13/2/10

Ακου Ρουφιανάκο....

Η Βλακεία ευδοκιμεί και παρά τοις Έλλησι

……ίσως να είναι μεν «ανθρώπινο δικαίωμα» να είσαι μαλάκας όχι όμως και το να είσαι ρουφιάνος

Διάβασα στο Taxalia, την επιστολή ενός "συμπολίτη" μας.
«Είμαι (μαλάκας ;) Έλληνας και (δυστυχώς !) κατάγομαι από γενιές ηρώων». έγραφε. ( Οι συμπληρώσεις δικές μου).
Και συνέχιζε: «Θέλω να έρθουν να μας ελέγξουν έμπειροι ειδικοί έστω του εξωτερικού ( τι άλλο θέλει να του κάνουν δεν το διευκρινίζει ), γιατί του εσωτερικού απέτυχαν παντελώς. Θέλω να έρθουν να βάλουν μια σειρά στα δημοσιονομικά μας γιατί αυτοί που εξέλεξα δεν ήταν ικανοί. Θέλω να επανεκπαιδευθούν όσοι του δημοσίου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα δεν έχουν ουσιαστικό αντικείμενο. Ναι, θέλω οι υπόλοιποι που περισσεύουν να απολυθούν. Θέλω να καταργηθούν όλα τα επιδόματα των ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων. Θέλω να καταργηθεί ο 14ος μισθός ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων».

Ξέχασε να γράψει, «θέλω να κάνουμε την κρίση ευκαιρία».

Βέβαια, αφού στο διαδίκτυο κυκλοφορεί πολύ «κουκούλα», το κείμενο θα μπορούσε να είναι «επαγγελματικό», και σαν τέτοιο, θα ήταν μια προσπάθεια πλύσης εγκεφάλου.

Εάν όμως εκφράζει την πραγματική βούληση ενός αδύναμο εγκεφάλου αποδεικνύει ότι η Βλακεία ευδοκιμεί και παρά τοις Έλλησι.

Τα 120 δις του χρέους δεν τα χρωστάει η χώρα μας γιατί δεν τα δανείστηκε ποτέ. Είναι λογιστικό χρέος.

Ο υπερήφανος συμπολίτη μας, είτε είναι λαμόγιο του χρηματοπιστωτικού κυκλώματος, είτε έχει κάποιο μαγαζάκι. Και φοροδιαφεύγει, κλέβει ΦΠΑ, και πουλάει κινέζικα των 5 ευρώ για 50.

Αν είναι λαμόγιο των «αγορών» μιλάει εκ μέρους των αφεντικών και περιμένει νέα Deals.

«Θα δουλέψω και θα αγωνιστώ για να βγούμε από την εσωτερική μας κρίση», γραφει ο μαλάκας. Αν είναι μαγαζάτορας, θα το κλείσει το μαγαζί, ακόμα και αν το έχει ανοιχτό 24 ώρες, γιατί οι πελάτες του δεν θα έχουν χρήματα για να τους τα κλέψει «αγωνιζόμενος».Η «κρίση», δεν είναι και δεν ήταν ποτέ εσωτερική.

«Και δε φοβάμαι γιατί ξέρω ότι η Ελλάδα θα συρθεί από τα μαλλιά στη μεταμόρφωσή της. Θέλει δε θέλει. Θέλετε δε θέλετε. Θέλουμε δε θέλουμε. Μεταμόρφωση τώρα»,καταλήγει .

Σε ποια κατεύθυνση η μεταμόρφωση δεν λέει ο ηλίθιος. Αλλά με το σύνθημα «Μεταμόρφωση τώρα» , μας αποκαλύπτει ότι είναι επαγγελματίας. Οπότε χαράμι πήγαν τα λεφτά που τον πλήρωσαν.

Και αποκαλύπτεται, ότι «δεν κατάγεται από γενιές ηρώων», αλλά από τίποτα ντονμέδες της Θεσσαλονίκης, κανένα «σαράφη» της Σοφοκλέους, η τίποτα « κορίτσια που είχαν πρώτα Γερμανούς, που είχαν πρώτα Ιταλούς, και μετά Εγγλεζάκια με κοντά παντελόνακια».

Άλλος χουντικός ηλίθιος ,καταριέται τον Καραμανλή, γιατί δεν άφησε τον «καλό Ανδρεάδη» να κυβερνά την Ελλάδα, και τον Ανδρέα Παπανδρέου, γιατί αύξησε τα εισοδήματα των φτωχών Ελλήνων. Σε τέτοιτους ηλίθιους, δεν φταίει το τραπεζικό Καρτέλ, δεν φταίει η Siemens, δεν φταίνε οι αγορές, αλλά η αναδιανομή του εισοδήματος.
Ελπίζω αυτόν, να τον ληστέψουν Αλβανοί της Αμερικανικής Αποστολής,για να βάλει μυαλό στα γεράματα.

Σπύρος Χατζάρας


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το taxalia δημοσιεύει το e-mail του
γιατί δεν του στέλνεις το άρθρο σου;
spiliopoulosmarios@yahoo.com

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ Ο JEFFRY ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.... ΜΕΤΑΠΡΑΤΑΚΟ ΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, ιδού ένα προχθεσινό αποδεικνύει ότι και οι νόμιμοι αλλοδαποί είναι εγκληματίες:


Αθήνα, Ελλάδα 11/02/2010 19:38 (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ένας διαρρήκτης έχασε τη ζωή του και ένας τραυματίστηκε σε τροχαίο, μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Ένας διαρρήκτης νεκρός και ένας ακόμα βαριά τραυματισμένος είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος μετά από άγρια καταδίωξη τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ύψος των Θερμοπυλών.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δύο Αλβανοί 22 και 28 ετών διέρρηξαν σπίτι στο Μώλο Φθιώτιδας, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ενοίκους και τράπηκαν σε φυγή. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και λίγο αργότερα περιπολικό της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων εντόπισε το αυτοκίνητο των δραστών, μάρκας "Αλφα Ρομέο" και άρχισε καταδίωξη κατά μήκος της εθνικής οδού, αλλά οι δύο Αλβανοί κατάφεραν να διαφύγουν τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στον κόμβο Θερμοπυλών επιχείρησαν να μπουν στο χωριό, αλλά λόγω της υπερβολικής ταχύτητας το αυτοκίνητο χτύπησε στις διαχωριστικές μπάρες και εκσφενδονίστηκε σε απόσταση 150 μέτρων με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.

Ο οδηγός σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ ο συνοδηγός αν και βαριά τραυματισμένος σύρθηκε μέχρι τη διαχωριστική νησίδα για να κρυφτεί, αλλά τον βρήκαν οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Στην έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ένα πιστόλι και μία γεμιστήρα με 13 σφαίρες, ενώ στην τσέπη του νεκρού οδηγού βρέθηκαν χρήματα που είχαν αρπάξει από το σπίτι στο Μώλο.

Όπως προέκυψε οι δύο Αλβανοί βρίσκονταν νόμιμα στη χώρα μας και είναι μόνιμοι κάτοικοι Αθήνας.

Από την Αστυνομία ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες ενέργειες.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΜΕ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ?


Τις "βάφτιζαν" Ελληνίδες και τις έβγαζαν στην πορνεία


Αναγνώριζαν ως δικά τους ανύπαρκτα παιδιά για να νομιμοποιούν στην Ελλάδα Ρωσίδες, τις οποίες εξέδιδαν σε οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη!


http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1147943

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΛΛΙΑ: Ψηφίστηκε νόμος απαγόρευσης κυκλοφορίας ασυνόδευτων παιδιών το βράδυ, λόγω επικινδυνότητας. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

13/02/2010
Υπέρ της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των παιδιών τη νύχτα, τάχθηκε η Γαλλία
Μόνο συνοδεία των γονιών τους θα μπορούν να κυκλοφορούν τη νύχτα τα παιδιά κάτω των 13 ετών.
Παρίσι: Διάταξη με την οποία καλούνται οι νομαρχίες να επιβάλουν απαγόρευση της κυκλοφορίας τη νύχτα στα παιδιά κάτω των 13 ετών, ψήφισε την Πέμπτη το γαλλικό Κοινοβούλιο.

Η σχετική διάταξη δίνει τη δυνατότητα στους νομάρχες να απαγορεύσουν την κυκλοφορία στα παιδιά από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί με το σκεπτικό ότι «η παρουσία τους σε δημόσιους χώρους τη νύχτα, χωρίς τη συνοδεία των γονέων τους (...) θα εξέθετε σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία, την ασφάλεια, την εκπαίδευση ή την ηθική τους».

Η διάταξη υιοθετήθηκε στο πλαίσιο της συζήτησης που διεξάγεται για το νομοσχέδιο περί εσωτερικής ασφάλειας, το οποίο προβλέπει διάφορα μέτρα, μεταξύ των οποίων και την ανάπτυξη της παρακολούθησης μέσω καμερών.

Τα κόμματα της αριστεράς διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το άρθρο αυτό, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για «καθαρή φιγούρα» αφού οι δήμαρχοι των πόλεων έχουν ήδη το δικαίωμα να αποφασίζουν εάν θα απαγορεύουν την κυκλοφορία των ανηλίκων.

«Είναι πολύ σοβαρό γιατί αφήνει να εννοηθεί πως η αστυνομία, όταν βλέπει ένα παιδί 13 ετών μόνο του τη νύχτα δεν κάνει τίποτα», είπε η Σαντρίν Μαζετιέ, βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

«Δίνετε μια καταστροφική εικόνα της αστυνομίας: κανείς αστυνομικός δεν αφήνει να περιπλανιέται ένα παιδί μόνο του. Προκαλείτε τη διάσταση μεταξύ των πολιτών και αυτών που είναι εντεταλμένοι να τους προστατεύουν», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχόλιο: Πολυπολιτισμικότητα δεν επιθυμούσατε διακαώς; Η Γαλλία μια χώρα με πρόσφατο αποικιοκρατικό παρελθόν, αφού «ενσωμάτωσε» εκατομμύρια λαού από τις πρώην αποικίες της, τώρα λίγα χρόνια μετά το πλήρως αποτυχημένο πείραμα ενσωμάτωσης, αναλαμβάνει υπό το βάρος της αυξημένης εγκληματικότητας, βαριά αστυνομικά μέτρα, που καταστέλλουν ως ένα βαθμό δικαιώματα κατοχυρωμένα από παλιά στον ελεύθερο κόσμο και που έχουν να κάνουν με την ελεύθερη διακίνηση των πολιτών!
Στην Ελλάδα, που στην νεότερη ιστορία μας δεν υπήρξαμε αποικιοκράτες, δεχόμαστε τις ίδιες συνέπειες ίσως αργότερα και τα ίδια νομοθετήματα, λόγω της ΛΑΘΡΟεισαγωγής ψευτομεταναστών-εποίκων...
Ενώ όλοι «κόπτονται» για τα δήθεν ανθρώπινα δικαιώματα των ΛΑΘΡΟ κανείς δεν δείχνει να νοιάζεται για την περίπτωση που εφαρμοστούν κι εδώ αποφάσεις περιορισμού των ελευθεριών μας, που απορρέουν από την ύπαρξη τεραστίου αριθμού λαθρομεταναστών και κατακόρυφης αύξησης της εγκληματικότητας!!!
ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ

Εφιάλτης

Διαβάστε περισσότερα: http://3fialtis.blogspot.com/2010/02/blog-post_7846.html#ixzz0fQwvbToj

Ανώνυμος είπε...

πες τα μπας και βάλουμε μυαλό.....
Έλληνες Ξυπνήστε!!
Μας δουλεύουν άγρια

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο στο in.gr η είδηση ότι Ουκρανός σκότωσε στον αστυνομικό πέρυσι δεν αναφέρει πουθενά εθνικότητα... του δράστη.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1106039&lngDtrID=244

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ