15/2/10

Εμπρός για την Νέα Εποχή

Η Ελλάδα , ο Ελληνικός λαός και το Έθνος, δεν μπορούν να περιμένουν. Δεν υπάρχει πια χρόνος.

Το 43% του ελληνικού λαού τον εμπιστεύθηκε, (ελλείψει άλλης επιλογής),για αρχηγό των Ελλήνων, αλλά εκείνος έκλεισε συμβόλαιο για εκπρόσωπος του ΔΝΤ και της Goldman Sahs στην Ελλάδα.
Διάλεξε!
Αντί ηγέτης των Ελλήνων, δερβέναγας της Χούντας των Τραπεζιτών. Μίλησε το αίμα και το DNA.
Λίγο πριν την γενικευμένη εξέγερση, το οργανωμένο ΠΑΣΟΚ πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Εδώ και τώρα απαλλαγή από τους Yorgos & Co,το Συριζοπασοκ, και τα Σημιτολαμόγια.
Διώξτε τον και διώξτε τους!
Η «άλλη πλευρά», έχει κάνει ήδη το καθήκον της. Έστειλε και τον Καραμαν-Αλή και την Dora στο απομαχικό Ταμείο.
Η δύο ,από τις τρεις δυναστείες πήγαν στον διάολο. Επείγει να πάει μαζί τους και η τρίτη Οικογένεια.
Η Ελλάδα , ο Ελληνικός λαός και το Έθνος, δεν μπορούν να περιμένουν. Δεν υπάρχει πια χρόνος.
Βάλτε τον Κακλαμάνη μεταβατικό πρόεδρο-πρωθυπουργό, βρέστε τα με τον Σαμαρά, και κάντε μια κυβέρνηση Εθνικής Λαϊκής Ενότητας, για τα επόμενα τρία χρόνια.
Για την Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Η Πατρίδα Ενώνει. Εμπρός για την Νέα Εποχή!

Κάτω η Χούντα των τραπεζιτών και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Σπύρος Χατζάρας

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο κάλεσε τους όλους αυτούς στο Blue Sky και να γράψουν επίσης τις απόψεις τους στο Blog και εμείς.... να τους απαντήσουμε δεόντως με το ...βαμβάκι και να τους θέσουμε ευθέως τις ερωτήσεις μας. Επίσης να βοηθήσουμε όλοι στην συλλογή όλων των αντιφατικών δηλώσεων που έχουν κάνει γιά να δειχτεί ότι είναι ψεύτες. Τέλος ψάξε αν είναι αλήθεια οι δηλώσεις του Γιούνγκερ από όπου φαίνεται ξεκάθαρα το ότι μόλις βγήκε ο Giorgos άρχισε το θέατρο με τις δηλώσεις τους κι αυτός πρόθυμος υλοποιεί αυτά που μας λέγαν τα κανάλια από το 2000.
http://www.mecanopolis.org/?p=13805&type=1
ΥΓ
Το ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΊ ΣΕ ΠΑ$ΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα ο Απόστολος Κακλαμάνης είναι ο πλέον κατάλληλος και πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Δεν πάει άλλο. Να μην αρχίσουμε να λέμε πάλι που είναι ένας λοχίας ρε παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο καλή σου μέρα,
εκτιμώ ότι δεν έχει γίνει αρκετή "κουβέντα" για τους λαθρομετανάστες που νομιμοποιήθηκαν επί Σκανδαλίδη και αργότερα επί Παυλόπουλου. Όλοι αυτοί (πόσοι ακριβώς άραγε;) εψήφισαν στις τελευταίες εκλογές μονοκούκι με το γνωστό αποτέλεσμα. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να δεχτώ αβασάνιστα ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, λησμονώντας την απέχθειά τους στο πρόσωπο του μη Έλληνα που δεν μπορούσε να εκφραστεί για χρόνια στη γλώσσα την ελληνική. Δεν ξεχνώ άλλωστε τη σχετική δήλωση του προσκυνημένου Άντριου Άθενς της υποτιθέμενης Ομογένειας των ΗΠΑ που εκσόμισε ένα περίπου χρόνο πριν την εκλογική νίκη του Καραμανλή το 2004: "ή επόμενη κυβέρνηση θα είναι της Νέας Δημοκρατίας, ο μεθεπόμενος όμως πρωθυπουργός θα είναι American Citizen"!

Ανώνυμος είπε...

Πες τα βρε ήρωα Χατζάρα!!!
Η καλύτερη λύση για να βγει η χώρα αναίμακτα από την κρίση.
ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Εκφραζεις απόλυτα ενα μεγαλο μερος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Δεν ειχαμε αλλη επιλογή και για αυτό μας προεκυψε Γιωργάκης

Ανώνυμος είπε...

"Βάλτε τον Κακλαμάνη μεταβατικό πρόεδρο-πρωθυπουργό, βρέστε τα με τον Σαμαρά, και κάντε μια κυβέρνηση Εθνικής Λαϊκής Ενότητας, για τα επόμενα τρία χρόνια."

Η πιο σοβαρή πρόταση που έχει ακουστεί εδώ και καιρό!

Ανώνυμος είπε...

"Το 43 % του Ελληνικού Λαού τον εμπιστεύθηκε" ...
Δεν επέστη ο χρόνος της αποκαλύψεως και της εν λόγω εβραϊκής πουστιάς, ως προς το ποσοστόν το οποίον λαμβάνουν τα Κόμματα εν ταις εκλογαίς ; ...
Οι εγγεγραμμένοι ήσαν 9.933.385.-
Έλαβεν το ΠΑΣΟΚ 3.012.373.-
Συνεπώς, έλαβεν το 30,33 % των εγγεγραμμένων !!!
(Και ουχί του Ελληνικού Λαού, εις τον οποίον περιλαμβάνωνται και οι ανήλικοι. Εάν, επομένως, αναφερθώμεν εις Ελληνικόν Λαόν, τότε το ποσοστόν μειώνεται έτι περισσότερον ...)
Το 30,33 %, λοιπόν, των εγγεγραμμένων έλαβεν το Κυβερνών Κόμμα και, εν ονόματι του 1/3 τούτου εκ των εγγεγραμμένων, Κυβερνά (συμφώνως προς τας επιθυμίας της ... φυλής του)το εν λόγω ... φουκαροειδές ... !!!
OΑΡΧΑΙΟΣ

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής στο Ρίμινι κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό χρυσό στους Κρίκους. Επτά φορές πρωταθλητής Ευρώπης

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ