2/2/10

Mega Ανατροπή

Καλά που δεν σπάσατε την τηλεόραση.Γιακουμάτος:Η ΝΔ δεν διαφωνεί.Οι νεοδημοκράτες;
Αλ ψωλέχ,Μπίστης,και (Γαλιλαίος) Μαργαρίτης για τα μπάζα.Ο Χιτλερικός Σκανδαλίδης , έλεγε ψέματα, ότι θα δόσουν μόνο 65000 ιθαγένειες .Έδινε εξετάσεις.Καλά να πάθουν οι Πασόκοι ,που τον ψήφισαν.Ας πρόσεχαν.
Μπράβο και πάλι μπράβο στον Πλεύρη και τον Άνθιμο.

Όλοι το Σάββατο στις 3 στα Προπύλαια.Για να τους πούμε τη δική μας γνώμη.
-Η "Γιοχάννα" τους να ψηφίζει στην Νιγηρία της.
Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα,

για πρώτη φορά αναφέρθηκε από το ΜΕΓΑΛΟ κανάλι η επιτροπή εθνικής σωτηρίας. Την αναφορά την έκανε η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ μεταξύ άλλων κινήσεων οι οποίες θεωρούνται αντιρατσιστικές (κατ΄ αυτήν)!!!!

Από ότι φαίνεται ο τζέφρυ και τα τσιράκια του είναι αμετανόητοι για το Λαθρονομοσχέδιο. Το πολύ σε τρεις εβδομάδες θα περάσει. Το πιο ανησυχητικό είναι η ανύπαρκτη στάση της ΝΔ (και του Σαμαρά) που φαίνεται να είναι υπνωτισμένη (από τι άραγε;) και να μην αντιδρά.

Καλό κουράγιο στον αγώνα μας. Αυτή θα είναι πρώτη μέρα που ακουστήκαμε σε πανεθνικής εμβέλειας κανάλι!!!

Ανώνυμος είπε...

αφιερωμενα στους αλητες της ανατροπης

75% των Αλβανών θέλουν "Μεγάλη Αλβανία"

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/02/75.html


http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/02/blog-post_5692.html

"Προοδευτικοί" εκπαιδευτικοί

Φιλόλογος που υποχρέωσε μαθητές να γράψουν το ρήμα «είμαι» στα Αλβανικά

Alexandros είπε...

το αστειο ειναι οτι εδειξαν δημοσκοπισεις απο ψηφοφορους ΟΛΩΝ των κομματων και ΟΛΟΙ ηθελαν να γινει δημοψηφισμα... μεχρι και οι του Συριζα οι ψηφοφοροι ΗΘΕΛΑΝ δημοψηφισμα σε ποσοστο 56%..!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν χάσει την επαφή με την πραγματικότητα!!

Ανώνυμος είπε...

Αφού αφήσανε οι ψηφοφόροι του δικομματισμού την οποιαδήποτε Αλ Σαλέχ να αποφασίζει για το μέλλον των παιδιών τους καλά να πάθουν. Είναι πιο πολύ υπεύθυνοι από τους πασόκους και νεοδημοκράτες που κλεβουν 35 χρόνια. Καλά να πάθουν που το πιο επικίνδυνο νομοσχέδιο όλων των εποχών που θα μας οδηγήσει σε ένα νέο μεσαίωνα έγινε ΄πεδίο βολής φτηνό που ασκούνται βρίζοντας ξένοι φαντάροι΄. Μόνο ο πρετεντέρης κράτησε τα προσχήματα για φαντάσου!. Τραγικοί ιδίως ο Μπίστης έκανε σα σχολιαρόπαιδο που θέλει να πει το ποίημα του. Τραγικοί και επικίνδυνοι.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΟΥΝ ΑΠΛΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιακουμάτος να διαγραφεί. Δεν έχει θεση στη ΝΔ. Να πάει να κάνει κόμμα με τη Ντόρα και το Σύριζα.

Ανώνυμος είπε...

bale ayta ta ntokimanter os anarthsei na ta dei o kosmos please

Secret Illuminati New World Order World War 3 Martial Law Plan Leaked 2012

http://www.youtube.com/watch?v=xn28RvxRkCA&feature=related

Police State 2000:Urban Warfare Training {by Alex Jones}

http://www.youtube.com/view_play_list?p=8220FA3EBC38768F&search_query=ALEX+JONES&rclk=pti

Ανώνυμος είπε...

http://www.martiallawsurvival.com/

http://www.prisonplanet.com/

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ συνεχίστε μέχρι το Σάββατο να υπενθυμίζετε την ώρα και το σημείο συνάντησης.

Ανώνυμος είπε...

Καμία ανοχή, καμία στήριξη στο καθεστώς του μπαμπέση, διώκτη του ελληνισμού Παπανδρέου. Αντισταθείτε στους αλήτες που έκλεψαν την ψήφο του Έλληνα για να τον προδώσουν αμέσως.
Αντισταθείτε στους ανήθικους εγκάθετους που θέλουν να δώσουν υπηκοότητα σε εκατομμύρια αλλοδαπά αποβράσματα για να μας δέσουν χειροπόδορα μια για πάντα.
Όχι Παπανδρέου το αγαθό μισοκακόμοιρο ύφος σου δεν μας ξεγελά πιά, μας πρόδωσες και θα έχεις την τύχη που σου αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΌΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΕΘΝΩΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ. ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΟΥΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΑΠΈΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ.
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΑ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΗΣΟΥΝ. ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΟΓΑΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ είπε...

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ:
1ον ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
2ον ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΙΚΕ.
3ον ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΝΟΙΣΟΠΕΔΩΤΤΕΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ, ΚΕΝΤΡΩΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ Ή ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνο το ΑΡΑΠΑΚΙ από την Νιγηρία είναι ΕΛΛΗΝΙΔΑ?

Είναι τυχεροί που δεν ζει ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ να τους σφάξει στο γόνατο.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ.-

Ανώνυμος είπε...

εκτος τους σεβαστους ΠΛΕΥΡΗ και
ΑΝΘΙΜΟΥ ολοι οι υπολοιποι ητο
αλ-ψψψψψωλεχ.

Δαυίδ Περιανδρεύς είπε...

Οι εθνικοσοσιαλισταί πατριώται της οικογένειας Πλεύρη έχουν όπως πάντα δίκιο κ. Χατζάρα. Δεν είναι δυνατό να μολύνεται άλλο το DNA της Άριας Ελληνικής Φυλής με τους γυφτοπρόσφυγες και τους βρομομετανάστες. Όλοι τους χρειάζοντια την ίδια μεταχείριση που ζητά για τους εβραίους και ο κ. Κώστας Πλεύρης στο έξοχον πόνημά του "Εβραίοι: Όλη η αλήθεια" και πρώτοι απ όλους βέβαια οι εβραίοι που τα έχουν σχεδιάσει όλα για να καταστρέψουν την Ελλάδα, μαζί με την Αλ Σάλεχ και τους άλλους γελοίους εβραιοκίνητους καραγκιόζηδες του αντιφασιστικού και αντιρατσιστικού κινήματος που έχουν το θράσος να λένε ότι έχει δικαιώματα ο γυφτοπακιστανός, ο αλβανός κ.α. κατώτερες φυλές.

Συνεχίστε την εξαιρετική σας προσπάθεια κ. Χατζάρα. Οι εθνικοσοσιαλισταί είναι μαζί σας, όπως άλλωστε ΠΑΝΤΑ οι εθνικοσοσιαλισταί ήταν στο πλευρό των γνησίων πατριωτών.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Δαυίδ, αφήστε τις μετριοφροσύνες.
Ελάτε μαζί ως γνήσιοι εθνικοσοσιαλιστές να ανακράξωμεν:
Οι Πακιστανοί(και όποιο άλλο νέο αφεντικό μας κάτσει στο σβέρκο) είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΤΩΝ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ-ΘΙΒΕΤ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΩΝ BP SHELL ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ SS ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΗΛΙΟΣ ΠΑΣΟΚ ΗΛΙΟΣ BP SHELL SS ΝΑΖΙ THIBET SAMPALA ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

Ανώνυμος είπε...

@ Τρι Φεβ 02, 10:54:00 πμ

Ελα ...Σαγιαν στον τοπο σου.

Ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια.

Ανώνυμος είπε...

@Δαυίδ Περιανδρεύ
επισκέφτηκα το blog σου και κατάλαβα πόσο κακό κάνει η μ@λ@κί@ στον εγκέφαλο. Γιατί μόνο μ@λ@κ@ς μπορεί να ταυτίζει το Χίτλερ με τον κο Φαήλο Κρανιδιώτη και τον Σεβασμιώτατο Άνθιμο Θεσσαλονίκης. Μείωσε τη μ@λ@κί@ μάλλον χάνεις και εγκεφαλική ουσία