενδιέφερε το θέμα της διατήρησης της ελληνικής γλώσσας την οποία μαζί με την Ορθοδοξία θεωρούσε ως δύο σημαντικές βάσεις για να αποφευχθεί ο αφελληνισμός των επερχομένων γενεών».[…]

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...