6/2/10

Όλοι στις 3.00 στην Λαοσύναξη στην Παλιά Βουλή

ΟΧΙ στην Εξουσία των Εργολάβων

Το σημερινό συλλαλητήριο, να το καταλάβουν όλοι, δεν στρέφεται κατά των μεταναστών που αναζητούν καλύτερη ζωή.
Κατά της εξουσίας στρέφεται που δημιούργησε αυτή την κατάσταση. Πραγματικότητα και αλήθεια είναι ότι η παρουσία των φθηνών εργατικών χεριών μόνο το καπιταλιστικό σύστημα ευνοεί.
Τι θέλει να εκπέμψει, λοιπόν, κυρίως, ο Έλληνας που αντιδρά;

«Καταλαβαίνουμε, κύριοι του κεφαλαίου, του παγκοσμίου εμπορίου και της κερδοσκοπικής παγκοσμιοποίησης ότι αν θέλατε θα μπορούσατε να δημιουργήσετε τις συνθήκες ώστε οι μετανάστες να πολεμήσουν στις πατρίδες τους για μια καλύτερη ζωή. Αυτό που κάνετε όμως τώρα, εφαρμόζοντας το σχέδιο της πολτοποίησης των λαών με μοναδικό σκοπό σας τον καταναλωτισμό και την υπερκατανάλωση των προϊόντων των υπερατλαντικών εταιριών σας, ΔΕΝ το δεχόμαστε!»

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων που αντιδρά δεν αποτελείται από επιτιθέμενους ρατσιστές. Από αμυνόμενους αποτελείται. Και θα χαλάσει τα σχέδια της νέας τάξης.
Παρά τις επιθέσεις στην αξιοπιστία της χώρας αυτή την περίοδο, η Ελλάδα μπορεί να στείλει το μήνυμα της αντίστασης σε όλο τον κόσμο.

Η σημερινή συγκέντρωση δεν είναι ψευτοπροοδευτικών, ψευτοαριστερών.
Δεν καθοδηγείται από αόριστες θεωρίες. Είναι πραγματικά επαναστατική. Κατά του κεφαλαίου επιτίθεται, κατά του υπερκαταναλωτικού μοντέλου. Η κινητήριος δύναμη των αντιδρώντων από εκεί πηγάζει. Οι μετανάστες-εισβολείς είναι η αφορμή.

Εni Macedonia

ΔΕΛΤΙΟ11. Ψευτοπροοδευτικοί, ψευτοαριστεροί, ψευτοαντιρατσιστές, όλοι τρόφιμοι των επιχορηγήσεων και των δωρεών ,των Σαουδαραβικών Ταμείων και της σιωνιστικής Αnti-Fa

Όλοι στις 3.00 μμ. στην Λαοσύναξη στην Παλιά Βουλή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ...


Ο "ΣΕΡΙΦΗΣ" ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ... ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ!...


Πολύ κακιά συνήθεια. Όποτε κατεβαίνει από τα Βόρεια Προάστια στο Κολωνάκι (αυτό συμβαίνει συνήθως κάθε Σάββατο) τρέχουν μπροστά του δυο φουσκωτοί οι οποίοι με σφυρίχτρες(!) εμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι να παρκάρει ή να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητο ο οδηγός του Πατέρα! Σήμερα σταμάτησαν την κυκλοφορία στην Πατριάρχου Ιωακείμ σφυρίζοντας... στους οδηγούς αυτοκινήτων και μηχανών. "Τι είστε εσείς και κόβετε την κυκλοφορία σφυρίζοντας;", τον ρώτησε ένας οδηγός μηχανής. Τι το ήθελε; Παραλίγο να τον πλακώσουν στο ξύλο! "Φύγε από εδώ ρε μην σε κάνουμε μαύρο" τον προειδοποίησαν οι φουσκωτοί. Τα ξέρει αυτά τα καμώματα του... σερίφη Πατέρα ο Μ. Χρυσοχοίδης; Ή μήπως θέλει το... απαραίτητο υλικό από εμάς;

http://fimotro.blogspot.com/2010/02/blog-post_8272.html

Ανώνυμος είπε...

Α! ΜΕΡΟΣ.
Ανακοίνωση για Μεταναστευτικό από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης
4 Φεβρουαρίου 2010
[http://www.antibaro.gr/node/1142]
Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με την Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, πραγματοποιήθηκε σήμερα ημέρα Τρίτη της 26 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 8:00 μμ στο Σταθάκειο Κέντρο της Ομοσπονδίας ανοικτή πανομογενειακή συγκέντρωση με θέμα τις εθνικές επιπτώσεις του προτεινόμενου από την ελληνική κυβέρνηση νομοσχεδίου το οποίο προβλέπει τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες.
Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν και ανέλυσαν προσεκτικά τις απόψεις της ομιλήτριας κ. Αικατερίνης Λιβάνη, καθώς και τις παρεμβάσεις του συντονιστή της εκδήλωσης Δρα. Χαράλαμπου Β. Βασιλειάδη και αφού παρενέβησαν με ερωτήσεις, σχόλια και προτάσεις κατέληξαν στο εξής ψήφισμα.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Οι συμμετέχοντες στην προαναφερόμενη ανοικτή πανομογενειακή συγκέντρωση, όλοι Έλληνες στη καταγωγή που ζούμε στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, άνθρωποι που νοιαζόμαστε για την πατρίδα μας αν και ζούμε μακριά της, άνθρωποι που υπηρετούμε την πατρίδα μας εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια και που θυσιαζόμαστε για αυτή όταν κληθούμε, καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα και αιτήματα:

1.Σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία είναι απαραίτητο να υπάρχει ισορροπία -σε εύρος και συσχετισμούς-μεταξύ των δικαιωμάτων που παρέχει η πολιτεία (και πρέπει να απολαμβάνει κάθε πολίτης) αλλά και των υποχρεώσεων που του επιβάλλει. Σε αντίθετη περίπτωση, οι κοινωνίες οδηγούνται στα άκρα είτε της απολυταρχίας και της σκλαβιάς, είτε της αυθαιρεσίας και της αναρχίας.

2.Ζούμε στις ΗΠΑ, την πρώτη χώρα που θεμελιώθηκε πάνω στις δημοκρατικές αρχές και εμπνεύστηκε από τις μεγάλες αξίες της –αρχαίας αλλά και σύγχρονης- Ελλάδος, της πατρίδας μας, και νιώθουμε έντονη την ανάγκη να σεβόμαστε την ανθρώπινη ύπαρξη και να στηρίζουμε τις θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου.

3. Νιώθουμε, όσο λίγοι τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, νόμιμοι ή μη, μιας και όλοι είμαστε μετανάστες ή γόνοι μεταναστών στις ΗΠΑ και βιώσαμε παρόμοιες καταστάσεις.

4. Κρίνουμε απαραίτητο η ελληνική πολιτεία να προστατεύει όλους τους μετανάστες, ακόμη και τους παράνομους, και να εντάσσει στο δυναμικό της όσους από αυτούς αποτελούν ωφέλιμη και δημιουργική συνιστώσα της γενέτειράς μας, παρέχοντας τους το δικαίωμα της νόμιμης εργασίας με όλες τις αμφίδρομες δεσμεύσεις που απαιτεί κάτι τέτοιο.

5. Ωστόσο, είμαστε εναντίον της μαζικής και με συνοπτικές διαδικασίες χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμους και μη μετανάστες στη χώρα μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ήμασταν εξίσου αντίθετοι και με μαζικές απελάσεις ή όποιες άλλες προθέσεις ή πράξεις που θα έπλητταν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ευημερία σε εθνική κλίμακα.

6. Κρίνουμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν μπορεί να αποτελεί απλά μια διαδικασία της κρατικής μηχανής και μάλιστα μιας μηχανής που δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την αποτελεσματικότητα της, που συχνά «εμπνέεται» από κομματικές κατευθύνσεις και που «ταλαιπωρείται» από τακτικές εκλογικές αναμετρήσεις.

7. Είναι γνωστό ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν μπορεί να προκύψει απλά από την ψήφιση ενός σχετικού νόμου τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι τα μέλη της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας ψηφίζουν κατά βούληση ... των πολιτικών τους αρχηγών απαξιώνοντας έτσι οι ίδιοι τον σπουδαίο και διακριτό ρόλο που τους ανέθεσε το ελληνικό σύνταγμα με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση για Μεταναστευτικό από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης

Β! ΜΕΡΟΣ.

8. Κρίνουμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν εμπίπτει στα πλαίσια της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πιστεύουμε ότι ο έλεγχος, η καταγραφή και η έκδοση «πράσινης» κάρτας νομίμου παραμονής σε πρώτη φάση θα συνέβαλε αποτελεσματικά στη προστασία αυτών των ανθρώπων και στη συνέχεια, μέσα από μια μακροπρόθεσμη εθνική μεταναστευτική πολιτική, την ένταξη όσων πληρούν κάποιες ουσιαστικές προϋποθέσεις στην ελληνική πολιτεία.

9. Κρίνουμε ότι το ζήτημα της χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας και της κατάρτισης μεταναστευτικής πολιτικής θα πρέπει να αντιμετωπισθεί σαν εθνικό και να ζητηθεί μια ευρύτερη συναίνεση εντός και εκτός του κοινοβουλίου. Διαφαίνεται ότι η φιλοσοφία του προτεινόμενου νομοσχεδίου διίσταται (ίσως και να αντιτίθεται) κατά πολύ του κοινού λαϊκού αισθήματος με κίνδυνο τη δημιουργία ανατρεπτικών και ρατσιστικών δυναμικών αλλά και τάσεων διάσπασης και τριβής μέσα στην ελληνική κοινωνία.

10. Η σπουδή της ελληνικής κυβέρνησης να ψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο με επείγουσα προτεραιότητα, καταμεσής μάλιστα μιας τεράστιας και πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης και χρηματοπιστωτικής απαξίωσης που διέρχεται, κατά γενική ομολογία, η πατρίδα μας, μας δημιουργεί εύλογα πολλά ερωτηματικά, ακόμη και υποψίες. Είναι αλήθεια τόσο επίκαιρο και επείγον τον εν λόγω ζήτημα; Ποιος θα είναι άραγε ο αντίκτυπος στην εθνική και θρησκευτική ταυτότητα και ομοιογένεια των Ελλήνων; Θα διακυβευτούν το εθνικό φρόνημα και η ορθόδοξη πίστη μας; Θα επιφέρει αλλοίωση του εκλογικού σώματος, προς όφελος ενός ή δύο συγκεκριμένων κομμάτων;
Σε μια εποχή που οι θέσεις εργασίας είναι ελάχιστες και η ανεργία καλπάζει, ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στα ασφαλιστικά ταμεία και στα κρατικά ταμεία ανεργίας και επιδομάτων; Συμφωνούμε ότι «ο φόβος είναι κακός οδηγός», αλλά δεν φοβόμαστε. Το να επεξηγούμε τα πάντα κάτω από το πρίσμα της ξενοφοβίας είναι υπεκφυγή και όχι αντιμετώπιση. Ο Έλληνας δεν φοβήθηκε θεριά, τώρα θα φοβηθεί; Το να αναφερόμαστε σε ανθρώπους που «η ανέχεια και ο πόλεμος τους στέρησαν την πρώτη τους πατρίδα» αποτελεί απόπειρα παραπλάνησης του κόσμου, θίγοντας τις ευαίσθητες χορδές ανθρωπιάς του Έλληνα, προβάλλοντας μια περιορισμένη μα τραγική κατηγορία των μεταναστών και όχι μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη διάσταση του ζητήματος.

Δυστυχώς εκτιμούμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας θα επιδράσει αρνητικά, έως και καταλυτικά, με συνέπειες απρόβλεπτες και ίσως μη –αναστρέψιμες.

11. Τελειώνοντας αναρωτιόμαστε γιατί το ελληνικό κράτος, αν ήθελε πραγματικά να «τακτοποιήσει» εκκρεμότητες, δεν φρόντισε με την ίδια σπουδή να ικανοποιήσει το πάγιο αίτημα της ελληνικής διασποράς για χορήγηση δικαιώματος ψήφου στις χώρες που κατοικούν τα μέλη της; Στο κάτω-κάτω εμείς οι απόδημοι Έλληνες (απεξαρτημένοι από ρουσφέτια, πακέτα και επιδοτήσεις) θα ψηφίζουμε με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την προοπτική του ελληνικού έθνους. Έτσι δεν πρέπει;

12. Κρίνουμε ότι η λαθρομετανάστευση και το προτεινόμενο σχέδιο νόμου είναι ο Δούρειος Ίππος της άλωσης του Ελληνισμού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Δημήτριος Καλαμαράς Esq- Πρόεδρος
Πέτρος Γαλάτουλας-Γενικός Γραμματέας

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα, διαβάστε ένα σχόλιο από την ιστοσελίδα της Αφροδίτης Αλ Ψωλέχ και κάντε νέο συκώτι από τα γέλια. ΑΝ μή τι άλλο, το κορίτσι είναι τίμιο και δημοσιεύει και τα υβριστικά σχόλια!!

05 Φεβρουαρίου 2010 3:01 μ.μ.
Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Μωρή Ψώλα (ως γνωστόν εξεδώθης-λαϊκιστί εκπορνεύθης-σε τσοντοπεριοδικά επί χρήμασι, δηλαδή είσαι μία κοινή πουτάνα, και στη χώρα σου η ποινή σου θα ήταν: ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ, αφού πρώτα θα σε είχαν θάψει ζωντανή μέχρι τη μέση), δεν χόρτασες να παίρνεις τσιμπούκια από τους αραπάδες και τους Αφγανούς;;;; Τόσο πολύ τους θέλεις;;;; Να σου φέρουμε όσους θέλεις εκεί στο σπίτι σου να περνάς καλά, να τους ταΐζεις, να τους κοιμίζεις και να τους κάνεις ό,τι άλλο θέλεις....

05 Φεβρουαρίου 2010 3:46 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστός μας μας είπε ότι της άφησε σχόλιο σχετικά με το που βρίσκουν τα λεφτά τόσες χιλιάδες ευρώ οι λαθρομετανάστες και δίνουν στο δουλεμπορικό για να περάσουν τα σύνορα και ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ.
ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
ΑΦΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...