6/2/10

Φαντάρους κηπουρούς θέλει ο νέος (πράσινος) Πατριωτισμός

Σε Ένοπλες Δυνάμεις ..."δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν", έχουν εξελιχθεί οι ελληνικές δυνάμεις ασφάλειας έναντι έξωθεν απειλών:
"Και δενδροφύτευση κάνουμε" (!) ενημερώνει το ΓΕΕΘΑ, το οποίο φυσικά εκτελεί διαταγές άνωθεν:
"Οι Ένοπλες Δυνάμεις ανταποκρινόμενες σε πρωτοβουλία δενδροφύτευσης που θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή Σχιστού Δυτικής Αττικής την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου θα συμμετέχουν με δύναμη 83 ανδρών", αναφέρει η σχετκή ανακοίνωση!

"Και γιατί μόνο δενδροφύτευση;" λέμε εμείς.

Οι δρόμοι της Αθήνας και των συνοικιών είναι γεμάτοι σκουπίδια που χρειάζονται οδοκαθαριστές οι οποίοι συναντώνται πλέον σπανιότερα στους δρόμους και από κόκκους χρυσού. Είναι μία θαυμάσια ευκαιρία οι Ένοπλες Δυνάμεις να αξιοποιηθούν σε ένα ακόμα κοινωνικό έργο.

Επίσης τα στρατόπεδα στην Αττική μπορούν να ανοίξουν και να δέχονται ...άπορους και μετανάστες στους οποίους θα παρέχουν τροφή και στέγη.

Ακόμα, σε δύο μήνες ανοίγουν οι πλαζ της Αττικής και ολόκληρης της Ελλάδας και πρέπει να καθαριστούν από τα σκουπίδια που ξέβραζε το κύμα ένα ολόκληρο χειμώνα.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό των παραλιών.
Φυσικά υπάρχει και το κορυφαίο θέμα της ..."οπτικής ανάπλασης" των πόλεων που είχε προτείνει ο Καλατράβα το 2004, με το βάψιμο των παλαιών κτιρίων και πολυκατοικιών.
Μπορούν να ξεκινήσουν να βάφουν τις πόλεις.
Ειδικά οι πιλότοι της Π.Α., οι οποίοι λόγω των περικοπών στα καύσιμα τα τελευταία χρόνια έχουν περιορίσει τις ώρες πτήσης στο μισό και δεν έχουν τι να κάνουν, μπορούν να αξιοποιηθούν κοινωνικά με πολλούς τρόπους....

Φυσικά κορυφαία στιγμή της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελεί μέχρι σήμερα η..."αποστολή αυτοκτονίας" των αλεξιπτωτιστών στην Κηφισιά, στις αρχές Ιανουαρίου 2002 όταν με ειδική διαταγή στάλθηκαν ... με πλήρη εξάρτηση (!) να σπάσουν τους πάγους που είχε προκαλέσει ο ξαφνικός χιονιάς στα πεζοδρόμια της πόλης, όπου ήταν αδύνατον να κινηθούν με ασφάλεια οι προύχοντες των Βορείων Προαστείων.
Defencenet

ΔΕΛΤΙΟ11.Ηρθε πάλι η ΕΔΑ, τριαλαριαολαλά, καθάρισε τα δέντρα, τριάλαριαλα (+Λάκης Καραλής)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οδηγίες δια την αποφυγή του να βρεθείτε κρεμμασμένος από την γραβάτα σας σε μία λάμπα του δρόμου.

1.Θητεία 20 μήνες.
2.Πιο εντατική και σκληρή εκπαίδευση. Εκμετάλλευση των ικανοτήτων των στρατευμένων.
3.Αυξηση ποσοστού επί του ΑΕΠ των εξοπλισμών.Σωστές Αγορές.
4.Ανάπτυξη Πολεμικής Βιομηχανίας.
5.Κατανόηση εκ μέρους της Ελλάδας, της Ελληνικής Κοινωνίας, ότι χωρίς "όπλο" στον χώρο που τις έλαχε από την Ιστορία να ζει, είναι να γίνει η Πόρνη της Περιοχής.
6.Κατανόηση εκ μέρους της Ελληνικής Ελίτ, ότι κανένα Έθνος δεν επιβίωσε με Συνθήκες,Συμμαχίες, και καλές προθέσεις ΜΟΝΟ.
7.Πρωτίστως επιβιώνουν δια της Ισχύος.Η Ισχύς εξασφαλίζει την Ειρήνη.Ίσως σε 1000 χρόνια αυτό να αλλάξει.Ας μην ζουν μερικοί να να βρισκόμαστε 1000 χρόνια μετά.



Αυτά σε άμεσες ενέργειες.

Ανώνυμος είπε...

Αν το ελληνικο κρατος με τον ΓΕΣ και το Υπ.Εθ.Α. του θελουν τον στρατο να κανει τον πυροσβεστη, τον οδοκαθαριστη, τον γεωπονο, τον τροχονομο και οτι αλλο τους ερθει στο μυαλο, ας τον κανουν επαγγελματικο!

Ετσι κι αλλιως βασανιζεται τοσος κοσμος για το τιποτε. Τσαμπα χρονο χανουν οι κληρωτοι, χρηση οπλων και εκγυμναση σωματος δεν κανουν, συνορα δεν φυλανε, γιατι οπως βλεπετε ολοι, γινεται στην χωρα το μπατε σκλυλοι αλεστε, απλα τους υπηρετες των καραβαναδων αναγκαζονται να κανουν. Και φευγουν ενα σωρο δις για εξοπλισμους, οπως υποβρυχια που γερνουν και αεροπλανα που πεφτουν... Οφελος μηδεν και για τους μεν και για τους δε.

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....